Üstünü örtmeyen koca!!!

Konu 1700 yılında açılmış kimin aklina geldi alıntı :KK70: . Mevzu sadece üstünü ört değildi ki. Siz az daha okuyun soyle bi 10 sayfanız var temizinden
Evet bence sen de bastan bi oku zaten sıkıntı benim üstüne gitmememdi artik uatune gidiyorum cok mutluyuz :KK48:sen de kocani sal olur mu aman deyim sıkma senin deyiminle sana bi kardes falan gelir!!!

Konu 1700 yılında açılmış kimin aklina geldi alıntı :KK70: . Mevzu sadece üstünü ört değildi ki. Siz az daha okuyun soyle bi 10 sayfanız var temizinden
Ayy ne biliyim valla o zaman haklısın. Ben üstünü örtme meselesi için zannettim. Diyorum ne alaka adam neden aldatsın :KK23:

Uyurken üstünüz açılsa eşiniz örtmez mi??? 2 kere denk geldim uyanıkti üstüm açılmış örtmemis sonrasında kendisini denedim uyumuş numarası yaptım yok üstümü falan örttüğü yok.ben gece uyanınca azıcık sırtı açılsa hemen örtüyorum.siz ne düşünürsünüz bu koca hakkında???

Duzenleme:konuyu konusarak hallettik sıkıntı yok her erkek gibi dusunenemis iste.o aralar farkli sebeplerden kirgindim ona icten ice bu sebeple üstümü ortmemesi bile cok dokunmustu.artik icten içe hicbir seye kirilmiyorum.aninda sorunu cozmeye rahatsizligimi dile getirmeye calisiyorum onu da kırmadan bu sekilde suan iletisimimiz cok daha iyi.iyi kotu yapilan butun yorumlar icin tesekkur ederim.

Hımmm, uyumuş numarası yapıp eşinizi test ettiniz demek... :işsiz:

Her erkek gibi düşünenemiş derken? Kandırıkçı genellemelere bayılıyoruz.

Back
X