Utanarak ve sıkılarak bakirelik ve hamilelik ile ilgili bir soru sormak istiyorum?

yalnizlikcaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
593
399
33
gerçekten yardımınıza ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Öncelikle sorum şu? Sürtünme ile ilişki yaşadıktan sonra ayaga kalktım ve 10 dakika sonra oturup kalkınca yere iki damla kan damladı ve biraz gelmeye devam etti bazen adet ortası kanamalarım olurdu ama akıntı ile birlikte. acaba bu omuydu yoksa giden başka bir şeymiydi. hiç hissetmedim bile cunku öyle bir şey yapmamıştı..10 dakika sonra kan gelirmi yani bu nasıl mümkün :(

Sürtünmeyle zar yırtılmaz ama kan gelmesi normal değil . Partneriniz içeri girmiş olabilir mi ? Durduk yere kan gelmez ya zarınız zedelendi yırtıldı ya da jinekolojik bir rahatsızlığınız var . Geciktirmeden bir doktora gidin
teşekkür ederim . bakalım durumlar ne olacak

Sürtünmeyle yırtılacağını hiç sanmıyorum, ama muayene olun bence gene de. Peki hamilelik ne alaka bununla çözemedim?

Sürtünmeyle yırtılacağını hiç sanmıyorum, ama muayene olun bence gene de. Peki hamilelik ne alaka bununla çözemedim?
bundan 28 gün önce adetimin son günü yani 5. günü tekrar bu şekilde ilişkiye girdik. spermleri sildik ama tekrar devam ettim ve şu an adet olmadım düşük ihtimaldir diye yazmak istemedim sonra

Hayır kan gelse nolcak kızlık zarın gitse nolcak.
Biz kadınlar bunu aşamadıktan sonra erkeklerin hala zarda zar die tutturması normal.
Neyse,sürtünme yolu ile hamile kalırsan valla rekorlar kitabına girersin..
sen zeki bir kadınsın nasıl anladın benim onu sormak istediğimi teşekkür ederim çokcaa :)

bundan 28 gün önce adetimin son günü yani 5. günü tekrar bu şekilde ilişkiye girdik. spermleri sildik ama tekrar devam ettim ve şu an adet olmadım düşük ihtimaldir diye yazmak istemedim sonra
Ondan da hamile kalacağını düsünmüyorum benzer bi durum yasamıstım cünküm. Stres yapma sadece, hamile de değilsin kızlık zarına da bi sey olmamıstır. Kendini kasıp reglini geciktirme bosu bosuna🤷🏻‍♀️

Back
X