Utanarak açıyorum 🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese hayirli aksamlar
Benim derdim eşimin gusul abdesti almamasi.
Evet cok cok kötü bisey ama bogazimi parcaliyorum hatta bazen iliskiye bile girmiyorum kızdığım icin.
Ama kazik kadar adam ne yapabilirim ki başka?
Gusül abdesti aliyor ama cok pasif bu konuda.
Günah olduguyla ilgili videolar gösteriyorum bi kac hafta düzenli oluyo ama gene ayni.
Çocuğumuz olmuyor sıkıntı esimde 2 defa tup bebek yaptik olmadi ben cok dua ediyorum cocuk icin benle birlkte dua zinciri yapan butun arkadaşlarim gebe suan ama benim yok ben esim gusul almiyo pek ondan diye düşünüyorum bana bi cikar yol gosterin nasil ikna edebilirim bezdim artik
Gusül almayanın çocuğu olmasaydı dünyanın %70-80’i çocuksuzluktan kırılırdı şimdiye kadar 😂

İnanç çok kişisel bir şey. Eşiniz dahi olsa bu konuda müdahale etmeniz doğru değil.

Ya yazin sicak diye banyo sık sık yapar ama kisin hic banyo yapmaz
Yani sorun sadece gusül değil, direkt adamın pis olması bence ama yine de siz bilirsiniz tabi. o_O
"Hiç" diyorsunuz, yani bu adam kokuyor o zaman?
Ha yok ilişkiden sonra geciktiriyor banyoyu diyorsanız, ne kadar bir gecikme o kısım önemli.

Çocuğunuzun olmamasını gusüle bağlamaniz anlamsız ama konuya inanç yönünden bakarsak, hassasiyeti olan biri için kabul edilir değil.
Kışın banyo da yapmıyormuş eşiniz, hijyenik de değil.

Ve senin tek derdin bebek mi? Ben o adamla ayni yataga girmem, kusarim kokusundan, nasi dayaniyosun, burnuna vicks mi kaplattin, nasi yaşiyosun boyle? 😳
Adam 6 ay banyo yapmıyor ve kadının derdi gusülle bebek mi 😣🤢

Hijyen mendilini parmağıma sarıp tek parmağımla iteleyerek evden atarım muhtemelen ben 🤢

Herkese hayirli aksamlar
Benim derdim eşimin gusul abdesti almamasi.
Evet cok cok kötü bisey ama bogazimi parcaliyorum hatta bazen iliskiye bile girmiyorum kızdığım icin.
Ama kazik kadar adam ne yapabilirim ki başka?
Gusül abdesti aliyor ama cok pasif bu konuda.
Günah olduguyla ilgili videolar gösteriyorum bi kac hafta düzenli oluyo ama gene ayni.
Çocuğumuz olmuyor sıkıntı esimde 2 defa tup bebek yaptik olmadi ben cok dua ediyorum cocuk icin benle birlkte dua zinciri yapan butun arkadaşlarim gebe suan ama benim yok ben esim gusul almiyo pek ondan diye düşünüyorum bana bi cikar yol gosterin nasil ikna edebilirim bezdim artik
Çocuğunuzun olmaması ve gusül abdestinin nasıl bir bağlantısı olabilir bir açıklarmısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X