üşüyomusun annem

basin sagolsun canim benim...

rabbim inslalah kimseyi evlatla sinamasin ve seninde yasadigin son olur inslalahh...

rabbim insallah sanada acil sifalar verir ve melek kizinin kardesini bi an önce gönderir...

Üzme kendını bukadar n'olur
Allah en yakın zamanda bır evlat daha verır ınsAllah.
Buarada ben neyı kacırdım farkedemedım neden bebegını cıft gordun?

melegim dogduktan 4 gün sonra gözlerim bi anda kayma yapmıstı ve cift görüyordum. arastırmalarda beyinde hipofiz bezi denen tümör oldugu görüldü.
ve kızım 12 gün yasadı gidiş gelişlerimde onu zor seciyordum yani net göremiyordum. ((

(( hissediyomudur acaba gercekten? neden beni teselliye gelmiyo melegim? kızgınmı yoksa hala annesine onu koruyamadı diye?

Son düzenleme:
Canım ya cok özür dılıyerek soruyorum ama melegnın neyı bardıda allahım aldı onu

Kusura bakma son yazılanı okumadan sordım soruyu.....allah büyüktür canım ınsallah sana en kısa zamanda kardesını vercem kollarına

Gercekten mi Çok üzüldüm kardeşim peki bu tümör nasıl iyi huylu mu sağlığın için tehdit oluşturuyor mu?
Ayrıca bebeğimi koruyamadım demişsin ya hiç böyle söylenir mi.Allah bebeğini almak istediyse sen dünyanın tüm ordularını evladına kalkan etseydin yine de Allah alıcaktı.Nolur acından dolayı boyle sozler soyleme guzel kardesım sen okadar ıyı bır ınsansın kı evladın ıcın boylesıne yanabılıyorsun.Bir ay bile bagrına basamadıgın evladının acısını aylardır yaşıyorsun ama sana düşebun sabretmek senin imtihanın bu Allah en güzel günleri yaşatsın sana.

Burnumun direği sızladı..Gözlerim dolu dolu Rabbim bir daha sana yaşatmasın Böyle bir acıyı..Rabbim evlatlarımız ile imtahan etmesin bizleri..İnşallah..Ahirette şefaat eder yavrun sana..

Canim benim bir anne olarak benim de yuregim sizladi, gozlerimden yaslar bosaldi.seni cok iyi anliyorum. Rabbim en kisa zamanda kucagini doldursun, sana ihtiyaci olan o melegi kucagina aldiginda acin hafifleyecek buna emin ol. Rabbim bol sabir versin, kendine mutlaka uğraş bul ki hamileligin saglikli gecsin. Sana da acil sifalar dilerim canim

Kendinizi üzmeyin amaa, takdir-i ilahi...
Sebepler aramayın, arandığı vakit her yapılan durum sizi rahatsız edecektir, yapmayın böyle...
Siz bir anne olarak elbette onu elinizden geldiğince korumaya çalışmışsınızdır....
Kim tamtersi olmasını ister ki...
Allah dayanma gücü versin, en kısa zamanda yeni bir evlada kavuşmanız ümidiyle...
Dualarımız sizinle...

Hiç üşürmuki kuzularımız duşun bizden daha cok sevmiş Rabbim
Bu pislik dünyaya gelemeyecek kadar guzel cennet kokulu kızlarımız
Cnm cok kötü olunca kızlarımıza kavuşacağımız gunü düşünelim
Bir duşun kapa gözlerini lütfen bir dene gulumseticekk seni hayali bile

