- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Bence erkek arkadaşınız sadece utanç kaynaklı çekiniyor; içimde kötü bir his, bir şüphe uyanmadı yazdıklarınızı okuyunca.Ben de kurcalanmasını istemem ama böyle çekip çekiştirilince insanın aklı karışıyor ;/
Galeri dışında nereye istersen bak demesi bir şey karıştırmıyor da saçma sapan muhabbetler dönmüş ondan çekinmiş gibi geldi.Değil mi..hadi böyle bir muhabbet oldu, galerinde fotoğraf var. aramızda 6 saat var bu 6 saatte hiç mi kontrol edip silme gereği duymaz insan.
Bir daha net bir şekilde konuşmalıyım sanırım.
Yaşamadık ama daha önce ben hiç bu şekilde karıştırıp bir şey bulmaya çalışmamıştım. Kendimi kötü hissettim.
Bence erkek arkadaşınız sadece utanç kaynaklı çekiniyor; içimde kötü bir his, bir şüphe uyanmadı yazdıklarınızı okuyunca.
Galeri dışında nereye istersen bak demesi bir şey karıştırmıyor da saçma sapan muhabbetler dönmüş ondan çekinmiş gibi geldi.
Bir dahayı bekleme açık açık sor anlatsın, kızma da. Sonrasında da bir daha böyle muhabbetlere girmemesi gerektiğini, ilişkisi olan bir erkek olarak abazan muhabbetlerin ona yakışmadığını söyleyin. Yapan varsa da tavrını koysun bir zahmet.
Anlattıklarından da deli gibi iğrenme, biz kadınlar bile yeri geliyor ne muhabbetler döndürüyoruz.
Takacak bir sey yok. Adam haklı.
Benim eşimde arkadaşlarıyla whatsap konuşmalarında saçma sapan fotoğraflar küfürlü capsler olduğunu söyleyip bakmamı istediği çok olmuştur.
Bir gün galeride bizim fotoğraflarımıza bakarken yanlışlıkla girdim whatsap medyaya ve hakikaten gereksiz şeyler gördüm.
Olabiliyor. Ben de kız arkadaşlarımla eşimin görmesini istemedigim muhabbetler yapıyorum. Ya da onlar foto atıyor.
Herkes aynı tepkiyi verir. Bir anda aklına gelince telefonu direkt çekme ihtiyacı hissedersiniz. Ben olsam ben de çekerdim birden ya da esim de çekerdi elimden.
Bunlar bir sey sakladığı anlamına gelmez.
Çok teşekkür ederim yorumlarınız içimi ferahlattı gerçekten. Güvenimin kırılması en son isteyeceğim şey çünkü..Üstüne düşecek bir durum yok bence. Benim de kız arkadaşlarımla konuştuğum whatsapp grubu var birbirimize değişik fotoğraflar attığımız. Sizin görmenizi istememiştir.
Benim de öyle abuk konuşmalarımız oluyor ama telefonu öyle çekince bir tuhaf oldum teşekkür ederim yorumunuz için başka bir durum olmadı..Ya daha geçen hafta arkadaşım popo kısmındaki bir kızarıklık için fotoğraf attı, şimdi ben de o fotoğrafı eşim görsün istemem, kızın mahremi sonuçta. Başka şüphelendirici durum yoksa aklınızı hiç bulandırmayın.
Üst yorumda bahsetmiştim arkadaşı kızın emdiği yerin fotoğrafını atmış (iğrenç biliyorum), sevgilim de adam olun hayatınızı düzene sokun böyle gitmez felan yazmış. Bunu gösterdiArkadasinin ozel ne fotografi olacak ki. Penisini cekip gondericek hali yok. Demek ki baska kizlarin fotosu vardi. Orda kavga cikarirdim ben olsam.
teşekkür ederimBence dert bile değil
Takılma hiç
çok haklısınız.Ben olsam ben de sinir olurum. Erkek arkadaşları kız fotoğrafı, iş üstünde fotoğraf veya kendi vücutlarının özel yerlerini atmadığı sürece gösterilemeyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ben elinden telefon alsam arkadaşlarımın özel fotoğrafı veya sır niteliğinde özel konuşmaları olmadığı sürece bakma demem. Elinden alsam bile x'in özel fotosu var falan derim yani. Bir açıklaması olur.
Seninki de açıklamada bulunmuş ama bu mor boyun göstermeme işi, içine kurt düşürmekten daha fena bence. Yani göstermeyi mi tercih edersin, merak ettirmeyi mi desen, bence göstermesi daha iyiydi. Sadece böyle bir foto varsa önemli değil, inşallah gecelik kadınların fotoğraflarını paylaşıp abazalığın dibine vurmuyorlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?