üstüne görme

kızlar bir şey soracagım geçen ay 12 sinde adet oldu migrenim var agır agrı kesiciler kullandım ondanmıdır yoksa bebiş mi vardır bilmiyorum adetim 20 gün geçikti ayın 2 sinde normal şekil adet oldum karnım felaket şiş bebiş yoktur diye agrı kesici kullandım test yapsammı bilmiyorum önceki hamileliğimde üstüne görmedim ama bilmiyorum kızlar

benim ayrı bi problemim var 3 aydır eşim yanımda olmadığı için ilişkiye giremiyoruz ayrıca her ay düzenli adet oldum son adetrim 5 haziran nerden baksanız 1 hafta var ancak 4 gündür kahveregi lekeler olmaya başladı ayrıca idrarımda kahverengi noktalar oluyo sağ kasığım ağrıyo başkada bişey yok ki ben adet belirtilerini çok şiddetli yaşardım burda gidebileceğim iki tane fdoktor var diğerleri muayene hanelerini kapattılar onlarda birisi perşembeye diğerihaftaya pztesine gün verdi bu nedir şimdi hamile değilimdir heralde çünkü adet oldum 2 ayda günü gününe ve normaldi napcam ben şimdi ayrıca testte yaptım negatif çıktı üstüne görme böle bişeymi

fen_ci doktora gitmen en doğrusu olur. benimde adet öncesi kahverengi lekelenmelerim oluyor. bu ya kistten yada hormonlarla ilgili olurmuş.
üztüne görme yaşamadım bilmiyorum okuduğum kadarıyla herkes başkaa bişey yazmıs. benim arkadaşım 4 sonra oğrendi mesela hamile olduğunu. 4 ay normal adet gördü. hatta 5 6 farklı doktora gitti ınanamayıp.
hayırlısı olsun hakkında

tşk ederim hayatım( gerçi biraz geç oldu ama :)) ) gittim doktora stresten dedi şimdi herşey normal ama hal bebek yokkkk (

Arkadaşlar merhaba ben bişey sormak istiyorum 2 aydır regl günümden hep 1 hafta erken regl oldum ama bu ayda 6 gün geç oldum bu gecikme sırasında test yaptık negatif çıktı ama reglm biteli 1 hafta olmasına rağmen kasıklarım hala ağrıyor ve sanki saatlerdir idrara çıkmamışım gibi hissedip tuvalete gidiyorum neredeyse 20 dk bir acaba üzerine görme böyle bişey mi sonuç negatif çıkar diye drye de gidemiyorum bilen varsa cevap yazarsanız sevinirim

merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım bu üstüne görme ile alakalı bi sorunum var adet günüm normalde 6 gün geçmisti ki kan geldi bu gün acayip de bi kasık ağrısı var ve sıcak basıyor uzun zamandır da aşrı halsizim çok yemek yemek istiyorum gaz sorunum var ben hamile olbilecegimi düşünmüştüm ve yarın doktora gıdıcektım kan testi ki kan geldi bugün için sizce bu regl midir yada üstüne görmemidir? doktora gitmelimiyim lütfen yardım edin

kızlar merhaba ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandınm normalde adetim hep gecikirdi bu ay 3 gün erken oldum ayrıca ben pkosluyum adetim hep 5 gün sürer sonraki günlerde damla damla gelirdi bu ay 2 gün sürdü ve sonrasında hiç leke bile gelmedi sizce bu hamilelik belirtisi olabilirmi

Merhaba, düzenli adet görüyorum 29-30 günde bir. Bu ay yine olmam gereken tarihte adet oldum çok fazla kanamam olmadı ve 2 gün sürdü kesildi. 3. ve 4. gün yani bugün çok açık kahverengi az bi akıntım oldu. Üstüne adet görmüş olabilir miyim ? Bir de idrar testini ne zaman yapmalıyım sizce ?

mrb bnm adetım 8 gun geçti ve snra adet oldum normalde 7 gun sürer adetım ama 2 gun normal adet kanaması gbı geldı snra kesıldı şaşırdım ilk defa oldu ve bnm adetım 3 yada4 gun çok gelır snra azalır bu sefer öyle olmadı sizce normal mi bu

mrb bnde bu ay sizin gıbı oldum acaba bnde mı ustune gorundum ne kımsede cvplamıyo

merhaba bişey sorcam cok sevinirim yardımcı olussanız. ben 1,5 yıllık evliyım 1 yıldırda korunmuyoruz. evlendikten sonra adet düzensizliğim oldu doktor normal dedi bid e progestan vardı. bu 3. ayım 5 ekim ve 5 kasımda regl oldum tam düzene girdi derken bugün nregl oldum halbuki cok umutlanmıştım hiç adet belirtim yoktu halbukı .halada yok hafif bi kanama sadechiç anlamadım acaaba üstüne görme falanmı bu nekadar kötü bişeymiş bu

