- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
İlk defa oluyor bu ve onda da çekmeye çalışınca kendimi kötü hissettim.görmenizi istemediği özel birşey olabilir bence normal..
bende kız arkadaşlarımla yazıştıklarımı eşim görsün istemem mesela öyle bir durum olsa çeker alırım elinden.. illa antik kuntik iş çevirmiş olmak gerekmiyor yani..
Erkekler ozellikle de whatsapp gruplarindan sacma sapan fotograflar atiyorlar birbirlerine. Bu tarz bir sey varsa gormenizi istememistir.
Erkekler ozellikle de whatsapp gruplarindan sacma sapan fotograflar atiyorlar birbirlerine. Bu tarz bir sey varsa gormenizi istememistir.
+1
Abaza muhabbetidir belki.
Söylediğinden bir tanesini yazayım buraya, abazalık muhabbeti derken. Bir tane erkek arkadaşı var, göğüs üst kısmını atmış, hafif mor şeklinde. O arkadaşının sevgilisi yok ayrıca. Sevgilim de konuşmanın o kısmını gösterdi, "adam olun, hayatınızı düzene sokun bu hayat böyle geçmez demiş ama bilmiyorum ya. Cidden mide bulandırıcı geliyor şuan.
İnattan oldugunu sanmıyorum, inat olacak mesele değil. Bilmiyorum gerçekten kafamı karıştırdı.Elden almaya çalışmak direnmek falan hiç hoş gelmiyor kulağa. Galeriye girmemenizi istemiş özellikle, siz de bir şey bulamamışsınız. Telefonu android mi ios mu bilmiyorum ama androidse eğer gizli klasörleri olabilir, gizleyip gizlemediğini hatırlamadığı için direnmiş olabilir.
Eski sevgilim de tam olarak o tepkiyi vermişti şans eseri önümdeyken telefonu, şüphelenince her yeri kurcalayıp gözden kaçırdığı delilleri bulmuştum.
Umarım sizinki masumdur ve sadece inattan o tepkiyi vermiştir.
Arkadaşları çok var ama işleri çok yoğun, buluşup görüşme olanakları pek olmuyor ama yine de bilemedim gerçektenElden almaya çalışmak direnmek falan hiç hoş gelmiyor kulağa. Galeriye girmemenizi istemiş özellikle, siz de bir şey bulamamışsınız. Telefonu android mi ios mu bilmiyorum ama androidse eğer gizli klasörleri olabilir, gizleyip gizlemediğini hatırlamadığı için direnmiş olabilir.
Eski sevgilim de tam olarak o tepkiyi vermişti şans eseri önümdeyken telefonu, şüphelenince her yeri kurcalayıp gözden kaçırdığı delilleri bulmuştum.
Umarım sizinki masumdur ve sadece inattan o tepkiyi vermiştir.
cidden vaay şu kızın şurasına bakın tarzı fotoğraf varsa direk galeriye de düşmüşse eyvah mesela..Erkekler ozellikle de whatsapp gruplarindan sacma sapan fotograflar atiyorlar birbirlerine. Bu tarz bir sey varsa gormenizi istememistir.
Değil mi..hadi böyle bir muhabbet oldu, galerinde fotoğraf var. aramızda 6 saat var bu 6 saatte hiç mi kontrol edip silme gereği duymaz insan.Çok saçma muhabbetler olabiliyor, ben de denk geldim zamanında çok takılma, uzun süre ergenlikten çıkamayan erkek dolu ortalık.
Benim burada tek takıldığım nokta saçma muhabbet velev ki oldu onun hala galeride olması, silinmemiş olması olurdu. O da çok güncel bir konuşmaysa silmemiştir belki, bilemedim.
Sen en iyisi erkek arkadaşınla konuş, açık açık anlatsın.
Yaşamadık ama daha önce ben hiç bu şekilde karıştırıp bir şey bulmaya çalışmamıştım. Kendimi kötü hissettim.Bunun cevabını en iyi aslında siz verirsiniz yine.Uzun süreli bir ilişki ve bu zamana kadar bu anlamda sıkıntı yaşamamışsınız sanırım. Arkadaşların dediği gibi erkeklerden gelen uygunsuz fotoğraflar olabilir eğlence amaçlı.Normal şeyler bunlar.
Ben de kurcalanmasını istemem ama böyle çekip çekiştirilince insanın aklı karışıyor ;/Ben de sevgilimin elinden çekip alıyorum bazen. Çünkü rezil edici pek çok şey görebilir; kendi kendime çektiğim saçma bir pozum, google'a yazdığım "tüy azaltıcı yöntemler", "ishale ne iyi gelir" vb rezil şeyler falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?