üstüne görme olabilir mi ?

kızlar 2 gun once adet olmam lazımdı olmayınca dun test yaptım negatıf çıktı arkasından pembe kan gelınce başladı reglım dedim ama başlamadı çok az arksından kahverengı lekelenme oldu ara ara halen oluyor ama kanama olmadı.
üzerine gorme yaşayanlar lekelenme yaşadıklarında idrar testı yapıp pozitif gordunuz mu yoksa sonrasında mı idrarda çıktı

lütfen çok önemli

arkadaşlar merhaba adetimin 1 gününde itibaren ateşimi ölçüyorum ki daha önceki aylardada ölçmüştüm normalde adet olsugum gün ateşim 36,3 ikinci günde 36,1 le kadar düşerdi ben dün 1 gün geçikmeli adet oldum ateşim 36,4 bugün ikinci günüm 36,7 cok yüksek düşmedi acaba implatasyon dedikleri bu olabilir mi zaten kanamam da cok az geliyor sadece tuvalete gidince 3 4 damla akıyor şimdi bana yardımcı olursanız cok sevinirim 2 yıldır çocuk istiyoruz herşey normal diyo doktorlar bu ay değişil bişey denedik hamile kalırsam sizlerle mutlaka paylaşıcam şimdiden teşekkürler

ben birşey sormak istiyorum bu ay adetim 3 gün öncesinde geldi ama daha önceki gibi değil normalde her kadında olduğu gibi kahve leke ile başlayıp çoğalması ve ara ara pıhtılı gelmesi gerekirken bu ay direk pembe akıntılı başlayıp azar azar geliyor okuduklarıma göre üstüne görüyor olabilirim peki testi ne zaman yapmalıyım ?

kızlar yarın adet günüm ama akşam galiba adet oldum ama iç çamaşırımda çok az çizgi gibi bi kan vardı ve kan pembemsi açık renk ve kokusuzdu sonrasında bikaç kez wc ye gittim hiç kan gelmedi ve normalde göğüslerim adetten 1 hafta önce şişer adetime 3 gün kala eskisi gibi olurdu şimdi adetime 3gün kala balon gibi şişti acıyo ve hiç olmadığı kadar sivilcem çıktı ve 3 haftadırda kasık ağrılarım var üstüne görme olabilirmi sizce yarın kan tsti yaptırayımmı...geçen ay doktora gittiğimde adetinin 2ci günü gel demişti gitsem rahim duvarımdan filan anlaşılırmı gebelik olup olmadığı çünkü bana yine klomen yazıcak uyku uyuyamıyorum allah rızası için yardım edin

Merhabalar ben hulya
Ekim 2015 te evlendim ve 7 aydirda korunmuyorum bu ay ilkdefa adetim 3gunsurdu normalde 5 gun surer
Ve adetim bitince gogsumde sizlamalarda gecer yani agri gecer bu ay bitmeme ragmen goguslerim dokununca
Hala sizliyor ve sag bacagim agriyor kasigimdada bir kac kez batma yasadim
Hafiften de yani kusacak dereceye gelmeden de midem bulaniyor acaba ustune gorme denen seyimi yasiyorum

Merhabalar ben hulya
Ekim 2015 te evlendim ve 7 aydirda korunmuyorum bu ay ilkdefa adetim 3gunsurdu normalde 5 gun surer
Ve adetim bitince gogsumde sizlamalarda gecer yani agri gecer bu ay bitmeme ragmen goguslerim dokununca
Hala sizliyor ve sag bacagim agriyor kasigimdada bir kac kez batma yasadim
Hafiften de yani kusacak dereceye gelmeden de midem bulaniyor acaba ustune gorme denen seyimi yasiyorum
Cnm bayagi olmus sen yazali ama yeni gordum . Sonucunu merak ettim;)

Back
X