arkadaslar yardimizniza ihtiyacim var adetim uc hafta gecti normalde cok duzenliydi iki aydir duzensizlesti ve goguslerim cok sisti sizlamaya basladi adet olmam gereken gunden bir hafta sonra iki gun pembe lekelenme oldu tam test yapacaktim 4 gun sonra adet olmaya basladim ben simdi anlamadim bu ustune gorme mi oluyor bosuna test yapip umutlanmak ta istemiyorum normal adet olan varmi hamile oldugu halde eger hamileysem nerdeyse iki aylik oldu cevap bekliyorum lutfen ona gore test yapicam...
kızlar gene ben ama telaşlı ve meraklı olduğumdan sürekli aranızdayım
acaba aranızda üstüne görme ya da yerleşme kanaması yaşayıpda gebe olduğunu öğrenen var mı
Senin anlattıkların göğüste hassasiyet falan gebelik belirtileri bunlar. Gerçi regl öncesi de öyle oluyor. Bak gebelikte göğüs ağrısı neye benziyor biliyor musun göğüslerimizin ilk çıkmaya başladıkları zamankini hatırlatıyor Ayrıcada sıkma canını idrar testi yaptırırsın olmazsa.kleshtina canım daha önce yani erken adet olduğumda test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı meğer kan hücreleri idrara karıştığı için testler pozitif çıkıyomuş bu nedenle teste güvenemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?