Biliyorum canım bende huzurluyum ama mutsuzum
Son uc gündür cok Kötüyüm
Hayatta ki en kötü şey umutsuz olmakmis
Kafamızı boşaltmak lazım kurslara mı gitsek birşeyler yapmak lazım
Umutsuz cok sagol canım Allahım düşmanıma bile vermesin bu acıyı
Çok içlendim çok...
Rabbim sabır versin kardeşim
En büyük acıdır evlat acısı...en büyük...
İnsan baba ölür yetim.. anne ölür öksüz..eş ölür dul olur.:26:
Her biri büyük acılardır. Ancak evlat acısına isim bile konulamamıştır.
Kısacası tarifi imkansızdır.
Meleğin sizden çok seven yaradanın yanında kardeşim :26:
Yaradanım güzel rabbim onu üşütmez hiç merak buyurma.
Rabbm hepimize sıralı ölüm versin inşallah (Amin)
Kızınızı da babanızı da sadece fiziksel olarak kaybettiniz.Bebeğiniz üşümüyor ve onu bıraktığınız yerde değil.Bıraktığınız onun kozası sadece .Tırtıldı , kozasını bırakıp güzel bir kelebeğe döndü .Üşüyen acı çeken sizin ruhunuz .Dualarınız ona/onlara hitaben (ağlamadan)güzel ve pozitif konuşmanızın onlara gittiğine ,onların ruhunu okşadığına inanırım.Tarifsiz bir acı, çok zor ancak zamanla şifa bulacaksınız.Bu konu aklınıza geldikçe içinizdekileri yazın bir deftere.Yazmak kendinizi daha çabuk toparlamanıza yardım eder.Yazmak iyi bir terapidir .Sizin bebeğiniz için planlarınız vardı ama Allah'ın onun için sizinkinden çok daha güzel planları varmış.
Ayşenaz inan forma geldiğimde aklımdasın ama yazmaya gücüm yok buraya sadece dua ediyorum senin için hepsi bu..
cnm cok iisin Allah razı olsun.evladını yada evlatlarını sana bagıslasın.tırnagının ucunun agrıdıgı anı yasatmasın.((
Allah Razı olsun Canım..Rabbim sana yine yeniden anne olmayı nasip etsin İnşallah..Dualarımdasın..
Ağladım demek az kalır kalbimi sıkan el daha da sıktı. 12,5 haftalık kaybettiğim bebeğimin görüntüsü gözümün önünden gitmezken, dokunduğun gördüğün bebeğin kaybından sonra nasıl yaşanır bilemiyorum. Nasıl yaşıyorsun nasıl nefes alıyorsun yada yaşıyor musun ?
Allah sabır versin az kalır ne denir bilmiyorum.
Ağlattınız beni, neredeyse 26 ay olacak bende kızımı kaybedeli. Çok düşünerek çok okuyarak kafanızı yormamaya çalışın. Acının en büyüğü ama elden gelen hiçbirşey yok. Rabbim evlat acısı ile sınamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?