üşüyomusun annem

valla balım benim ugrasım var sölemiştim. iş peşinde devamlı gidip geliyorum biyerlere. avondu türkobirdi yapıyorum.
ama kafa bosaltmak???? malesefki belki umutsuz bu söleceğim ama bosalmıyo kardeşim.
o kafanın içi tamamen ne yapsamda kızımla dolu.acısıyla dolu. nereye gitsem yanımda.
insanların bitek lafı dokunuyo.biri hamileliğinden bahseder.digeri su hamileymiş der.dogumu bu zaman der.
ve sen caktırmamaya calısırsın acını.o tarifi olmayan acını. ((

evet cnm tarifi yok tarf edilemez bi acı.nitekim 10 ay önce babamı kaybettim.Allahım rahmet eylesin.
babamdan 4 ay sonrada kızımı yitirdim. evlat acısı her acının önüne geciyo bunuda anladım bölece. ((

Kızınızı da babanızı da sadece fiziksel olarak kaybettiniz.Bebeğiniz üşümüyor ve onu bıraktığınız yerde değil.Bıraktığınız onun kozası sadece .Tırtıldı , kozasını bırakıp güzel bir kelebeğe döndü .Üşüyen acı çeken sizin ruhunuz .Dualarınız ona/onlara hitaben (ağlamadan)güzel ve pozitif konuşmanızın onlara gittiğine ,onların ruhunu okşadığına inanırım.Tarifsiz bir acı, çok zor ancak zamanla şifa bulacaksınız.Bu konu aklınıza geldikçe içinizdekileri yazın bir deftere.Yazmak kendinizi daha çabuk toparlamanıza yardım eder.Yazmak iyi bir terapidir .Sizin bebeğiniz için planlarınız vardı ama Allah'ın onun için sizinkinden çok daha güzel planları varmış.

acınız büyük .. Allah sabır versin kardeşim ... dünyadaki en büyük acı evlat acısı sanırım ...başın sağolsun .

evet Rabbimden gelmesi zaten insanı sakinleştiriyo. yazıyorum bi deftere kızıma siirler mektuplar yazıyorum. gene tüm avuntum o.

Ayşenaz inan forma geldiğimde aklımdasın ama yazmaya gücüm yok buraya sadece dua ediyorum senin için hepsi bu..

başın sağolsun.

okuyunca çok kotü oldum.
umarın en yakın zamanda yeniden anne olursun tesellin olur.
yeniden umut dolarsın.

Ağladım demek az kalır kalbimi sıkan el daha da sıktı. 12,5 haftalık kaybettiğim bebeğimin görüntüsü gözümün önünden gitmezken, dokunduğun gördüğün bebeğin kaybından sonra nasıl yaşanır bilemiyorum. Nasıl yaşıyorsun nasıl nefes alıyorsun yada yaşıyor musun ?

Allah sabır versin az kalır ne denir bilmiyorum.

Ağlattınız beni, neredeyse 26 ay olacak bende kızımı kaybedeli. Çok düşünerek çok okuyarak kafanızı yormamaya çalışın. Acının en büyüğü ama elden gelen hiçbirşey yok. Rabbim evlat acısı ile sınamasın.

sadece nefes alıyorsun kardeşim yasamak biraz fazla kalıyo bana...
yasıyo görüntüsü içinde olmak zorundayım. kızımın özlemini acısını içimde yasamak durumundayım.
seninde basın saolsun cnm. Allahım yerini tatlılıkla hayırlısıyla uzun ömürlüsüyle doldursun inş.

evet cnm elden gelen bişi yok ama üzülmemekte elden gelmiyo malesef. seninde basın saolsun cok üzüldüm. aylarda gecse yıllarda gecse unutulmayacak sönmeyecek acıdır
evlat acısı. bundan cok cok eminim. 10 ay önce babamı kaybettim. üzüldüm agladım sinir krizi gecirdim ölüsünü görünce.
ama kızımın cenazesinin o minicik bedenini kendi elimle evime getirirken sıktım kendimi. gözyaslarım gözpınarlarımda kaldı akmadı asagı...
acısıysa her acının önüne gecti. :'(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…