Üstüne görme olabilir mi yardım edebilecek olan var mı???

cicek jfj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2023
256
103
33
27
Merhabalar direk konuya gireceğim cuma günü yani ayın 1 de kahverengi leke geldi birden sonra hasta olucam sandım pet taktım (bu arada son adet tarihim 8 ağustos) lakin kesildi sonra cumartesi aynı oldu pazar aynı bugün pazartesi yine aynı sadece sabah saatlerinde çok az lekelenme geliyor sizce ne yaşiyorum ben ya

üstüne görme kahverengi degil acık kırmızı veya pembe tarzında kanamalar diye biliyorum

Bende araştırdığımda ya pembemsi yada kahverengi deniliyor boşuna ümitlenmemelimiyim
yinede belirsizlik oldugu icin ümitlenme iliskiden 15 gün sonra test yap o zaman ümitlen suanlık kafana takma olmamıs gibi davran bu sefer olmaz bosuna ümitlenip üzülme

Merhabalar direk konuya gireceğim cuma günü yani ayın 1 de kahverengi leke geldi birden sonra hasta olucam sandım pet taktım (bu arada son adet tarihim 8 ağustos) lakin kesildi sonra cumartesi aynı oldu pazar aynı bugün pazartesi yine aynı sadece sabah saatlerinde çok az lekelenme geliyor sizce ne yaşiyorum ben ya
Bende böyle bisey yaşadım lekelenmenin üzerinden 30 gun geçti hala adet olmadım gebelikte negatif neden sizce

Back
X