üstüne görme olabilir mi ?

Toprak ve su

Geçip giden zamanları bir yerlerde bulsam ;)
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
517
318
323
Merhaba arkadaslar ben ikyildir bebek istiyorum gecen ay iki defa adet gordum birinci adet tarihim 8/11 de baslayip bes gun surdu ikinci adetimde 8gun sonra 21/11 de baslayip gene bes gun surdu ikisi arasinda pek bir fark yoktu zaman zaman boyle dengesizlikler yasiyorum yilda bir iki defa burayakadar hersey normal fakat su son bir haftadidir goguslerimde hasasiyet hissediyorum yuz ustu yatip uyumayi seven biriyim ama iki gundur goguslerimin acisindan degil ustune yatmak sağ taraftan sol tarafa donerken bile acidigini hisediyorum sirf bu yuzden umutlanip bu sabah evde idrar testi yaptim negatifti hayal kirikligi bir kac gun bekleyip tekrar test yapicam bi umut ama sizce bir umut varmi yoksa ben gene kendi kendimi mi kandiriyorum bunlar normal mi ? Cevaplariniz icin simdiden cok tesekur ederim merakla bekliyorum :KK14:

Meraba canm inşalahh hamilesşndir. Bende üç sene ye yakın sır istiyoeu ama nasip olmadı adetin 14 gün gecikti birşnci ve beşinci günğ test te negatif çıktı dün bi damla kanamm oldu önceki günde aynı şekilde aa kesildi ne hamile belirtisii var ne adet o_O

Merhaba arkadaslar ben ikyildir bebek istiyorum gecen ay iki defa adet gordum birinci adet tarihim 8/11 de baslayip bes gun surdu ikinci adetimde 8gun sonra 21/11 de baslayip gene bes gun surdu ikisi arasinda pek bir fark yoktu zaman zaman boyle dengesizlikler yasiyorum yilda bir iki defa burayakadar hersey normal fakat su son bir haftadidir goguslerimde hasasiyet hissediyorum yuz ustu yatip uyumayi seven biriyim ama iki gundur goguslerimin acisindan degil ustune yatmak sağ taraftan sol tarafa donerken bile acidigini hisediyorum sirf bu yuzden umutlanip bu sabah evde idrar testi yaptim negatifti hayal kirikligi bir kac gun bekleyip tekrar test yapicam bi umut ama sizce bir umut varmi yoksa ben gene kendi kendimi mi kandiriyorum bunlar normal mi ? Cevaplariniz icin simdiden cok tesekur ederim merakla bekliyorum :KK14:
Bence hemen kendini kaptirma canim adet oldugunda inan kocamsn bi hayal kirikligiyla basbasa kaliyosun. Gebelik varsa bile birak supriz olsun bence bu kadar ustune dusme. Zaten stres yapip kafaya taktigin surece olmuyor. Yinede insallah hamilesindir. Son adet tarihinden 28 gun okarak hesaplarsak daha 5,6 gun var adetine. Olabildigince stres yapmadan beklemeye calis canim. Insallah rabbim gonlune gore versin.

Meraba canm inşalahh hamilesşndir. Bende üç sene ye yakın sır istiyoeu ama nasip olmadı adetin 14 gün gecikti birşnci ve beşinci günğ test te negatif çıktı dün bi damla kanamm oldu önceki günde aynı şekilde aa kesildi ne hamile belirtisii var ne adet o_O
Brnimde uzun süredir gecikti 3,4 gun oncd benimde bikac damla pembemsi kanamam olmustu sanirim ayni seyleri yasiyoruz canim senin ilk defa mi gecikti boyle

InsAllah kisa zaman guzel haber alirsin canim su beklemek kadar ne kadar zor birseymis her ay bir umut baska biseyler dusunmeye calis stres yapma olur ins

Brnimde uzun süredir gecikti 3,4 gun oncd benimde bikac damla pembemsi kanamam olmustu sanirim ayni seyleri yasiyoruz canim senin ilk defa mi gecikti boyle

ember: 548855"]Brnimde uzun süredir gecikti 3,4 gun oncd benimde bikac damla pembemsi kanamam olmustu sanirim ayni seyleri yasiyoruz canim senin ilk defa mi gecikti boyle[/QUOTE] iyi dileklerin icin tesekur ederim haklisin stres yapmamak lazim ama elim de degil durduramiyorum kendimi benim adetim cok duzenli degil oyle gunu gununu tutmaz bi ayin basinda gelir bi sonunda ama su son 7 aydir hep bes alti gun fark atarak geliyordu mesela bir ay 20 sinde adet olduysam obur ay 25 ondan sonraki ay 30 gibi bunun yani sira bir ayda iki defa adet gordugumde oldu normalden uzun suren adetlerimde cok sk olmasada yilda bir kac defa basima gelen seyler ama gogus hasasiyetini ilk dega yasiyorum bu da ister istemez beni umutlandiriyor

