üstüne görme

bende bu üstüne görme olayını hep tam bir adet oluyorsun ve ondan sonra hamile kaldığını öğreniyorsun diye biliyordum.üstüne gören çoğu arkadaşların anlatıklarına göre sadece adet günü lekeleme gibi bir şey geliyor.hiç tam adet görüpte o şekilde hamile kalan varmı acaba..:çok üzgünüm:

evet bende üstüne görme olayını komşumdan bildigim gibi normal şekilde her ay adet zamanlarında adet olma diye biliyorum.çünkü bu komşumun başına geldi 5ci ayda adet görmeyince dr gitti ve 5aylık hamile oldugunu ögrendi.yani üstüne görme bu diye biliyorum.bende adetimden 16gün sonra tekrar adet gördüm.megerse bebek rahime düşerken böyle kanama olurmuş.yani her hamileligin degişik sonuçları oluyo demekkiiii

Bended5. Haftada kanama olmuştu ama benimki üstüne görme değil düşük tehlikesiydi doktorum pıhtılaşma problemim olabileceğini söyleyip gen testi yaptırdı ve sonuçta şu anda hergün pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum. Birde adet tarihinden birkaç gün önce birkaç damla kan gelenler var buda bebeğin rahime yerleşmesi sırasında meydana gelen birçok kişide görülebilen bir durum

buna ben cevap verim benim başıma geldi.ben ayın 1de adet oldum ve ayın 16sında tekrar lekelenme olmaya başladı bu işte sizin dediginiz gibi bebegin rahme düşmesi sonucu oluyomuş.yane ilk adet tarihinden12 ve 19 arası böle pembe renkte kanama gelmesi bebegin rahme düşmesi anlamına geliyomuş

arkadaslar yardimizniza ihtiyacim var adetim uc hafta gecti normalde cok duzenliydi iki aydir duzensizlesti ve goguslerim cok sisti sizlamaya basladi adet olmam gereken gunden bir hafta sonra iki gun pembe lekelenme oldu tam test yapacaktim 4 gun sonra adet olmaya basladim ben simdi anlamadim bu ustune gorme mi oluyor bosuna test yapip umutlanmak ta istemiyorum normal adet olan varmi hamile oldugu halde eger hamileysem nerdeyse iki aylik oldu cevap bekliyorum lutfen ona gore test yapicam...

canım muhakkak test yap.ben ilk bebeğimi 8 haftalıkken düşürdüm hafif kanamayla başladı.2.gebeliğimdede kan geldi hatta normalde 26 günde bir oluyordum 30. gün çok azcık damla kadar kan geldi sandımki regl oluyorum .1 hafta sonra test yaptımki hamileyim ertesigün hemen kan geldi sabaha kadar ağladım bebeğim düşecek diye her hafta iğne vuruldum içinde hint yağı vardı.Neyse canım ben derimki muhakkak test yap.

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum epsus arkadaşım özellikle sen benim sorucağım soruyla ilgili şeyler yazmışsıın ama tabi diğer arkadaşlarımda yardımcı olursa sevinirim ayın 26 sında adet oldum aralık, ocak 9 da çok az bi kanama geldi hatta adet olamam dedim daha çok erken ped koydum çok azıcık daha geldi kesildi bidaha gelmedi daha önce bu hiç olmamıştı bide adetlerim hep düzenlidir rahimle ilgili bi sıkıntım yok ne olduğunu anlamadım sizce yerleşme kanaması veya üstüne görme olabilir mi????grip oldum sadece bi tane vitamin grip ilacı içtim korkuyorum içmiyorum varsa bişey diye şimdiden teşekkürler....

kızlar bide ogün hatırladığım ağır iki poşet taşımıştım 26 sından hesaplayınca kanın geldiği gün 14.gün adetin hep derler ya 14.gün yumurtlama ama anlamadım ben bişey neyse hepinizi öpüyorummmmmmm

üstüne görenlerdenim. üsüne görenlerin genelde kızı oluyormuş.bakalım kız mı olacak diyordum. evet bugün öğrendim.benimde kızım olacakmış.

kızlar gene ben ama telaşlı ve meraklı olduğumdan sürekli aranızdayım
acaba aranızda üstüne görme ya da yerleşme kanaması yaşayıpda gebe olduğunu öğrenen var mı

evet ben canım
herzamanki gibi adet başlangıcı sandım hatta cok üzüldüm gene adet oluyorum diye cünkü kahverengi yapışkan bi akıntıydı ama sonradan öğrendim ki hamişmişim sen de hamilemisin yoksa canım inş beklediğin sonuç olur

kızlar yardım istiyorummmm....
ben daha önce erken kanama ile hamile olduğumuöğrendim..üstüne görme dedim ama kanama bittikten 1 hafta sonra düşük yaptım...sonrasında adet zamanında 10 gün erken ve çok ağrılı adet oldum..
sizce bunların ardından şu an yaşadığım üstüne görme olabilir mi??

dün adet tarihimdi ve birkaç kez açık renk kan geldi.bugün 1 günlük ped dolacak şekilde kan geldi...göğüs acısı hassasiyet ve şişlik var hala...bel ağrısı ve baş dönmesi oluyo arada....benim normalde ilk adet günüm en yoğun olan gündür...sizne nedir bu???
cevaplarınız için teşekkürler...

canım tekrar hamilesin heralde söylediğin belirtiler falan uyuyor bi test yap dikkatli davran.

kleshtina canım daha önce yani erken adet olduğumda test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı meğer kan hücreleri idrara karıştığı için testler pozitif çıkıyomuş bu nedenle teste güvenemiyorum...

Senin anlattıkların göğüste hassasiyet falan gebelik belirtileri bunlar. Gerçi regl öncesi de öyle oluyor. Bak gebelikte göğüs ağrısı neye benziyor biliyor musun göğüslerimizin ilk çıkmaya başladıkları zamankini hatırlatıyor Ayrıcada sıkma canını idrar testi yaptırırsın olmazsa.

teşekkürler canım...sağlıklı bir hamilelik diliyorum...

slm arkadaşlar bende siye ye yeni katıldım.benim adetime daha 5 gün var.ve bu sabah iki damla kahverengi lekem geldi.normalde adet günüm hep düzgün.ama bu ay göğüslerim erkenden şişti ve ağrıdı bir de bu kahverengi leke eklenince hamilemiyim diye düşündüm.hasta olmama 5 gün var daha bekliyeceğim.inşallah adet kanaması gibi devam etmez.ben de hamişolmak istiyorum.

kızlar adet olalı 2 hafta oldu bugin tekrar adet oldum bi onceki ay tüp bebek tedavim yumurtalarım döllenmedi icin yarım kaldı bu tedaviden sonra ki 2. adetim olcak
dr dogal deneyin 2 ay sonra tekrar denicez demisti bizde 2 gün arayla beraber olduk esimle
benim merak ettigim sey acaba bu implantasyon olabilir mi yada ignelerden dolayı erken mi adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…