üşüyomusun annem

Çok üzüldüm,Allah sabır versin ..Dertlerin en büyüğü olmalı ..Bir de meleğini gördükten sonra kaybetmen daha da acı (
Allah en kısa zamanda yenı bır melek yollasın insallah ..Asla yerını alamaz,ama en azından biraz daha rahatlarsın ..Allah
yardımcın olsun insallah (

Allah Sabir Versin
Aciniz buyuk ama lutfen hayatinizi mahfetmeyin hepimiz ayni yolda gidecegiz hepimizin sonu belli..
Allah rahmet eylesin

evet cnm yasıyorum zaten yasamaya devam ediyorum ama nefes alamıyorum.

Allahıma sükranım sonsuz tatlım.Allah razı olsun.Asla sitem etmedim hasa ne haddime. son sölediğini bilmiyordum. zaten cennette oldugunu bilmek huzur veriyo. Ama özlemleri dinmek bilmeyen bi acı .((

evet melegimi gördükten sonra kaybettim.saclarını oksadım kuzumun.ellerini öptüm.o pamuk ellerini . ( parmagımı avucunun içinde sıkısı hiç aklımdan gitmez. hele ilk gözgöze gelişimiz.
cnmmmm o benim cigerimide kendiyle söküp gitti evladım. o benim herseyim.

Aysenazz sen benı bıtırdın kardesım benı aglattın
basın sagolsun.
Allah sabır versın.
Resımdekı bebegını mı kaybettın?
Cok zor evlat acısı bılırım sana ne desek faydası yok ama soyle dusun benım annem 20 yasındakı evladını kaybettı nasıl zordu ılk zamanlar nasıl zor halada gecmıs degıl ama dayanmak zorunda tek evladı abım degıldıkı bızler varız esı var unutmaya calıstı unutamadı ama hergunde aglamadı belkı aglıyor ama bu hayatı yasamasına engel degıl.
Bak Allah sana cennet kapısını aralamıs bır hoca demıstı kı bebegı vefat edenler uzulmesın mahser gunu o bebek cennete tam gırecekken dururmus ben annemsız gırmem dermıs ve Allah o bebegın aılesıne merhamet edermıs ınsAllah.
Allah sana ımtıhan olarak bunu vermıs sabretmekten baska ne care var.
Evladın hıc usurmu sımdı o Allahın korumasında en guzel oyunları oynuyor cennet bahcelerınde ınsallah ve annesıne kavusacagı gunu bekıyor sabırsızlıkla..

canım sen beni çok etkiledin geçekten şu an o kadar kötüyüm ki.Sana dua edeceğim sürekli inş. Rabbim sana sağlık sıhhat verir.Sağlıklı bir bebek nasip eder.Ayy canım gerçekten gelimden gelen birşey olsa keşke ama dediğim gibi dualarımdasın inş.
Doğuma bağlı mı gelişmiş bu tümör ?

yakaladım işte

seni ayşenazzzzzz ben kovalıyorum sen kaçıyorsun bende bu kız nelere gidiyor diyorum demek sen komşu topiğie geçtin beni yanlız bıraktın hııh küstüm işte:))

evet cnm bnm o resimdeki aysenazımı kaybettim. o melegimin cenazesini kendi ellerimle evime getirdim. sabretmeye gayret ediyorum.Allahıma sükranım sonsuz.
Aglarken bile Allahım affet bu duyguyuda bana sen verdin diyorum.Asla sana isyan etmek değil amacım hasa diyorum.
evet sefaatlerini biliyorum cennette kızım biliyorum ve bu konuda huzurluyum ama bu dünyada yoklugunun acısına dayanmak cok zor. :'(((

Allah razı olsun cnm. Allahım gönlüne göre versin evlatlarını sana bagıslasın. doguma baglı olup olmadfıgı hala bilinmiyo.
dogumda 4 gün sonra oldu.gözlerim kayma yaptı ve cift görüyordum artık. cok şükür son 1 aydır gözlerim düzeldi ama beynmdeki duruyo.
hiçbişi zor değildide bu hastalıgımdan yana kızımı küvözde görmeye gittiğimizde cift gördüğüm için onu net görmekte zorlanmaktı zoruma giden ((

yakaladım işte

seni ayşenazzzzzz ben kovalıyorum sen kaçıyorsun bende bu kız nelere gidiyor diyorum demek sen komşu topiğie geçtin beni yanlız bıraktın hııh küstüm işte:))

cnm bnm derdimi daglara anlatsam yetmez bana suan. gene allak bullak bu kader arkadasın.hiçbi yere sıgamıyo.

