canım durumun ne oldu merak ettim bendede aynı senin gibi oldu evde test yaptım negatif çıkıyor bu gün karn verdim sonuç bekliyorum.artık negatifleri görmekten bıktıımmm..neden adet olmadım ya hamılemıyım degılsem sıkıntı nedır ? cok korkuyorum hamıle olmak ıstıyorum ama negatıf sonuc alacagımdan korkuyorum bırısı bana yardımcı olsun sızde nedır yasayan varmı ben gıbı bu sekılde kızlaaarrrrrr
Arkadasim merhaba cok koyu derken normal adetmi yoksa lekelenmemi oldunnarkadaşlar bizim gibi bir gün çok koyu adet olup bir daha olmayanlar ve sonunda hamile çıkanlar varsa yazsın bizede umut olur belkii
adetım degıl ama yerlesme kanı denılıyormus kahve rengı koyu bır sekılde gelmıstı ve 3-4 damla seklınde bır gun geldı sonra kesıldı daha sonra da hamıle oldugumu ogrendım canım yogunsa hamılelık olmaz ama ustune de goruyor olabılırsın tam durumunu bılmeyınce de net bırsey soyleyememArkadasim merhaba cok koyu derken normal adetmi yoksa lekelenmemi oldunn
zaten 8 gun gecıkmeden sonra da adet oldum ben cnmcanım durumun ne oldu merak ettim bendede aynı senin gibi oldu evde test yaptım negatif çıkıyor bu gün karn verdim sonuç bekliyorum.artık negatifleri görmekten bıktıımmm..
morelini bozma canım ya allah buyuk zamanı vardır rabbım hepımıze hayırlısını versın ben ılk bebegımı 1 bucuk aylıkken kaybettım kalp atısı yoktu aldılar rabbım oyle buyuk kı zamanı geldıgınde ummadıgın anda yuzunu guldurur ınsallah hepımızınbenımde negatıf cıkmıstı
zaten 8 gun gecıkmeden sonra da adet oldum ben cnm
Hala cvb yazmamissin ben merakli bekliyorum ama bursa kizlar lutfen msj yazinn
Normal evse yaptim ama kani hic yaptirmadim cnm bekliyim dedim birdaha ayima kadar belki ozman cikarr nuurgebelık testı yaptın mı cnm ?
Bende lekelenme gordum sadece adet kanasini degildi sence kan testi yaptirmalimiyim yoksa bekliyimmi sen nezaman ogrendin hamile oldugunubenım
adetım degıl ama yerlesme kanı denılıyormus kahve rengı koyu bır sekılde gelmıstı ve 3-4 damla seklınde bır gun geldı sonra kesıldı daha sonra da hamıle oldugumu ogrendım canım yogunsa hamılelık olmaz ama ustune de goruyor olabılırsın tam durumunu bılmeyınce de net bırsey soyleyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?