• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üstüne görme olabilir mi??

• Konu Sahibi Konu Sahibi tute
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese selemlar...
size birşey sormak istiyorum
ben ayın 22 de regli olacağım fakat ayın 17 de bütün gün ağrım oldu hastalanmış gibi erken oldunu düşünüyordum ki akşamda hastalandım ve benim ağrılarım regli sonuna kadar sürer sancılı geçiririm.
18 i sabahı kalktığımda ne ağrım vardı nede kanamam...
akşamda olan zaten 5 - 10 damla kahverengi bir kanamaydı
şimdi hiç birşeyim yok sadece sağ kasığımın orda arada bir sinir zıplaması gibi bişi oluyor pıtır pıtır ediyor ve geçiyor..
benim aklıma gelen acaba yerleşme kanamasımıydı ?
lütfen bana bi akıl verin kafam karıştı....
bu gün hala ne ağrı ne de başka birşey var
sadece belimda sağ tarafta rahatsızlık veren bi ağrım başladı

inşallah hamilesindir canım hadi hayırlısı olsun:) hemen bi kan testi yaptır hayırlı haberlerini bekliyoruz...:emir_bebek:

inşallah hamilesindir canım hadi hayırlısı olsun:) hemen bi kan testi yaptır hayırlı haberlerini bekliyoruz...:emir_bebek:

ayın 22 ne kadar bekleyip yapacağım esti ama çok garip bidurumda hissediyorum kendi mi
hayırlısı inşallah

hayırlı hayırlı :)))

arkadaslar ben en son 17 ocakta hasta oldum ve hep duzenlı adet oluyodum ama subatın 18 de kahverengı lekelenmelerım oldu cok az geldı ama 3 gun falan surdu gunde benım burdakı komsum 2 oglu var o dedıkı benımkıde aynı senınkı gıbı oldu 3 ayda ogrendım dedı gecıktıgın kan testıde ıdrar testıde yaptırmıs negetıf cıkmıs sonra usuttum belkı ondan kahverengı oldu demıs dıger ay olmayınca doktora gıtmıs hamılesın demıs acaba benımkıdemı oyle cunku mart 20 oldu halen kanamada yok kahverengı akıntıda 2 gun once ıdrar testı yaptım evde negatıf cıktı doktorada hemen gıtmek ıstemıyorum pazartesıne kadar hasta olmazsam gıdeyım dıyorum sızce

kızlarrrben bişi sormak istiyorum
saçma gelmesin ltf
adet tarihi geciken arkadaşlar gebelik planlarınız varmıydı yoksa kaza ,ile mi oldu diye merak edıyorsunuz
ben de aynı durumdayım ancak belli bir korunmamız olmuyordu sadece dşkkat edıyorduk ama benim de adet günüm gecikti

annem kardeşlerimin ve benim hamileliğinde hep ikinci ay anlamış hamile olduğunu.bende ona çekermiyim diye. her adet olduğumda acaba üstüne mi gördüm diye düşünmekten kendimi alamıyorum. böyle şeyler genetik olur mu bileniniz var mı?

ya okudum herkesin adeti az sürmüş benim adetimde fazla sürdü. 10 gün geçikti adetim adet söktürücü ile oldum. ama ilk bi kaç gün lekelenme oldu aynı yazılanlar gibi lavoda sadece 1-2 damla geliyodu. sonra normal oldu ama bitmesi gerekn gün de bitmedi bi de rengi değişik çok koyu kahve kırmızı değil ha koyu kahve. bide ben bu ay laparoskopi ameliyatı olmuştum. ondan olabilirmi?

malesef değilmiş benim
ama neden böle gariplik yaşadım sanırım psikolojik

bende değilmişim malesef arkadaşlar neden böle olduğunu çözemedim ama eğer bu seferki adetim de 2 gün sürerse doktora gitmem gerekicek sanırım

merhaba ben de yaklaşık 2-2.5 hafta önce erkek arkadaşımla bir birliktelik yaşadım ancak bu içine girmesi şekliyle olmadı tabiki. ama yine de hamile kalmış mıyımdır diye tedirginliklerim oldu. geçen ayın 11inde adet olmuştum, genelde de 35 günde olurum, pek düzenli degildir. geçtigimiz hafta çok yogun bir üzüntü ve stres yaşadım, buna mevsim degişikligi de eklendi. bu ayın 12sinde hafif kahverengimsi akıntılar gelmeye başladı, öncesinde hiçbir şikayetim yoktu. ilk 2 gün bu akıntılar çok azdı, adet oldugumu düşündüm ama stresten dolayı böle bir aksaklık oldugunu düşünüyordum. sonraki günlerde biraz arttı ama yine de normal adet zamanlarımdaki gibi degildi bu kanamalar. fakat tam normal adet sürem kadar sürdü yani 5-6 gün..forumda yazılanları okuduktan sonra korktum acaba "üstüne görme" dedikleri kanama mıydı bu die akannehir bu bahsedilen kanama ne kadar sürüyor acaba? benim bu düzensizligimin stresten olma olasılıgı var mı? bir de bikaç gün önce yumurtalıklarımdan mı böbreklerimden mi geldigini anlaymadıgım bir sızı hissediyorum.genelde sırtıma dogru vuruyor(elimi belime koydugumda tam parmaklarımın denk geldigi yerde) bu nedir acaba? korkmaya başladım fisfisfis

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum benim adetim normalde 12 sinde oluyordu bu ay 15 inde oldum hamilelik için 2 aydır korunmuyoruz 15 aylık evliyim bebek düşünüyoruz her zaman adetim 5 gün uzatmalı olarak sürerdi bu sefer 3. gün bitti ikinci gün çok geldi ama hamilelik olabilir mi diye düşünmüyor değilim fikri olan var mı_?

Back
X