kızlar meraba banada bu ay aynısı oldu 11 mart aksama dogru kahverengı leke geldı bır ıkı damla daha sonra sabah sokuldu 1. cı gun normal geldı ıkıncı gun azaldı aksamına kesıldı ve bugunde bır damla kahverengı geldı bıdahada gelmedı bende acaba menepozamı gırıyorum dıye uzuluyorum yasım 29 gecen ay tup denedık tutmadı okadar cok ıstıyoruzkı ama bole oluncada ınsan uzuluyo annem erken menepoza gırdıgı ıcın benımde rıskım var bıde acaba gecen aykı ılaclardan mı dıye dusunuyorum bıde bu ay okadar umutluydum kı bızde sebebsız ınfertelıte gurubuna gırıyoruz normal yolla olmaması ıcın bı neden yok ama olmuyo bu ayda yumutlama gunu kacırmadık ben yumurtlama zamanını sıddetlı agrılarımdsan bılıyorum vede adete 1 hafta kala kasık agrılarım vardı acaba yumutlayumuyum gerne dıye aklıma geldı bıde dedım belkı tutmustur ondan oluyo agrılar dıye ama bende hıc akıntı olmadı o beyaz akıntıdan sanırım yok bısı test yapsam mı dıye cok dusundum ama oka-dar cok negatıf aldımkı buda oyle cıkacak emınım o yuzden yapmak ıstemıyorum Rabbım herseyın en guzelını nasıb etsın herkese ve bana