Üstüne düşmeli miyim?

Değil mi..hadi böyle bir muhabbet oldu, galerinde fotoğraf var. aramızda 6 saat var bu 6 saatte hiç mi kontrol edip silme gereği duymaz insan.
Bir daha net bir şekilde konuşmalıyım sanırım.
Galeri dışında nereye istersen bak demesi bir şey karıştırmıyor da saçma sapan muhabbetler dönmüş ondan çekinmiş gibi geldi.
Bir dahayı bekleme açık açık sor anlatsın, kızma da. Sonrasında da bir daha böyle muhabbetlere girmemesi gerektiğini, ilişkisi olan bir erkek olarak abazan muhabbetlerin ona yakışmadığını söyleyin. Yapan varsa da tavrını koysun bir zahmet.
Anlattıklarından da deli gibi iğrenme, biz kadınlar bile yeri geliyor ne muhabbetler döndürüyoruz.
 
Ben sizin yerinizde olsam en çok galariye bakmak isterdim. Neden saklıyor ki ? Kufurse kufur var igrenclikse igrenclik. Ben goryimde icim rahat etsin derdim. Sanki hic kufur bilmiyoruz duymuyoruz. Vallahi boyle icim icimi yiyecegine her yerine bakardim didik didik.
 
Yahu neden mide bulandırıcı geliyor öyle muhabbetleri seviyorlar, erkeklerede bizim dedikodularımız mide bulandırıcı geliyor bence fazla takma ilişkinize bi zararı olmadığı sürece ne konuşursa konuşsunlar
 
Yaşamadık ama daha önce ben hiç bu şekilde karıştırıp bir şey bulmaya çalışmamıştım. Kendimi kötü hissettim.

Seni iyi anlıyorum. Ben de öyle bir hata yapmıştım sonra çok pişman oldum.Kızdım kendime.İçimde kötü bir duygu varsa ya da zaten bana bir yanlışı varsa görürüm gibi geliyor bir şekilde ama hiç sebep yokken meraktan yapmıştım yersizdi. Bence senin durumunda da bir şey yok. Çekineceği erkek hâli bir şey vardı belki de. Olabilir. Beraber vakit geçirebiliyorsunuz anladığım kadarıyla onu gözlemleme şansın var ne güzel.
 
Bence erkek arkadaşınız sadece utanç kaynaklı çekiniyor; içimde kötü bir his, bir şüphe uyanmadı yazdıklarınızı okuyunca.


Teşekkür ederim yorumlarınız için bir yanım böyle düşünüyor ve buna inanmak istiyor gerçekten
 
Takacak bir sey yok. Adam haklı.
Benim eşimde arkadaşlarıyla whatsap konuşmalarında saçma sapan fotoğraflar küfürlü capsler olduğunu söyleyip bakmamı istediği çok olmuştur.

Bir gün galeride bizim fotoğraflarımıza bakarken yanlışlıkla girdim whatsap medyaya ve hakikaten gereksiz şeyler gördüm.

Olabiliyor. Ben de kız arkadaşlarımla eşimin görmesini istemedigim muhabbetler yapıyorum. Ya da onlar foto atıyor.

Herkes aynı tepkiyi verir. Bir anda aklına gelince telefonu direkt çekme ihtiyacı hissedersiniz. Ben olsam ben de çekerdim birden ya da esim de çekerdi elimden.

Bunlar bir sey sakladığı anlamına gelmez.
 
Üstüne düşecek bir durum yok bence. Benim de kız arkadaşlarımla konuştuğum whatsapp grubu var birbirimize değişik fotoğraflar attığımız. Sizin görmenizi istememiştir.
 

Üstüne düşecek bir durum yok bence. Benim de kız arkadaşlarımla konuştuğum whatsapp grubu var birbirimize değişik fotoğraflar attığımız. Sizin görmenizi istememiştir.
Çok teşekkür ederim yorumlarınız içimi ferahlattı gerçekten. Güvenimin kırılması en son isteyeceğim şey çünkü..
 
Ya daha geçen hafta arkadaşım popo kısmındaki bir kızarıklık için fotoğraf attı, şimdi ben de o fotoğrafı eşim görsün istemem, kızın mahremi sonuçta. Başka şüphelendirici durum yoksa aklınızı hiç bulandırmayın.
 
Sevgilisinin yanina gelirken silseymiş o zaman.
Kiskanc degilimdir telefon karistirma huyum da yoktur ama telefon elimden cekilse, galeriye girme dense bakmadan birakmazdim.
İçimi kurt yiyecegine uygunsuz goruntu goreyim farketmez.
 
Reactions: KV_
Arkadasinin ozel ne fotografi olacak ki. Penisini cekip gondericek hali yok. Demek ki baska kizlarin fotosu vardi. Orda kavga cikarirdim ben olsam.
 
Benim de öyle abuk konuşmalarımız oluyor ama telefonu öyle çekince bir tuhaf oldum teşekkür ederim yorumunuz için başka bir durum olmadı..
 
Arkadasinin ozel ne fotografi olacak ki. Penisini cekip gondericek hali yok. Demek ki baska kizlarin fotosu vardi. Orda kavga cikarirdim ben olsam.
Üst yorumda bahsetmiştim arkadaşı kızın emdiği yerin fotoğrafını atmış (iğrenç biliyorum), sevgilim de adam olun hayatınızı düzene sokun böyle gitmez felan yazmış. Bunu gösterdi
 
Bence normal. Benim erkek arkadaşım da istemez gormemi çünkü klasik erkek muhabbetleri yapıyorlar. Gerçi ben dinlemeyip görüyorum ama cidden görmek istemezsin zaten
 
Ben olsam ben de sinir olurum. Erkek arkadaşları kız fotoğrafı, iş üstünde fotoğraf veya kendi vücutlarının özel yerlerini atmadığı sürece gösterilemeyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ben elinden telefon alsam arkadaşlarımın özel fotoğrafı veya sır niteliğinde özel konuşmaları olmadığı sürece bakma demem. Elinden alsam bile x'in özel fotosu var falan derim yani. Bir açıklaması olur.
Seninki de açıklamada bulunmuş ama bu mor boyun göstermeme işi, içine kurt düşürmekten daha fena bence. Yani göstermeyi mi tercih edersin, merak ettirmeyi mi desen, bence göstermesi daha iyiydi. Sadece böyle bir foto varsa önemli değil, inşallah gecelik kadınların fotoğraflarını paylaşıp abazalığın dibine vurmuyorlardır.
 
çok haklısınız.
ki biraz takık bir insanım unutmam bu olayı da yeni bir olay çıkana kadar görmezden geleceğim sadece.
tatilden dönerken tekrar laf vurdurdum mesela ondan sonra örnek veriyim bir tane ama kızma diyerek söyledi o fotoğrafı da. telefonu havuzda su aldıgı için (aslında telefon su geçirmez ama malesef su aldı) açılmadı bir de terslik gibi o yüzden bakamadım aslında niyetim gece uyurken gizlice bakmaktı.
fotoğrafı anlatınca ben de sevgilime oo ne iyi sevişmişsiniz diyip ayrıntıları mı konuştunuz ne alaka dedim. sevgilim de hayır öyle bişey demedim, böyle olmaz felan dedim dedi. ben de vicdanına bırakıyorum dedim. elimden sanıırım başka bir şey gelmiyor..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…