Bu ay takacak bise bulamadim simdide buna taktim sanki bu ay daha fazla oluo gibime gelioSenin bebişin koşturan binlerce spermden sadece bi tanesi. Kalan sağlar bizimdir korkma hepimizde öyle oluyor
Fazlasının akması normal zaten içerisinden biri yolu bulup ilerliyor sadeceKizlar simdiden kusura bakmayin ama aklimi cok kurcalıyor bugun benim yumurtlama gunum degerlendirdik bu gunu dunude iki gundur deniyoruz ve bebek icin hani bilindik formuller varya hemen kalkmiycn yastik koycn gibi ben ne kadarda beklesem yinede akiyo bende aksam da sabahta oksursem bile hissediyorum yani o derece ve icim icimi yiyo normal mi bu yoksa herkeste oluyomu
Dimi ya valla umut oldu bu simdi ozmn bosuna bunu dusunmiyimFazlasının akması normal zaten içerisinden biri yolu bulup ilerliyor sadece
Aynen canım akışına bırak ummadığın anda vaktinde gelir oDim
Dimi ya valla umut oldu bu simdi ozmn bosuna bunu dusunmiyim
Evet cnm haklisin simdi sirada beklemekte biz elimizden geleni yaptik gerisi Allah a kalmisHiççç takma korunurken bile hamile kalıyo insanlar. Neden i psikolojik bebek düşüncesi yok küçük bir kaçakta hemen hamile kalıyolar
Olumlu düşün sende. Çok var demekki fazla geliyo bayaBu ay takacak bise bulamadim simdide buna taktim sanki bu ay daha fazla oluo gibime gelio
Bitanesi yarar insallah iseOlumlu düşün sende. Çok var demekki fazla geliyo baya
İnşlh Can'ım hayırlı haberler alırız sendenBitanesi yarar insallah ise
Nekadar lik evlisin canimEvet cnm haklisin simdi sirada beklemekte biz elimizden geleni yaptik gerisi Allah a kalmis
Bir bucuk olck cnm evlendikten bikac sonra hamile kaldim kurtaj oldum 2 ay sonrada kimyasal oldu bir senedir de olmuo sen nekadarlik ne zmndir deniyorsnzNekadar lik evlisin canim
Bende de aynı canım normaldir herhalde zaten spermlerin hepsinin içinde olması önemli değil hepsi ise yaramıyor zaten onun içinde ki ileri hareketli olanlara ihtiyacımız var. :) ve ben daha yeni kimyasal gebelik geçirdim demekki hepsine grek yokmuş sperminKizlar simdiden kusura bakmayin ama aklimi cok kurcalıyor bugun benim yumurtlama gunum degerlendirdik bu gunu dunude iki gundur deniyoruz ve bebek icin hani bilindik formuller varya hemen kalkmiycn yastik koycn gibi ben ne kadarda beklesem yinede akiyo bende aksam da sabahta oksursem bile hissediyorum yani o derece ve icim icimi yiyo normal mi bu yoksa herkeste oluyomu
Gecmis olsn cnm ya bende gecirdim cok kotu pskolojik olarak tam seviniyosun sonra sevincin kursaginda kalio ama kotu dusunme biliyosnki hamile kalabiliyoz bende cok akinti oluo dediğin gibi akmasi normal ztnBende de aynı canım normaldir herhalde zaten spermlerin hepsinin içinde olması önemli değil hepsi ise yaramıyor zaten onun içinde ki ileri hareketli olanlara ihtiyacımız var. :) ve ben daha yeni kimyasal gebelik geçirdim demekki hepsine grek yokmuş spermin
Sağol canım aynen öyle.Benim normalde pek akintim olmuyor genellikle yumurtlama zamanı oluyor.geçen ay ovulasyon testi aldım yumurtlama zamanı hepsini değerlendirdim ama oa kimyasal gebelik oldu malesefGecmis olsn cnm ya bende gecirdim cok kotu pskolojik olarak tam seviniyosun sonra sevincin kursaginda kalio ama kotu dusunme biliyosnki hamile kalabiliyoz bende cok akinti oluo dediğin gibi akmasi normal ztn
Akinti derken iliskiden sonra cnm normalde benimde fazla olmuo bu ay ovu testi kullandim kullanmadan oncede bugunleri degerlendiriyodum ama olmuyodu bu ayda olmasa sasirmamSağol canım aynen öyle.Benim normalde pek akintim olmuyor genellikle yumurtlama zamanı oluyor.geçen ay ovulasyon testi aldım yumurtlama zamanı hepsini değerlendirdim ama oa kimyasal gebelik oldu malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?