Utanarak ve sıkılarak bakirelik ve hamilelik ile ilgili bir soru sormak istiyorum?

Ondan da hamile kalacağını düsünmüyorum benzer bi durum yasamıstım cünküm. Stres yapma sadece, hamile de değilsin kızlık zarına da bi sey olmamıstır. Kendini kasıp reglini geciktirme bosu bosuna🤷🏻‍♀️
iyiki sormuşummm rahatladım hihihi :) peki bir yorum daha istiyorum böyle şeyler yasıyoruz ya sevgilimle sence evlenirmiyiz. erkekler gizemli kızlarımı sever yoksa

iyiki sormuşummm rahatladım hihihi :) peki bir yorum daha istiyorum böyle şeyler yasıyoruz ya sevgilimle sence evlenirmiyiz. erkekler gizemli kızlarımı sever yoksa
Ben ilkimle evlenmedim ama evlenenler var. Cok yüz verme erkek kısmısına, öyle istediğinde seni elde edemesin. Sen istiyosan yap, o istiyo diye değil. Evlilik konusu da biraz karsındakinin karakterine kalmıs bi ölc, tart iyice insan evlenince 10 yıllık sevgilisini bile tanıyamıyo.

gittim hocam ama ne yazıkkı doktor bir şey demedi . kist yok dedi
Hiç huyum değildir ama ilk defa erkek üye olduğunu düşündüm. Forumlarda erkekler birbirlerine hocam diyorlar genelde.

Öyle olmadığını var sayarsak da sanmıyorum öyle yere damlayacak şekilde kan gelsin. Zaten tam birleşme olsa hissetmemen de mümkün değil. Adet gününden kaç gün sonra oldu bu?

Kendimi tutayım diyorum ama olmuyor. Başını yakmaya hevesli bir genç hanım görünce dayanamıyorum.
Karşılıklı küfürleştiğiniz adamla evlenip ne yapacaksınız allah aşkına?
Hevesiniz geçene kadar gezin, dolaşın, takılın işte. O arada işinize, kariyerinize odaklanın. Sonra karşılıklı cinnet geçirmediğiniz biriyle evlenirsiniz.
Kanama için de bir doktora görünün.

Hevesini alıyor desem kızarmısın
Kendimi tutayım diyorum ama olmuyor. Başını yakmaya hevesli bir genç hanım görünce dayanamıyorum.
Karşılıklı küfürleştiğiniz adamla evlenip ne yapacaksınız allah aşkına?
Hevesiniz geçene kadar gezin, dolaşın, takılın işte. O arada işinize, kariyerinize odaklanın. Sonra karşılıklı cinnet geçirmediğiniz biriyle evlenirsiniz.
Kanama için de bir doktora görünün.
Teşekkür ederim aslında gerçekten hak veriyorum . Bu çocuk biraz beyyefendi olduğu için bu kadar sürdü ilişkimiz son 3 aydır ben sinirlenme anında kötü sözler ediyorum . Oda ben böyleyimdiye yapıyor ama o hiç benim gibi değil sakin. Bilmiyorum ne yapacağım

Ben ilkimle evlenmedim ama evlenenler var. Cok yüz verme erkek kısmısına, öyle istediğinde seni elde edemesin. Sen istiyosan yap, o istiyo diye değil. Evlilik konusu da biraz karsındakinin karakterine kalmıs bi ölc, tart iyice insan evlenince 10 yıllık sevgilisini bile tanıyamıyo.
Elde ettikçe basit oluyoruz sanırım çok haklısınız . Tanımak çok zor

Hiç huyum değildir ama ilk defa erkek üye olduğunu düşündüm. Forumlarda erkekler birbirlerine hocam diyorlar genelde.

Öyle olmadığını var sayarsak da sanmıyorum öyle yere damlayacak şekilde kan gelsin. Zaten tam birleşme olsa hissetmemen de mümkün değil. Adet gününden kaç gün sonra oldu bu?
Sanırım 15 gün sonraydı acaba yumurtlama donemimdemiydimki

bundan 28 gün önce adetimin son günü yani 5. günü tekrar bu şekilde ilişkiye girdik. spermleri sildik ama tekrar devam ettim ve şu an adet olmadım düşük ihtimaldir diye yazmak istemedim sonra
Spermler hava ile temasta ölüler senin üstüne aksa ordan içeri girse olmaz yani.

Allah'ım ne tuhaf soru ya.Karşınızdaki insanı tanımıyor musunuz siz ? Madem sizin için bu kadar önemli bir şey neden yapıyorsunuz ?
Cidden üzülüyorum sizin gibi kadınlara.Sürekli ''acaba beni basit mi görür,benimle evlenmez mi '' diye düşünerek hayatınızı mahvediyorsunuz.Evlenmezse evlenmesin,gizemli kız ne ayrıca role play mi oynuyorsunuz ?

gerçekten yardımınıza ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Öncelikle sorum şu? Sürtünme ile ilişki yaşadıktan sonra ayaga kalktım ve 10 dakika sonra oturup kalkınca yere iki damla kan damladı ve biraz gelmeye devam etti bazen adet ortası kanamalarım olurdu ama akıntı ile birlikte. acaba bu omuydu yoksa giden başka bir şeymiydi. hiç hissetmedim bile cunku öyle bir şey yapmamıştı..10 dakika sonra kan gelirmi yani bu nasıl mümkün :KK43:

Zedelenmiş olabilir. Adet kanından daha açık renktir kızlık zarının kanaması. Hissetmeye de bilirsiniz. Ama hamilelik çooookkk düşük bir ihtimal.

O anki zevkle demekki adamin girdigini bile anlamadin. Surtunmeyle nasil kan gelecek? Ha deri uzerinde tahris olduysa demek:)

Back
X