Üstüne düşmeli miyim?

Sevgilisinin yanina gelirken silseymiş o zaman.
Kiskanc degilimdir telefon karistirma huyum da yoktur ama telefon elimden cekilse, galeriye girme dense bakmadan birakmazdim.
İçimi kurt yiyecegine uygunsuz goruntu goreyim farketmez.
açıkçası korktum.
görmek istemeyeceğim bir foto görmekten mi yoksa boşuna güvenmemişim hissi olacagından mı bilmiyorum ama o an bakmak istemedim.
daha fenası gece uyurken bakacaktım ama tel su geçirdi havuzda bir de.

Bence normal. Benim erkek arkadaşım da istemez gormemi çünkü klasik erkek muhabbetleri yapıyorlar. Gerçi ben dinlemeyip görüyorum ama cidden görmek istemezsin zaten
kız muhabbeti mi ya gerçekten?
kaldıramayabilirdim görseydim bilmiyorum ama şimdi de keşke baksaymışım diyorum. hiç unutamıcam çünkü.

Anlamadım, sonradan anlattığı kızma dediği fotoğraf neymiş? Morluktan sonra bi fotodan mı bahsetti?

Zaten telefonuna bakmışsınız, bildirimlerinde mesajlarında bir şey yoksa galerisinde gerçekten uygunsuz bir fotoğraf yer alıyor olabilir. Ama kafanıza takacaksanız dürüst olun ve bakmak istediğinizi söyleyin. Bakın gitsin ben bu riski alırdım kafama takacağımdan eminsem.

evet baktım mesajlar,bildirimler, beğeniler..
bunlara şey yapıp galerisine girmedim, sonra da pişman oldum. çünkü unutmicam bunu. burdaki yorumlar gerçi biraz rahatlattı beni.
şimdi ise hiç bakamam, telefonu havuzda su aldı,, + başka şehirlerde yaşıyoruz..

Tamam o zaman :) Ayrıca başkasıyla konuşan eden bir erkek genelde sevgilisiyle tatile çıkmayı düşünmez, rahatını bozmaz. Kısa bir süre daha gözünüz üzerinde olsun, sıkı takipte olun. Sonra bir şey göremeyince kendiliğinden rahatlayacaksınız :) Ben bir şey olduğunu sanmıyorum ama.

Erkek muhabbetlerini görmeni istememistir
Ben de olsam karıştırmazdim, benim telefonum da karistirilsin istemezdim sonuçta hepimizin arkadaşlarımizla ozel yazismalarimiz olabilir
Bir arkadasim var, nisanlisi telefonunu incik cincik eder ben bunu saygisizlik olarak görürüm, ben onunla kiz kiza muhabbet bile edemem whatsappta

Tatile gitmeyi de yine erkek arkadaşım çok istedi:) teşekkür ederim sizin de böyle hissetmeniz rahatlatıyor gerçekten

Kesinlikle katılıyorum, erkek arkadaşım benim telefonumu karıştırsa ben de çok kötü hissederim. Ben de karıştırmazdım gerçekten hiç huyum değil ama elimden çekiştirince inat yaptım iyice. Teşekkür ederim yorumunuz için içim rahatladı..

kız muhabbeti mi ya gerçekten?
kaldıramayabilirdim görseydim bilmiyorum ama şimdi de keşke baksaymışım diyorum. hiç unutamıcam çünkü.
Kız muhabbetinden çok erkek arkadaşlarının resimleri falan oluyor ondan göstermek istemiyor. Belki seninki de öyle bir şeydir. Takma bu kadar, takacaksan da konuş göstersin.

birkaç hafta önce bu konuyu açmıştım.
sevgilimin sakladıgı şey bana evlenme teklifi edeceği yüzük ve arkadaşlarıyla plan yaptığı konuşmalarmış. hepsini doğum günümde gösterdi.
bir de adamdan şüphelendim,aklıma neler geldi çok utandım..

Tatsız bir durum olmamasına çok sevindim,
Hayırlı olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…