(((((CANIM RABBİM MELEKLERİNİ ÜŞÜTÜRMÜ HİÇ SADECE BEDENLERİ MEZARDA ŞİMDİ ONLAR EN GÜZEL YERDE ENGÜZEL İNSANLARIN YANINDA BİZİ BEKLİYORLAR MAHŞER GÜNÜ BULUŞMAK İÇİN HÜRÜ KIZLarı onları emzirmek isterlermiş ama onlar emmek istemezlermiş annemizi istiyoruz diye ve hep anne babaları için dua ederlermiş dünyada şefaat edebileceginden fazla günah işlemesinlr diye hastaneden eve boş geldiğimiz gibi onlarda cennet kapısından içeri annesiz babasız gitmemesi için çok dua edecek rabbim şefaatinden bizleri mahrum etmesin...bizleri onun izinden imanımızla sabrımızla şükrümüzle yavrularımıza kavuştursun....

başınız sağolsun .. sözlerin tükendiği yer

başınız sağolsun .. sözlerin tükendiği yer

amin cnm bnm yürekten amin hemde. bazen sacmalıyorum evet.Rabbim üşütmez onları.canını alırken bile incitmez melekleri. Ama işte bu ana yüreği yeri gelip
acısından ne dediğini bilmiyo. Allahım inş cennetinde bizi yavrularımıza kavustursun. meleklerimiz kardeşlerini yollasın. ((
yoksa en kısa zamanda kafayı sıyıracagım bu kesin

cnm bnm derdimi daglara anlatsam yetmez bana suan. gene allak bullak bu kader arkadasın.hiçbi yere sıgamıyo.

çok iyi anlıyorum ama kendine gel lütfen canımsın dua oku bir kahve yap rahatla biraz az kaldı kuzumsun çok az kaldı inş.rabbim görüyor kucağını tez zamanda doldursun ama şuanki durumdan çıkman lazım buna şükür hep şükür yoksa nasıl sağlıcakla kucağına bebek alcaksın sağlam bir kafayla hamile kalki hamileliğin rahat geçsin inş.....aysenazın sana tez zamanda krdeşini gönderir canım benim

inş bitanerm inş umudum Allah Ondan baska sıgınılacak kapı yok. ama engellerimi düşündükçede hayallerim karanlıklar altından ısıldamıyo.
bu hafta hastane macerası yeniden baslıyo. son olsun son bulsun ve yeni umutlar ısıklansın.

evli değilim anne de olmadım.
bazen düşünüyorum da çocuğum olduğunda evlat acısıyla sınanmak....
gerisi gelmiyor..

anne baba acısının düşüncesi bile çok kötüyken bu hayatta....

allahım sana sabır versin...
inşallah bu yaşadıklarını daha kısa bi zamanda atlatabilirsin.

mekanı cennet onun..

Son düzenleme:

evet 10 ay önce babamı kaybettim 5 ay öncede kızımı. kızımın acısı hiç aklımdan cıkmıyo.
babamda aklıma geliyo tabiki üzülyorum aglıyorum ama kızım saniye cıkmıyo aklımdan

dualarım seninle canım hayırlısı ile bunuda atlatacaksın ewet atlatacaksın canım sen çok güçlüsün ama önce sağlam bir kafa herşeyden önce rabbim yardımcın olsun senin herşeyi gönlünce versin bu hafta sonuda en umutlu en mutlu haberler bekliyoruz senden:)

inş cnm inş bende hep o umutla hastaneye gdiyorum hatta gecen haftada öle küçülmüştür tümör dedim ama ne yazıkki aynı duruyordu.
bu yeni hafta inş Allahın izniyle hersey ii olur. ne kadar tuhaf.beynimdekinin gitmesini kendi saglıgım için değil sadece kızımın kardeşinin gelmesi için istiyorum

Üzme kendını bukadar n'olur
Allah en yakın zamanda bır evlat daha verır ınsAllah.
Buarada ben neyı kacırdım farkedemedım neden bebegını cıft gordun?

Allah sabırlar versin...
Evlat acısıyla sınanmak eminim ki hiçbir duyguya benzemeyen, tarifi imkansız bir durum...
Ne denir ki...
O acıyı kalbe gömüp yaşamak, çok zordur elbette....
Dirayetiniz bol olsun, o güzel yavru annesinin böyle harap olduğunu hissettikçe ruhu rahat edebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…