MErhaba ben ilk hamileliğimde yaşadım bunu bir ay normal adet gördüm 1 hafta sürüyordu adetim oldum bitti sonraki ay da aynı zamanda geldi önce normal geldi 1 pet sonrası azaldı kanamam ve ikinci gün kesildi sonra gelmdi 1 hafta sürdüğü için normalde endişelendim korunmuyordumda hani istiyordum hemen bekledim 1-2 gün daha baktım hiç yok test yaptım ve hamileydim.Ama bende inanılmaz miğde bulantısı da vardı adetle birlikte.Şimdiki hamileliğimde de ilk ay lekenlenme oldu adet zamanımda.

slm kızlar ben geçen hafta doğum kontrol hapını almayı unutmuşum farkında olmadığım için eşimle bi kaç defa ilişkiye girdik 2 gün önce kanamam başladı adet kanamasından daha farklı koyu kahve renkli daha az adet günüme daha 15 günden fazla var bunun anlamı ne olabilir üstüne görme dedikleri şey olabilirmi şimdi ne yapmalıyım eğer hamileysem bu kadar kısa sürede belirti görterir mi birde son olarak ben hapı kullanmayı bırakmak istiyorum kutuyu tamamen bitirmelimiyim yoksa yarıda bıraksam bi zararı olurmu bilgisi olan varmı bu konuda yardım edin lütfenn

kızlar ya bişey sorcam benim eşimin değerleri çok düşüktü kesinlikle tüp bebek dediklerinden bir ay sonra RABBİM bize yavrumuzu verdi şüküğrler olsun oğlum şu an 2 yaşında ve iki yıldır da korunmuyorum ama geçen ay adetim 3 gün önce gelmişti ve normaildi bu ay yine 3 gün önce geldi fakat normalde 6-7 gün sürerken bu sefer 3 gün sürdü veçok azdı bel ağrım ve uyku dışında da bi belirtim yok test yapıp negatifi görmeden önce size bi sorayım dedim sizce üstüne görme olabilir mi

MERHABa ben 3 aylık evliyim. eşimle çocuk sahibi olmayı düşünüyoruz. hamilelik belirtilerimin çoğu oldu adetimse 3 gün gecikti ve bugün başladı normal adet şeklinde görüyorum çok üzgünüm eşime bu durumu söylemekten korkuyorum o çok ümitleniyordu ne yapmam gerek bana yardımcı olun üstüne görme yada düşük olabilir mi

kızlar banada yardım edınn ya bızde yenı bıraktık korunmayı bu 2. cı ayım gecen ay tutturamadık bu ayda adetıme tam 1 hafta kalmıstı ve ılıskıye gırdık esımle ılıskıden sonra baktımkı pembemsı akıntı geldı sabah kalktıgımda kahverıngı oldu hala devam devam edıyor ama sımdı kırmızılastı brıaz daha. ama az gelıyor yanı normal adat kanaması gıbı gelmıyor sankı adetımın son gunlerınde kı gıbı az az gelıyo ılk baslarda damla damlaydı sımdı bıraz daha cok gelıyo ama adetım gıbı gelmıyo orası kesın bu olayları yasamadan once kan testı vermıstım hcg 2 cıkmıstı yanı gebelık yok,acaba deger yukselırmı hamıle olma ıhtımalım varmı?(umıdım yok ama olabılır ya) dedım belkı ustune goruyorum ama adetıme 1 hafta var benım daha, acaba 1 hafta oncesındende olabılıyomu ustune gorme ısı. aynı benım durumumu yasayan oldumu yada benzerı? eger yasayan varsa ne olur cevap verınn yarın doktora gıdecem ama yınede fıkır sahıbı olayım dedım haber beklıyorumm kızlarr

kızlar yardım ya
adetim biteli bir hafta oldu ama kasık ağrılarım hiç geçmedi. kum döktüm bu hafta ben onadır diye yordum kasık ağrılarımı
ama 2 defadır ilişkiye girdikten sonra kanamam oluyor anlamadım canım çok acıyor
acaba kum döktüğüm içinmi o bölgede hassaslaştı
yada enfeksiyonmu var akıntımda çok bu ara ama yumurtlama dönemim olması lazım kafam karıştı
ben önce gebelik olabilirmi die düşündüm ama
offfff başına böyle bişey geln varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…