üstüne görme

kızlar bende yeni üyelerdenim bana yardmcı olursanz cok sevinirm bende 1.5 yıldr evlyim bebek istiyorz ama olmuyo 4 defa doktora gttim bir sorun varmi die bisey yok hersey yolunda dye gönderilorlar ne yapacam blmiyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba benimde bir sorum olacak benim adetim bu ay 10 gün gecikti 11. gün açık pembe çok az kanamam ve kahve rengi akıntım oldu sonra kesildi test yaptım negatif çıktı bir sonra ki gün kan testi yaptırdım oda negatif çıktı 15. gün doktora gittim ultrasonla baktı bişey göremedi 1-2 hafta daha bekle sonra tekrar gel hamile olma olasılığın şu anda yok testin negatif çıkmış çünkü ama ilaç vermiyorum her ihtimale karşı dedi şimdi yeniden doktora gitmeyi bekliyorum göğüslerimde falan şişme yok bu arada normalde adet günüme yakın ve adet süresince şişme olurdu anlamadım neden böyle olduğunu lütfenn yardım edin bana..

ARKADAŞLAR AYIN 15 GİBİ ADET OLMAM GEREKIYOR NORMALDE 10 U GIBI BIR IKI DAMLA SEKLINDE KANAMAM OLDU BU KANAMA 2 GUN BIRER DAMLA SEKLINDE GELDI VE KESILDI SUAN ADET DE OLMADIM AY 20 OLDU NERDEYSE HAMILE OLUP USTUNE GORMUS OLABILIRMIYIM KASIKLARIMDA AZ AGRILAR OLUYOR ARA ARA AGRILAR BENI BILGILENDIRIRMISINIZ

neden adet olmadım ya hamılemıyım degılsem sıkıntı nedır ? cok korkuyorum hamıle olmak ıstıyorum ama negatıf sonuc alacagımdan korkuyorum bırısı bana yardımcı olsun sızde nedır yasayan varmı ben gıbı bu sekılde kızlaaarrrrrr

canım durumun ne oldu merak ettim bendede aynı senin gibi oldu evde test yaptım negatif çıkıyor bu gün karn verdim sonuç bekliyorum.artık negatifleri görmekten bıktıımmm..

arkadaşlar bizim gibi bir gün çok koyu adet olup bir daha olmayanlar ve sonunda hamile çıkanlar varsa yazsın bizede umut olur belkii

Arkadaslar merhaba ben daha yeni uye oldum size bir sorum var ben 4 senedir evliyim esimle bebek istiyoruz ama olmuyo ben gecen ay hic olmadigim birsey oldu adetim ayin 21 olmasina ragmen 17 lekelenme oldu ben yine adet oluyorum derken 2.3 gun sonra kesildi pempemsi ve kahverengi geldi enson pembe akintiyla bitti 2 kere idrar testi yaptim negatif cikti belirtiler desem var sanki ama ole asiri degil cok yorgun oluyorum hep uyumk istiyorum karninda sislik var belim cok agriyo arasina kramp giriyo migdem yaniyo arasirada bulaniyo bide su 1 haftadir goguslerimde bir sisme ve aci var gogus uclarimda beyaz kabarcik gibi birseyler cikmaya basladi sizce hamilemiyim napmaliyim cocugumun olmasini cok istiyorumm

Arkadaşlar ılıskıden sonra eger döllenme olduysa yerlesme kanı dıye bırsey gelıyormus az o ne zman kac gun sonra gelıyor bılen varmı? gelmedıgı de oluyor mu ?bırılerı bırsey yazsın ama

benım
Arkadasim merhaba cok koyu derken normal adetmi yoksa lekelenmemi oldunn
adetım degıl ama yerlesme kanı denılıyormus kahve rengı koyu bır sekılde gelmıstı ve 3-4 damla seklınde bır gun geldı sonra kesıldı daha sonra da hamıle oldugumu ogrendım canım yogunsa hamılelık olmaz ama ustune de goruyor olabılırsın tam durumunu bılmeyınce de net bırsey soyleyemem

benımde negatıf cıkmıstı
canım durumun ne oldu merak ettim bendede aynı senin gibi oldu evde test yaptım negatif çıkıyor bu gün karn verdim sonuç bekliyorum.artık negatifleri görmekten bıktıımmm..
zaten 8 gun gecıkmeden sonra da adet oldum ben cnm

benımde negatıf cıkmıstı

zaten 8 gun gecıkmeden sonra da adet oldum ben cnm
morelini bozma canım ya allah buyuk zamanı vardır rabbım hepımıze hayırlısını versın ben ılk bebegımı 1 bucuk aylıkken kaybettım kalp atısı yoktu aldılar rabbım oyle buyuk kı zamanı geldıgınde ummadıgın anda yuzunu guldurur ınsallah hepımızın

Bende lekelenme gordum sadece adet kanasini degildi sence kan testi yaptirmalimiyim yoksa bekliyimmi sen nezaman ogrendin hamile oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…