silik cikti ise hamilesiniz ozaman arkadasim... tekrarlayin testi bir gun ara ile...hayirlisi olsun bakalim....
Belli belirsiz şekilde olduğu için muallakta kaldık canım.Çok silik dahi çıksa hamilesin demekmiş diyolar ama bilmiyorumki.O şekilde leke gelince.Şaşırdım ne düşüneceğimi ne yapacağımı ya.
Evet, silik dahi ciksa genelde hamilelik demek o, ama yinede tekrarla gorelim bakalim insh'Allah vardir, guzel Allahim gonlune gore v ersin tatlim..!
o gelen kahverengimsi akintiya genelde yerlesme kanamasi diye adlandiriyorlar ve insh'Allah'ta oyledir....
selam hanimlar...
ben de ayni durumlar olmustu, yani adet güneme yakin, kahverengi akinti ve adet günümdede kanla karisik kahverengimsi kanamam olmustu, bide cok kötü sancilarim vardi, ilk defa böylesine sancilarim olmustu...o sirada adetim bir iki geciktiginde test yaptim evde negativ cikti, zaten test yaptiktan bi gün sonrada yukarda yazdigim gibi,kan ile karisik kahverengi kanamam oldu...bende adetim geldi diye bisey yapmadim artik... diger ayin yani subatin ortalarinda tekrardan akintim oldu kahverengi yine... adetimde bir kac gün yine gecikti, bende yine ocaktaki gibi olcak diye hic ümitlenmedim... neyse doktora asi icin gitiim, ve 7 haftalik hamile ciktim, simdi 10. haftadayim...yani su kahverengi akintilar, hamile olmanin belirtileri oluyor, en azindan bende öyle oldu....
umarim sizdede ayni durum vardir...
selamlar
Merhaba arkadaşlar, bu başlığı gördüğüme çok sevindim. çünkü bu ay hemen hemen benzer durum ben de yaşıyorum. tüm yazılanları okudum. hepimiz için en başta hayırlısı olsun diliyorum. benim regl tarihim 14 marttı. olmadı iki gün, 16 martta kahverengi lekelenmem oldu.(dün yani.) dün akşam da bir kaç damla kanamam olmuş.akşam banyo yaptım. sonra hiç olmadı. şuanda da bir kaç damla olmuş yine. bu sabah idrar testi yaptım tabiki negatifti. (zaten o testlerde hiç çift çizgi göremeyeceğim galiba. nefret ediyorum onlardan!! aaa bir gün gerçekten hamile olursam doğurana kadar canım sıkıldıkça test yapacam. hadi o zamanda çıkmasın o gizemli çift çizgi de göriim.) neyse durumum sizlerle benzer. yüksek ihtimalle kendimizi kandırıp boşu boşuna umutlandırıyoruz ama umutlanmamak da elde değil :) sağlık ocaklarında betahcg bakarlar mı? cevap yazın bekliyorum :)
adetim geçmedi aslında olmam gereken günde oldum ama 5 gün sürmesi gerekirken 2 gün sürdü ve bitti 3. gün sadece kahverengi lekeler geldi o da ped e değil sildiğimde görüyordum 8 inde adet oldum bugün idrar test yaotım ama bişi çıkmadı
baby2435
tesekkür ederim canim...
umutlandirmak istemem bos yere ama, bende de aynen öyle olmustu. daha cok tuvelete gidip sildigimde kan lekelerini görüyodum, yoksada kahverengi akinti vardi vede az az...
ben bunu adet sanmistim, agrili oldu bide cok kötü... test yapmistim negatif cikti, hatta sonradan doktora gittim, agrilarim cok feci oldu diye, adam bakti hersey normal dedi, hamilelikte cikmadi... bi ay sonra tesadüfen ögrendim hamile oldugumu...
umarim saglicaklada kucagima alirim, allah herkesin gönlüne göre versin...
bence bekle biraz hic telas etme, zaman gecsin dayan biraz, bi bakarsin sürpriz bi sekilde hamilesindir:)
umarim mutlu haberler sizede gelir en kisa zamanda...
baby2435
tesekkür ederim canim...
umutlandirmak istemem bos yere ama, bende de aynen öyle olmustu. daha cok tuvelete gidip sildigimde kan lekelerini görüyodum, yoksada kahverengi akinti vardi vede az az...
ben bunu adet sanmistim, agrili oldu bide cok kötü... test yapmistim negatif cikti, hatta sonradan doktora gittim, agrilarim cok feci oldu diye, adam bakti hersey normal dedi, hamilelikte cikmadi... bi ay sonra tesadüfen ögrendim hamile oldugumu...
umarim saglicaklada kucagima alirim, allah herkesin gönlüne göre versin...
bence bekle biraz hic telas etme, zaman gecsin dayan biraz, bi bakarsin sürpriz bi sekilde hamilesindir:)
umarim mutlu haberler sizede gelir en kisa zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?