- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
Erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz, ikimiz de çalışmıyoruz, köpeğim de erkek arkadaşımın olduğu şehirde bakıcıyla kalıyor.Bir süre önce erkek arkadaşımla beraber iki günlüğüne şehir dışına gittik bilet,kira vs.. masrafların %70 ini o karşıladı (benim böyle bir beklentim yoktu ben ödeyecektim kendi çok ısrar etti birikmiş param var diye) neyse aramızda böyle şeylerin lafı olmaz ben de baska zaman başka bir şeyler öderim diye önemsemedim, sonra erkek arkadasimin olduğu şehire gidip birkaç gün de beraber orada kaldık köpeğim de bizimle kaldı. Arkadaşım ziyaret etmişti onun köpeğinden hastalık geçmiş benimkine iki hafta sonra bakicisi arayinca haberdar oldum benimleyken veterinere kontrole götürmüştüm aşılarını yaptırmıştım ama yaptırmadan önce bulaştı demek ki. Neyse kendi yasadigim sehire döndükten birkaç gün sonra erkek arkadasimdan ufak bir miktar borc istedim bir hafta sonra da hemen ödedim. Tam ödedim rahatım derken bu defa da bakicisi arayip köpeğimde hastalik olduğunu söyledi. Veteriner masraflarinin hepsini erkek arkadaşım karşılıyor yaklaşık 1000 tl belki de daha çok tutacak tedavisi devam ediyor. Gene ben teklif etmedim ima da bile bulunmadim kendisi çok ısrar etti ben karşılayayım senin maddi durumun müsait değil diye. Ben de daha sonra geri ödemek koşuluyla kabul ettim. Bir aşısını da ben ödedim hatta neden ödedin dedi bana. Ama erkek arkadaşım sürekli hayvanın düzenini bozduk,psikolojisi bozuldu, ben sana bizimle kalmasın demiştim, bizimle kalmasaydı hasta olmayacaktı diyor, soğuk davranıyor. Köpeğimi bir seneden fazladır görmüyorum bir daha da ne zaman görebileceğim belli değil , benimle kalmasini istemem normal değil mi ?Bu durum beni inanılmaz üzüyor. Zaten köpeğimin hasta olmasina ayrı başkasına borçlanmama ayrı üzülüyorum. Üstüne erkek arkadaşım da soğuk davranınca kendimi çok mahçup hissettim.Daha öncede erkek arkadaşımla birkac kez birbirimizden ufak miktarlarda borç alıp ödedik hic sorun yaşamadık. Ama son bir aydır sürekli erkek arkadaşıma muhtaçmışım ondan geciniyormusum gibi oldu üstüste geldi her şey. Acaba o da mı böyle düşünüyor diye icim icimi yiyor. Ona da duygularımı anlattım ama klasik erkek savunması cevabini aldım ne alaka diye. Ne alakaysa neden bana soğuk davranıyor ?