- 15 Temmuz 2016
- 8.788
- 14.857
- 248
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
ne kadar haksız olduğumuzda alttan alsakta o sinirli ve fevri dakikalarda yaptıklarımız yanlış. bende yaptım. annem sus derdi derdim ki susmadan duramadan içimde kalacağıma kusucam onlara derdim. kendi kendimizi bitiriyoruz. hani tatil planı yapsam arar net konuşur kaparım diyorsun ya bak o bile yanlış, adam hiç sana söylememiş bile. çözmüş seni ona söyleyip gergin dakikalar yaşayacağıma adam susmuş gidiyor. belliki özünde iyi bi kadınsın durumunda varmış git öfke terapileri al. inan bak hayatın daha güzel olacak kimse olmasa bile sen için güzel olsun herşey. ben mutluluğu anlık fevri ve anlık sinirlerime hakim olarak buldum. şimdi eşim işi ve konumu dolayısı ile çok yoğun ve zor bi işi var. geçen gün sinirlendi beni itti bende şaka yollu bişeyler yapıyordum. çok bozulddum gittim mutfağa sakinleştim geldim. hiç bir şey demedim nasıl üzgün ama bişey desem artık işin boyutu değişecek. aradan bi kaç saat geçti nasıl bi vicdan azabı bende ertesi günü onu kapıda karşılamadım geldi kedi gibi yaptım triplerimi. nasıl bi vicdansa kredi kartı sınırsız bende :).Fevri yanlarim var ofkeme yenik düşüyorum ama haksiz olduğumda alttan alırım ergen gibi davranmam ben mesela tatile gidecek olsam,ararım yarın tatil planımız var der net konuşur kapatirim ama o bana hiç bişey söylemeden gidiyor,cildirazam
birde onu bu kadar takma bak zaten ikinci bi şans vermişsiniz siz zaten ipleri koparmış ve tekrar bağlamışsınız. bi sakin olmayı dene uzaktan izle yorum anında yapma.
izlediğin kişide ne kadarsın, ne kadar varsın, neredesin gör.
ondan sonra ver kararını.