Insallah hamilesindir canim. Ama bu adet duzensizlikleri normal degil hic doktora gittin mi

InsAllah cnmm gittim normal oldugunu soyledi
Ben bu doktorlara sinir oluyorum zaten kesin bi cevap vermiyorlar insana benim de ilk gittigim doktor pcosun demisti sonra baska bi doktora gittim ayni tahlilleri gosterdim pco diyemeyiz hormonlarin sinirda dedi bende tahlil sonucumu alip evde kendim netten biseyler ogrenmeye calismistim simdide alternatof tip yontemlerini uyguluyorum hormon dengelemek icin ama benim de 3 aydir cok adet duzensizligim var hep gecikiyo nedense

Kizlar daha oncede yazmustim benim Arkads var evli ve Yeni ogrendi bir konu var cocugu olmasi icin ameliyat gerekiomus anarahme giden damarin Teki tikaliymis ama kocasina soliyemenis napsin kizcaz cok Kokuyo ve cok uzgun napim diyor bana bende bilemedim

Ben bu doktorlara sinir oluyorum zaten kesin bi cevap vermiyorlar insana benim de ilk gittigim doktor pcosun demisti sonra baska bi doktora gittim ayni tahlilleri gosterdim pco diyemeyiz hormonlarin sinirda dedi bende tahlil sonucumu alip evde kendim netten biseyler ogrenmeye calismistim simdide alternatof tip yontemlerini uyguluyorum hormon dengelemek icin ama benim de 3 aydir cok adet duzensizligim var hep gecikiyo nedense
Oda baska bir konu zaten bir kac tane doktor gezmeden olmuyo nedense :/ insAllah kisa zamanda normale doner de Bebegini salicakla kucagina alirsin cnm

Kizlar daha oncede yazmustim benim Arkads var evli ve Yeni ogrendi bir konu var cocugu olmasi icin ameliyat gerekiomus anarahme giden damarin Teki tikaliymis ama kocasina soliyemenis napsin kizcaz cok Kokuyo ve cok uzgun napim diyor bana bende bilemedim
Cnm bence hemen kocasina soylesin sonucta ayip degil gunah degil onunda destegini almis olur ameliyat icinde once bir kactene doktor gezmesinde fayda var diye dusunuyorum malesef doktorlara daguven olmuyor birinin ak dedigine biri kara diyor illahi ameliyatsa cozumu guvenilir bir yerde olsun kurtulsun bu derten insAllah kisa zamanda bebegini kucagina alir ama sitres yok korku yok Allah buyuk

InsAllah kisa zaman guzel haber alirsin canim su beklemek kadar ne kadar zor birseymis her ay bir umut baska biseyler dusunmeye calis stres yapma olur ins
Aynen canım beklemek çok zor bug
Inşallah canm bwklemk çok zor :( üçte kan vercem bakalım sonuç ne çıkacak

-üstüne görme diye bişey var gerçekten benim başıma geldi hemde iki hamileliğimin ikisindede ama normal adet gibi değil önce zaten adet günün bir süre geçtikten sonra koyu siyaha yakın bir pıhtılı kan geliyor ama 1 gün boyunca falan sürüyor bu sonrasında damla damlada gelebiliyor sende sanıyorsun ki adet oldum ama alakası yok...

-üstüne görme diye bişey var gerçekten benim başıma geldi hemde iki hamileliğimin ikisindede ama normal adet gibi değil önce zaten adet günün bir süre geçtikten sonra koyu siyaha yakın bir pıhtılı kan geliyor ama 1 gün boyunca falan sürüyor bu sonrasında damla damlada gelebiliyor sende sanıyorsun ki adet oldum ama alakası yok...
Senin adet gunun geciktikten sonra bir kez az miktarda gelmis ama ben bir ayda iki defa adet gordum ustune gormede boyle bir durum yasiyan varmidir sanmiyorum ya :(

Senin adet gunun geciktikten sonra bir kez az miktarda gelmis ama ben bir ayda iki defa adet gordum ustune gormede boyle bir durum yasiyan varmidir sanmiyorum ya :KK43:
-bende ilk defa böyle bir durumu sende duydum bakalım doktorun ne diyecek...

Back
X