utaçgaç bir erkegin size açılmasını nasıl saglayabilisiniz?

sakalive

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
69
0
46
İstanbul
kızlar sizden hoşlandıgına inandıgınız ama utangaç bir erkegin size açılmasını nasıl saglayabilirsiniz bana akıl verin yoksa kafayı yiycem yada onu öldürecem?

kızlar sizden hoşlandıgına inandıgınız ama utangaç bir erkegin size açılmasını nasıl saglayabilirsiniz bana akıl verin yoksa kafayı yiycem yada onu öldürecem?
kıskandır bırı var ıste benden hoslanıomus falan yap kısca kıskandır yanı senı bskasına kaptırma korkusuyla hemen atlar :9:

bu seferde hemen biri varmış die vazgeçmesinden korkuyorum o yapıda biri çünkü bide yakın bir arkadası hatta kardesı dencek durumda bi arkadası var oda benle ilgileniyor ondanda çekinip açılamamıs olacagını dusunuyorum uff cok arda kaldım ya

ozaman daha çabuk tırsıp vazgeçerse hepten kaybederim bide onun çok yakın bir arkadsı daha var benle ılgılenen ondanda mı acaba bana acılmıyo dıe dusunuyorum

bu seferde hemen biri varmış die vazgeçmesinden korkuyorum o yapıda biri çünkü bide yakın bir arkadası hatta kardesı dencek durumda bi arkadası var oda benle ilgileniyor ondanda çekinip açılamamıs olacagını dusunuyorum uff cok arda kaldım ya

canım ben eşimle 6 yıl çıktım 1 yıldırda evliyiz. benim ki beni görünce konuşamıyordu tam tanıstıktan 3 ay sonra zorla teklif edebildi.burda sen onu biraz tesvik edeceksin..sen girişken konuşkan ol ki cesaret alsın.

benim ki daha vahim bizim ki bir yıldır açılamıyo nerdeyse üç ay olsa şükredecem teşvik ediyim ama nasıl bide bana hevesli gözüyle bakmasın sonra

''Sence açıksözlü olmak nedir '' diye sor

Bu soruna bir şekilde cevap verecektir.Cevabın ardından ''peki sen açıksözlü olduğunu düşünüyor musun '' diye sor .

Düşünüyorum tarzında bir vevap vericektir .

Eğer olumlu cevap verirse,vereceği cevabın ardından ''bende senin açıksözlü biri olduğunu düşünüyorum ve bu özelliğin beni gerçekten çok mutlu ediyor'' de

Bu diyeceğinden sonra az da olsa cesaretlenecektir ve mutlu olacaktır

Açıksözlü ve karşısındaki insandan duyygularını saklamayan , iyi kötü düşüncelerini oraya buraya sapmadan , açıkca karşısındaki insana anlatabilen insanları severim de .

Bu konuşmanın ardından emin ol en kısa zamanda duygularını sana olduğu gibi aktarıp,beklediğini verecektir .

Son düzenleme:
ılımlı ve ilgili yaklaş, hayatında ve aklında kimsnin olmadığını konu aralarında geç, gözüne bakarak konuş git hediye al içimden geldi de...anlamıyorsa boşver salaktır zaten...

bir erkek utangaç olmasın ya ..mümkünse olmasın. biz açmak zorundamıyız onları :53:açık olsunlar kardeşim...ondan sonra da kızlar niye bu kadar rahat diyorlar.

Utangaç erkekte zor olsa gerek ya,, erkeğin daha baskın olması daha güzel bence,,, yine sen tanıyorsun onu doğasını biliyorsun biz ne desek boş ama yaklaş ilgini göster,,girişken ol... Açmaya bak çocuğu :9::9: Bi açılırmış kabak çiçeği gibi :27:

sorma bende nefret ediyorum erkek dedigin biraz daha höt höt olmalı ama napım gönül bu işte. bi açılsa herşey degişecekte bende çok mesafeli davranıyorum bide aynı iş yerinde çalışıyoruz olmazda ters tepki verirsem nasıl yüzyüze bakcaz diyede çekiniyo haklı olarak bende ilgi mi göstermek istiyorum ama beni çok ucuz, basit sanmasından korkuyorum.

Back
X