Üstünü örtmeyen koca!!!

Uyurken üstünüz açılsa eşiniz örtmez mi??? 2 kere denk geldim uyanıkti üstüm açılmış örtmemis sonrasında kendisini denedim uyumuş numarası yaptım yok üstümü falan örttüğü yok.ben gece uyanınca azıcık sırtı açılsa hemen örtüyorum.siz ne düşünürsünüz bu koca hakkında???
Örtmeli

Uyurken üstünüz açılsa eşiniz örtmez mi??? 2 kere denk geldim uyanıkti üstüm açılmış örtmemis sonrasında kendisini denedim uyumuş numarası yaptım yok üstümü falan örttüğü yok.ben gece uyanınca azıcık sırtı açılsa hemen örtüyorum.siz ne düşünürsünüz bu koca hakkında???

Birşey olmaz.

Yoo, aklına bile gelmez ..
Bize de düşe düşe böyle kalaslar düşüyor canım yapacak bişey yok.
Yoksa ben de isterdim ince düşünceli, romantik bir adamla evli olmak.

Allah başka bi dert vermesin. Hadi adam hödük aklına gelmiyo diyelim, bunu dert edip taa buralarda konu açacağına hayatım üstümü açıyorum galiba geceleri farkında olmadan bana dikkat edebilir misin, gördüğünde üzerimi örter misin hasta olmaktan korkuyorum demek bu kadar mı zor? Konuşmadan anlaşılan bir dünya yok malesef.

salonda koltukta uyuyakalsam üstüme birsey getirip örtmese üzülürdüm evet
ama gece uykusunde hiç aklıma gelmezdi bunu düşünmek
şimdi anımsadım da bazen eşimin de üzeri acık oluyor ben örtmuyorum sıcakladı heralde dıye:)

Salonda kanepede uyuyup kalsa orterim üzerine bişey.. Ama gece yatakta örtmem :)
Ben üzerim açılınca üşürsem uyanıp kendim örtüyorum zaten, ona gerek kalmıyor.
Kafaya takılmayacak şeyler bunlar..

O sizin anaçlığınızdan kaynaklanıyor çocuklara da kocaya da yeri geliyo koruyup kollayıcı tavrınızla yaklaştığınız için gece denk gelip herkesin üstünü örtersiniz.
Ama erkeklerde öyle bir duygu maalesef ki yok.
Benimki de şöyle bi savurur yorganı üstüme üşüyüp uyanınca ona kızarım çünkü üstümü niye örtmedin diye.
Erkeklerden bu tip ince duygular beklemeyin lütfen.
Hatta kimseden bişey beklemeyin beklentiler hep yaralar.

cok dertliyim bu konuda yaaa ama bnm tam tersi :ruh:

pusuda bekliyo resmen yorganı üstümden atar atmaz aynı hızla bana geri dönüyo bide yanlardan sıkıştırıyo acmıyaym diye bigün boğulcam :bicak:

Aklıma geldi bu konuyu okuyunca. Daha evliliğimizin ilk günleri, gece üstümü açmışım, uyandım. ( Normal olan örtünüp geri uyumak )
Ama ben ne yaptım, bak bak bana bak diye eşimi uyandırıp üstümü bir güzel örttürmüştüm :D :D
Şimdi hatırladıkça çok gülüyoruz.
Bak bak derken ki ses tonumda sanırsınız ki, kanlar içinde yaralı bereli falanım:)
Biz kadınlar çok değişiğiz yaa :KK45:
Hiç bir erkek hanım beni örtmüyor diye dertlenir mi, yada bak bak bana diye eşini uyandırır mı :KK53:

Ayyy lütfen kendinize durduk yerde dert üretmeyin yahuu bu nedir üstümü örtmüyor falan. Uyurken 2 kere nasıl denk geldiniz yok uyanık olduğu halde örtmüyor falan gecenin bir vakti adam neden uyanık olsun. Onu mu gözlüyorsunuz hele hele denedim yine örtmüyor demeniz de ilginç yanii belki sıcaklayıp açtığınızı düşünüyordur

Yaniii :)) her insan farkli farklidir ne biliyim. Benimki orter her zaman. Bu ara cok bunaliyorum orttugunde geri aciyorum. O yuzden bu ara ortmuyor, seslenir sadece üstünü ort diye. Bende tuvalete kalkacam diye gecistiririm. Ben de onunkini her seferinde orterdim. Ama gecen tuvalete kalktigimda ustunu ortmeye calisirken bu cok korktu. Ciddi korktu yani beni bile korkuttu. Ertesi gun de hatta hala sinirliydi sanki bilerek yapmisim gibi :D o gundem sonra da ben ortmuyorum sesleniyorum sadece ustunu ort diye. Belki siz de oyle bir sey yasamissinizdir. Hatirlamiyorsunuzdur, ne biliyim dert edilecek bir durummus gibi gelmedi bana.

Benimki örter, ayaklarıma bakar soğuk mu diye onu da sarar, uyanırım uyuyo gb yaparım çoğunda ya da kendim örtmeye üşenirim uyku arası üstümü :-)
Sabah da ben uyurken-yarı uyanık- sarar sarmalar gider işe. Sağ olsun.

Ama bazıları düşünemiyor, farketmiyor, kasıtlı değildir yani ev de sıcaksa.

Allah aşkına üstümü örtmüyorsun dedim diye beni aldatıcaksa adam aldatsın zaten :KK70:

Konu 1700 yılında açılmış kimin aklina geldi alıntı :KK70: . Mevzu sadece üstünü ört değildi ki. Siz az daha okuyun soyle bi 10 sayfanız var temizinden

Back
X