- 23 Ağustos 2012
- 51.246
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.599
- 898
Ya yazin sicak diye banyo sık sık yapar ama kisin hic banyo yapmaz
Gusüle gelinceye kadar adam banyo yapmıyor burası iğrenç bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya yazin sicak diye banyo sık sık yapar ama kisin hic banyo yapmaz
Cenabet geziyor diyorsunuz yani. ZorO şekilde deil yani o kadar dua ediyorum bide kendisinin de hic bir işi rast gitmiyo ona bağladım bende
Sorun sadece gusül abdesti almaması değil gibi geldi bana ama siz daha iyi bilirsinizYa yazin sicak diye banyo sık sık yapar ama kisin hic banyo yapmaz
Banyo yapmaması daha büyük sorun benceYa yazin sicak diye banyo sık sık yapar ama kisin hic banyo yapmaz
O zaman gusül abdesi demeseniz iyiyidiYa yazin sicak diye banyo sık sık yapar ama kisin hic banyo yapmaz
Gusül almayanın çocuğu olmasaydı dünyanın %70-80’i çocuksuzluktan kırılırdı şimdiye kadarHerkese hayirli aksamlar
Benim derdim eşimin gusul abdesti almamasi.
Evet cok cok kötü bisey ama bogazimi parcaliyorum hatta bazen iliskiye bile girmiyorum kızdığım icin.
Ama kazik kadar adam ne yapabilirim ki başka?
Gusül abdesti aliyor ama cok pasif bu konuda.
Günah olduguyla ilgili videolar gösteriyorum bi kac hafta düzenli oluyo ama gene ayni.
Çocuğumuz olmuyor sıkıntı esimde 2 defa tup bebek yaptik olmadi ben cok dua ediyorum cocuk icin benle birlkte dua zinciri yapan butun arkadaşlarim gebe suan ama benim yok ben esim gusul almiyo pek ondan diye düşünüyorum bana bi cikar yol gosterin nasil ikna edebilirim bezdim artik
Yani sorun sadece gusül değil, direkt adamın pis olması bence ama yine de siz bilirsiniz tabi.Ya yazin sicak diye banyo sık sık yapar ama kisin hic banyo yapmaz
BoşanYa yazin sicak diye banyo sık sık yapar ama kisin hic banyo yapmaz
Ve senin tek derdin bebek mi? Ben o adamla ayni yataga girmem, kusarim kokusundan, nasi dayaniyosun, burnuna vicks mi kaplattin, nasi yaşiyosun boyle?Ya yazin sicak diye banyo sık sık yapar ama kisin hic banyo yapmaz
Adam 6 ay banyo yapmıyor ve kadının derdi gusülle bebek miVe senin tek derdin bebek mi? Ben o adamla ayni yataga girmem, kusarim kokusundan, nasi dayaniyosun, burnuna vicks mi kaplattin, nasi yaşiyosun boyle?![]()
Çocuğunuzun olmaması ve gusül abdestinin nasıl bir bağlantısı olabilir bir açıklarmısınız?Herkese hayirli aksamlar
Benim derdim eşimin gusul abdesti almamasi.
Evet cok cok kötü bisey ama bogazimi parcaliyorum hatta bazen iliskiye bile girmiyorum kızdığım icin.
Ama kazik kadar adam ne yapabilirim ki başka?
Gusül abdesti aliyor ama cok pasif bu konuda.
Günah olduguyla ilgili videolar gösteriyorum bi kac hafta düzenli oluyo ama gene ayni.
Çocuğumuz olmuyor sıkıntı esimde 2 defa tup bebek yaptik olmadi ben cok dua ediyorum cocuk icin benle birlkte dua zinciri yapan butun arkadaşlarim gebe suan ama benim yok ben esim gusul almiyo pek ondan diye düşünüyorum bana bi cikar yol gosterin nasil ikna edebilirim bezdim artik