• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üstüne görme olabilir mi??

• Konu Sahibi Konu Sahibi tute
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tute

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
117
2
96
İstanbul
MERHABA ARKADAŞLAR
2 senelik evliyim ve 2 aydır bebiş düşünüyoruz geçen ay adetim 6 gün geçti sonrasında adet oldu bu ayda adetim 2 gün geçti ama normalde 5-6 gün süren adetim 2 gün sürdü

sizce hamile olabilirmiyim? :)

canım benımde adetım 4gun gectı buay dun lavobaya cıktıgımda bı ıkı damla kan geldı ve dunden berı hıc bıse yok.sadece lavoboya gırınce bıkac damla gelıo yıne bende anlamadım ya.

normalde benim asla ve asla 5 günden aşağı sürmezdi ama bu sefer 8 inde olodum dünden beri damla bile yok
inşallah hamileyimdir yaaa

Valla kızlar inanın bilmiyorum en iyisi kan testi yaptırmanız sanırım :uhm:

bugün içerisinde çok az daha kan geldi ama kave tonlarında offf acaba idrar testinde çıkar mı hamileysem

canım ben yarın sabahtan bı ıdrar testı yapıcam evde,olumlu yada olumsuz cıksa bıle yarın doktora gıdıcem.gelısmelerı yazarım.bende sende hemen test yap sonrasındada doktor tabı.

aynen bende yarın ilk işim idrar testi ollucak hadi cnm inşallahh hayırlı haberlerle döneriz

size umit vermis gibi olmim ama hamile olabilirsiniz.
bende hamile oldugumu ogrenmeden once 2 gun akintim oldu ama rengi kahverengimsi kan gibiydi sonra gittim kan testi yaptir 8 haftalik hamile oldugumu ogrendim.

ayy inşallah yaaa sabırsızlıkla yarını bekliyorum sabahın köründe gidip bi test alıp yapıcam:)

kızlar uzgunum sabah ıdrar testı negatıf cıktı:(bugun oglen kan testı yaptırıcam gelısmlerı yazarım .ınş hayırlı haberler alırız..

doktora gıttım haftaya kadar beklememı soledı.haftaya kadar adet olmazsam ozmn kan testı ıstıycek benden.bakalım bu bı hafta nasıl gecıcek.ne hasta olabılıorum nede cıkf cızgıyı gorebılıorum:bbo:

ben hala test yapmadım biraz daha bekliyim diyorum ama çatlıcam meraktan bi yandanda hiç bir belirti yok gibi ama çevremdekilerde hemen belirtiler olmyabilir diyolar offf

Bu ay bende degisik olaylar yasadim adetim 6 gun gecikti ve 6 gun sonunda 2 gun normal sekilde kanamam oldu ve oda kesildi bakalim ne olcak: )

canım benımde adetım 4gun gectı buay dun lavobaya cıktıgımda bı ıkı damla kan geldı ve dunden berı hıc bıse yok.sadece lavoboya gırınce bıkac damla gelıo yıne bende anlamadım ya.

Bu ay banada nerde ise aynisi oldu ped'e gelmiyordu ama lavoboya cikinca 1 kac damla akiyordu kanamamin ilk gunu nerde ise bu sekil devam etti 2. gunu normal geldi ve 3. gunude kesildi:)

kızlar meraba banada bu ay aynısı oldu 11 mart aksama dogru kahverengı leke geldı bır ıkı damla daha sonra sabah sokuldu 1. cı gun normal geldı ıkıncı gun azaldı aksamına kesıldı ve bugunde bır damla kahverengı geldı bıdahada gelmedı bende acaba menepozamı gırıyorum dıye uzuluyorum yasım 29 gecen ay tup denedık tutmadı okadar cok ıstıyoruzkı ama bole oluncada ınsan uzuluyo annem erken menepoza gırdıgı ıcın benımde rıskım var bıde acaba gecen aykı ılaclardan mı dıye dusunuyorum bıde bu ay okadar umutluydum kı bızde sebebsız ınfertelıte gurubuna gırıyoruz normal yolla olmaması ıcın bı neden yok ama olmuyo bu ayda yumutlama gunu kacırmadık ben yumurtlama zamanını sıddetlı agrılarımdsan bılıyorum vede adete 1 hafta kala kasık agrılarım vardı acaba yumutlayumuyum gerne dıye aklıma geldı bıde dedım belkı tutmustur ondan oluyo agrılar dıye ama bende hıc akıntı olmadı o beyaz akıntıdan sanırım yok bısı test yapsam mı dıye cok dusundum ama oka-dar cok negatıf aldımkı buda oyle cıkacak emınım o yuzden yapmak ıstemıyorum Rabbım herseyın en guzelını nasıb etsın herkese ve bana

Ya kızlar bende size benzer durumdayım.2 yıldır uğraşıyoruz. eşimde hareketsizlik sorunu var.Varikosel ameliyatıda oldu.1 defa tüp bebek denememiz olldu.2si Tuttu fakat fakat hiç kalp atışını alamadık ve kürtaj oldum:( Normalde adetlerim çok düzenlidir.Erken olurum ama gecikmezdi.Bu ay gecikti benimde test yaptım iki kere. ikisindede ikinci çizgi çok silik bir şekilde çıktı.Kaç gündür başım dönüyor midem bulanıyor.Bugün 1 2 damla açık kahverengi sütlü kahve gibi leke geldi ama benim hiç bu şekilde olmuyordu.Nettede biyerde okudum 1 2 damla açık renkli lekeler gebeliğin ilk zamnlarda gelebiliyormuş eğer koyu tonlarda gelirse sorun teşkil ediyormuş.Günlerdir dua ediyoruz:( Bu ay böyle olunca çok ümitlenmiştik.Lekeyi görünce ağlamaya başladım. taraftanda acaba psikoljikmi diyede düşünüyorum.Sizce? Bana fikirlerinizi yazarmısınız?

silik cikti ise hamilesiniz ozaman arkadasim... tekrarlayin testi bir gun ara ile...hayirlisi olsun bakalim....

Back
X