- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
istiyorum tekrar hamile kalmayı ama onada engellerim var.beynimde hipofiz bezi denen bi tümör olustu dogumdan sonra.
ve bu nedenle tedavi arastırmalarım devam ediyo. bu yüzdende eşim suan yeni bi bebege evet demiyo.yoksa beni bi nebze teselli edecek tek sey kızımın kardeşi olacak.
bunu biliyorum.((
Üzme kendını bukadar n'olur
Allah en yakın zamanda bır evlat daha verır ınsAllah.
Buarada ben neyı kacırdım farkedemedım neden bebegını cıft gordun?
Allah sabırlar versin...
Evlat acısıyla sınanmak eminim ki hiçbir duyguya benzemeyen, tarifi imkansız bir durum...
Ne denir ki...
O acıyı kalbe gömüp yaşamak, çok zordur elbette....
Dirayetiniz bol olsun, o güzel yavru annesinin böyle harap olduğunu hissettikçe ruhu rahat edebilir mi
melegim dogduktan 4 gün sonra gözlerim bi anda kayma yapmıstı ve cift görüyordum. arastırmalarda beyinde hipofiz bezi denen tümör oldugu görüldü.
ve kızım 12 gün yasadı gidiş gelişlerimde onu zor seciyordum yani net göremiyordum.((
(( hissediyomudur acaba gercekten? neden beni teselliye gelmiyo melegim? kızgınmı yoksa hala annesine onu koruyamadı diye?
melegim dogduktan 4 gün sonra gözlerim bi anda kayma yapmıstı ve cift görüyordum. arastırmalarda beyinde hipofiz bezi denen tümör oldugu görüldü.
ve kızım 12 gün yasadı gidiş gelişlerimde onu zor seciyordum yani net göremiyordum.((
(( hissediyomudur acaba gercekten? neden beni teselliye gelmiyo melegim? kızgınmı yoksa hala annesine onu koruyamadı diye?
(((((CANIM RABBİM MELEKLERİNİ ÜŞÜTÜRMÜ HİÇ SADECE BEDENLERİ MEZARDA ŞİMDİ ONLAR EN GÜZEL YERDE ENGÜZEL İNSANLARIN YANINDA BİZİ BEKLİYORLAR MAHŞER GÜNÜ BULUŞMAK İÇİN HÜRÜ KIZLarı onları emzirmek isterlermiş ama onlar emmek istemezlermiş annemizi istiyoruz diye ve hep anne babaları için dua ederlermiş dünyada şefaat edebileceginden fazla günah işlemesinlr diye hastaneden eve boş geldiğimiz gibi onlarda cennet kapısından içeri annesiz babasız gitmemesi için çok dua edecek rabbim şefaatinden bizleri mahrum etmesin...bizleri onun izinden imanımızla sabrımızla şükrümüzle yavrularımıza kavuştursun....
Canim benim bir anne olarak benim de yuregim sizladi, gozlerimden yaslar bosaldi.seni cok iyi anliyorum. Rabbim en kisa zamanda kucagini doldursun, sana ihtiyaci olan o melegi kucagina aldiginda acin hafifleyecek buna emin ol. Rabbim bol sabir versin, kendine mutlaka uğraş bul ki hamileligin saglikli gecsin. Sana da acil sifalar dilerim canim
Kendinizi üzmeyin amaa, takdir-i ilahi...
Sebepler aramayın, arandığı vakit her yapılan durum sizi rahatsız edecektir, yapmayın böyle...
Siz bir anne olarak elbette onu elinizden geldiğince korumaya çalışmışsınızdır....
Kim tamtersi olmasını ister ki...
Allah dayanma gücü versin, en kısa zamanda yeni bir evlada kavuşmanız ümidiyle...
Dualarımız sizinle...
Nefret ediyorum yağmurdan çamurdan
Hava kötü diye gitmedik kızımın yanına. Bugün. Gecen gittiğimde hava kararmak uzereydi yağmur başlamıştı
Soguktu
Deliriyorum sandim o an
Ki ben cok güçlü bir insandım
Ama kızımı orda yağmurda çamurda bırakmak o kadar agir geldiki
Bazen balkonda bir sigara yakıp topraga bakarım uzun uzun
Üşürüm ama giremem içeri
Üstüme kalın seyler almam balkonda
Bilerek üşümek isterim
Bazen yağmurda islanirimm bilerek
Sanki kızımı yalnız bırakmadığımı düşünürüm öyle
Onun yerine ben üşüyümm isterim
Cok saçma gelir belki baskalarına ama. Sen anlarsın aysenazim
Kızlarımız toprak oldu cennette asıl bedenleri sicacikkk orası sicacikkk
Ayse bizim topikte bir yazı vardi sana bulunca yollarım
Ama özetle meleklerimizin son nefeslerinde acıları olmazmış anne babası suretinde melekler karşılarmış
Bizim suretimizde melekler emzirir opermis
Bizim yokluğumuzu anlamazlarmis
Çünkü suan yanlarında bizim yerimize melek anne babalar bakıyor yavrularımıza
Ve Hz İbrahim ve eşi cennet cocuklarını cennette bir dagda korur ve dinimizi öğretirmiş
Duşun bak yanlarında bir peygamber var meleklerimizin
Ve cennette meleklerimiz hep küçük yasta kalır onlara vuslat bebek denirmiş
Peygamberimizin hadislerinde ve Kuran'da geçiyor bu sonsuza kadar sürecek bir kavuşma bizi bekliyor
O yüzden delirmiyecegiz isyan eymeyecegiz sabır kanaatle ahirete hazırlanacağız bu bizim icin cok onemli
ugrasılarım var ama hiçbi ugrası acıyı unutturmuyo.bi daha hamike kalırsam elbette acıları stresti bi kenara bırakıcam aynı hataya düşmicem.
Allah razı olsun dualarınız için.Rabbim gönlünüzden gecenleri hayırlısıyla nasip etsin size.benim kendimi suclamam kızımı hamileliğimde strestten uzak tutamamam.
ona odaklanmamam,düşünmememedir. benim yerimde kim olsa suclar kendini diye düşünüyorum.
bunu hiç sorma işte melekyavrum.cnm. ben kurban bayramının arefesinden beri gidemiyorum yavruma((
bu o kadar agır geliyorki bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?