fen_ci doktora gitmen en doğrusu olur. benimde adet öncesi kahverengi lekelenmelerim oluyor. bu ya kistten yada hormonlarla ilgili olurmuş.
üztüne görme yaşamadım bilmiyorum okuduğum kadarıyla herkes başkaa bişey yazmıs. benim arkadaşım 4 sonra oğrendi mesela hamile olduğunu. 4 ay normal adet gördü. hatta 5 6 farklı doktora gitti ınanamayıp.
hayırlısı olsun hakkında
mrb bnm adetım 8 gun geçti ve snra adet oldum normalde 7 gun sürer adetım ama 2 gun normal adet kanaması gbı geldı snra kesıldı şaşırdım ilk defa oldu ve bnm adetım 3 yada4 gun çok gelır snra azalır bu sefer öyle olmadı sizce normal mi bubende üstüne gördüm. ve 8 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim işin ilginci. üstüne görme dediğimiz adet tam 22 gün sürdü ve ben doktora gittim. doktorda kese görülmediği (henüz 2-3 haftalık) için hamile olmadığımı söyledi doğal olarak. yaklaşık 5 hafta sonra bende mide bulantısı başladı. eczaneden aldığım kit ile test yaptım tam 3 kez (çünkü inanamıyorum) test pozitif. ertesi gün doktora gittim ve 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Allahtan hamile değilim diye ilaç kullanmadım. ama saçlarımı rahat rahat boyatmıştım. Ben erkek olacağını hissediyorum. ama allah hayırlısını versin. 20 gün sonra bakalım cinsiyetini öğreneceğim. bakalım dedikleri gibi üstüne görenlerin kızımı oluyormuş..
herkese hayırlı hamilelikler dilerim..
Merhaba, düzenli adet görüyorum 29-30 günde bir. Bu ay yine olmam gereken tarihte adet oldum çok fazla kanamam olmadı ve 2 gün sürdü kesildi. 3. ve 4. gün yani bugün çok açık kahverengi az bi akıntım oldu. Üstüne adet görmüş olabilir miyim ? Bir de idrar testini ne zaman yapmalıyım sizce ?
Ben kızıma hamile kaldığımda üztüme görmüşüm ve ben hamile olduğumu diğer hamişler gibi 1 aylıkken değil 2 aylıkken öğrenmiştim....bu yüzden bayanlar hamile kalmak istediğimiz dönemlerde lütfen sağlığımıza ve yağtığımız ev işlerinde dikkatli olalım ve kullandığımız ilaçları doktora danışmadan kullanmayalım çünkü ben hamile olduğumu hastalıkla öğrendim ....dikkat edelim ve ağrı kesici bile içsek aman dikkat diyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?