Nefret ediyorum yağmurdan çamurdan
Hava kötü diye gitmedik kızımın yanına. Bugün. Gecen gittiğimde hava kararmak uzereydi yağmur başlamıştı
Soguktu
Deliriyorum sandim o an
Ki ben cok güçlü bir insandım
Ama kızımı orda yağmurda çamurda bırakmak o kadar agir geldiki
Bazen balkonda bir sigara yakıp topraga bakarım uzun uzun
Üşürüm ama giremem içeri
Üstüme kalın seyler almam balkonda
Bilerek üşümek isterim
Bazen yağmurda islanirimm bilerek
Sanki kızımı yalnız bırakmadığımı düşünürüm öyle
Onun yerine ben üşüyümm isterim
Cok saçma gelir belki baskalarına ama. Sen anlarsın aysenazim
Kızlarımız toprak oldu cennette asıl bedenleri sicacikkk orası sicacikkk

ugrasılarım var ama hiçbi ugrası acıyı unutturmuyo. bi daha hamike kalırsam elbette acıları stresti bi kenara bırakıcam aynı hataya düşmicem.

Allah razı olsun dualarınız için.Rabbim gönlünüzden gecenleri hayırlısıyla nasip etsin size.benim kendimi suclamam kızımı hamileliğimde strestten uzak tutamamam.
ona odaklanmamam,düşünmememedir. benim yerimde kim olsa suclar kendini diye düşünüyorum.

bunu hiç sorma işte melekyavrum.cnm. ben kurban bayramının arefesinden beri gidemiyorum yavruma ((
bu o kadar agır geliyorki bana

bekarım, evladım yok. ama ciğer acısını çok iyi bilirim yakın zamanda yaşadıklarımdan dolayı. içine yapışır, her gün büyür o kor..
melekyavrum ve ayşenaz, başınız sağolsun. Allah sabır versin. kelimeler teselli etmez bilirim. kimse teselli edemez.
tek tesellimiz bir gün onlara kavuşacağımızı biliyor olmak.
Allah güç, kuvvet , dirayet versin.
Tüm ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun. Amin.

Ayse bizim topikte bir yazı vardi sana bulunca yollarım
Ama özetle meleklerimizin son nefeslerinde acıları olmazmış anne babası suretinde melekler karşılarmış
Bizim suretimizde melekler emzirir opermis
Bizim yokluğumuzu anlamazlarmis
Çünkü suan yanlarında bizim yerimize melek anne babalar bakıyor yavrularımıza
Ve Hz İbrahim ve eşi cennet cocuklarını cennette bir dagda korur ve dinimizi öğretirmiş
Duşun bak yanlarında bir peygamber var meleklerimizin
Ve cennette meleklerimiz hep küçük yasta kalır onlara vuslat bebek denirmiş
Peygamberimizin hadislerinde ve Kuran'da geçiyor bu sonsuza kadar sürecek bir kavuşma bizi bekliyor
O yüzden delirmiyecegiz isyan eymeyecegiz sabır kanaatle ahirete hazırlanacağız bu bizim icin cok onemli

hasa bitanem isyan etmek ne haddimize. asla aklımdan gecirmem bunu.
evet sölediklerini biliyorum.bu yüzden huzurluyum.
ama acısınıda bu dünyada yasamamak cok zor be bitanem. elimizde değilki özlememek.
cigerimizin yangınını söndürmek elimizde değilki.

Biliyorum canım bende huzurluyum ama mutsuzum
Son uc gündür cok Kötüyüm
Hayatta ki en kötü şey umutsuz olmakmis
Kafamızı boşaltmak lazım kurslara mı gitsek birşeyler yapmak lazım

Umutsuz cok sagol canım Allahım düşmanıma bile vermesin bu acıyı

Çok içlendim çok...
Rabbim sabır versin kardeşim
En büyük acıdır evlat acısı...en büyük...
İnsan baba ölür yetim.. anne ölür öksüz..eş ölür dul olur.:26:
Her biri büyük acılardır. Ancak evlat acısına isim bile konulamamıştır.
Kısacası tarifi imkansızdır.
Meleğin sizden çok seven yaradanın yanında kardeşim :26:
Yaradanım güzel rabbim onu üşütmez hiç merak buyurma.
Rabbm hepimize sıralı ölüm versin inşallah (Amin)

Amin canım, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Rabbim derdini verdiği gibi, dermanını da verir..
Sevgiyle kal.. İyi kal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…