- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
Yani nasıl bir kızlık zarı ki yere kadar kan damlıyor,onunla alakalı olduğunu sanmıyorum.Ara kanamalarınızı ciddiye almalısınız en kısa sürede jinekoloğa gidin benceyere iki damla kan damladı
gittim hocam ama ne yazıkkı doktor bir şey demedi . kist yok dediYani nasıl bir kızlık zarı ki yere kadar kan damlıyor,onunla alakalı olduğunu sanmıyorum.Ara kanamalarınızı ciddiye almalısınız en kısa sürede jinekoloğa gidin bence
teşekkür ederim . bakalım durumlar ne olacakSürtünmeyle zar yırtılmaz ama kan gelmesi normal değil . Partneriniz içeri girmiş olabilir mi ? Durduk yere kan gelmez ya zarınız zedelendi yırtıldı ya da jinekolojik bir rahatsızlığınız var . Geciktirmeden bir doktora gidin
2 kere kist için muayne etti doktor ama kist görünmüyor diyor sizce yanlış görmüş olabilirmiKızlık zarından o kadar kan gelmez gelse de açık renkli bi kan olur. Bence kistle alakalı
içim rahatladı açıkçasıPartnerinizin içeri girmediğinden eminseniz,ara kanamanızdır. Zar girişte değil, min 3cm kadar içeride bulunuyor.
Edit:imla
yaa :) olsun :) teşekkür ederimmmAy konuları karıstırmısım pardon kuzumAra kanamadır korkma
bundan 28 gün önce adetimin son günü yani 5. günü tekrar bu şekilde ilişkiye girdik. spermleri sildik ama tekrar devam ettim ve şu an adet olmadım düşük ihtimaldir diye yazmak istemedim sonraSürtünmeyle yırtılacağını hiç sanmıyorum, ama muayene olun bence gene de. Peki hamilelik ne alaka bununla çözemedim?
Başka bi doktora gidin bence sadece kistle alakalı olmayabilir daha detaylı muayene,tahliller filan yaptırın.gittim hocam ama ne yazıkkı doktor bir şey demedi . kist yok dedi
sen zeki bir kadınsın nasıl anladın benim onu sormak istediğimi teşekkür ederim çokcaa :)Hayır kan gelse nolcak kızlık zarın gitse nolcak.
Biz kadınlar bunu aşamadıktan sonra erkeklerin hala zarda zar die tutturması normal.
Neyse,sürtünme yolu ile hamile kalırsan valla rekorlar kitabına girersin..
Evet çok düşük ihtimal adetin son günü.bundan 28 gün önce adetimin son günü yani 5. günü tekrar bu şekilde ilişkiye girdik. spermleri sildik ama tekrar devam ettim ve şu an adet olmadım düşük ihtimaldir diye yazmak istemedim sonra
Ondan da hamile kalacağını düsünmüyorum benzer bi durum yasamıstım cünküm. Stres yapma sadece, hamile de değilsin kızlık zarına da bi sey olmamıstır. Kendini kasıp reglini geciktirme bosu bosunabundan 28 gün önce adetimin son günü yani 5. günü tekrar bu şekilde ilişkiye girdik. spermleri sildik ama tekrar devam ettim ve şu an adet olmadım düşük ihtimaldir diye yazmak istemedim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?