Utanarak soruyorum ama merak ediyorum mazur gorun

Weravurus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.050
360
38
30
Kizlar simdiden kusura bakmayin ama aklimi cok kurcalıyor bugun benim yumurtlama gunum degerlendirdik bu gunu dunude iki gundur deniyoruz ve bebek icin hani bilindik formuller varya hemen kalkmiycn yastik koycn gibi ben ne kadarda beklesem yinede akiyo bende aksam da sabahta oksursem bile hissediyorum yani o derece ve icim icimi yiyo normal mi bu yoksa herkeste oluyomu

Fazlasının akması normal zaten içerisinden biri yolu bulup ilerliyor sadece

Hiççç takma korunurken bile hamile kalıyo insanlar. Neden i psikolojik bebek düşüncesi yok küçük bir kaçakta hemen hamile kalıyolar

Jinekologuma bende bunu soylemistim oda bana demistiki,
Erkekten gelen meninin %95 i boş sivi(vitaminler, enzimler vs)
%5i sperm onlarda icine gidiyor zaten, senin icimden akiyor dedigin o %95lik sivi onda da sperm yok zaten

Rabbim tez zamanda sağlıcakla bebeğinize kavuştursun sizi inşallah.İçimden ikiz geçti hadi hayırlısı

Bende de aynı canım normaldir herhalde zaten spermlerin hepsinin içinde olması önemli değil hepsi ise yaramıyor zaten onun içinde ki ileri hareketli olanlara ihtiyacımız var. :) ve ben daha yeni kimyasal gebelik geçirdim demekki hepsine grek yokmuş spermin

Gecmis olsn cnm ya bende gecirdim cok kotu pskolojik olarak tam seviniyosun sonra sevincin kursaginda kalio ama kotu dusunme biliyosnki hamile kalabiliyoz bende cok akinti oluo dediğin gibi akmasi normal ztn

Gecmis olsn cnm ya bende gecirdim cok kotu pskolojik olarak tam seviniyosun sonra sevincin kursaginda kalio ama kotu dusunme biliyosnki hamile kalabiliyoz bende cok akinti oluo dediğin gibi akmasi normal ztn
Sağol canım aynen öyle.Benim normalde pek akintim olmuyor genellikle yumurtlama zamanı oluyor.geçen ay ovulasyon testi aldım yumurtlama zamanı hepsini değerlendirdim ama oa kimyasal gebelik oldu malesef

Sağol canım aynen öyle.Benim normalde pek akintim olmuyor genellikle yumurtlama zamanı oluyor.geçen ay ovulasyon testi aldım yumurtlama zamanı hepsini değerlendirdim ama oa kimyasal gebelik oldu malesef
Akinti derken iliskiden sonra cnm normalde benimde fazla olmuo bu ay ovu testi kullandim kullanmadan oncede bugunleri degerlendiriyodum ama olmuyodu bu ayda olmasa sasirmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…