- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
Damlayacak kadar kan ne kızlık zarında ne de adet kanında olur. Sürtüne sürtüne aşınmış olmasın yüzey?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acikcasi zar çok girişte ise elbette böyle bir iki damla kan gelir ara kanama için oyke damlama uygun değil bence akıntı ike Beraber bulasik olur nihayetinde. ..bana zar zarar görmüş gibi geldi ...benim de böyle olmuştu ☺gerçekten yardımınıza ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Öncelikle sorum şu? Sürtünme ile ilişki yaşadıktan sonra ayaga kalktım ve 10 dakika sonra oturup kalkınca yere iki damla kan damladı ve biraz gelmeye devam etti bazen adet ortası kanamalarım olurdu ama akıntı ile birlikte. acaba bu omuydu yoksa giden başka bir şeymiydi. hiç hissetmedim bile cunku öyle bir şey yapmamıştı..10 dakika sonra kan gelirmi yani bu nasıl mümkün![]()
İlla bi yerde ipler koparTeşekkür ederim aslında gerçekten hak veriyorum . Bu çocuk biraz beyyefendi olduğu için bu kadar sürdü ilişkimiz son 3 aydır ben sinirlenme anında kötü sözler ediyorum . Oda ben böyleyimdiye yapıyor ama o hiç benim gibi değil sakin. Bilmiyorum ne yapacağım
gerçekten yardımınıza ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Öncelikle sorum şu? Sürtünme ile ilişki yaşadıktan sonra ayaga kalktım ve 10 dakika sonra oturup kalkınca yere iki damla kan damladı ve biraz gelmeye devam etti bazen adet ortası kanamalarım olurdu ama akıntı ile birlikte. acaba bu omuydu yoksa giden başka bir şeymiydi. hiç hissetmedim bile cunku öyle bir şey yapmamıştı..10 dakika sonra kan gelirmi yani bu nasıl mümkün![]()
benim reglim öyle geliyor ya bıraksan damlar yere .( ama ilk gün değil işte 2. gün veya ilk günü akşamı hadi...hemen öyle adet oldum çat yere damladı olmuyor asla (detay verdim ama kimseyi tiksindrimem inşallah özür dilerim şimdiden)Damlayacak kadar kan ne kızlık zarında ne de adet kanında olur. Sürtüne sürtüne aşınmış olmasın yüzey?
Sanmiyorum kizlik zarina birsy oldugunu. Cunku oyle kolay degil onun yirtilmasi. Bildigim bir suru evli kisi gerdege 3 gunde anca girebilmis dusun yanigerçekten yardımınıza ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Öncelikle sorum şu? Sürtünme ile ilişki yaşadıktan sonra ayaga kalktım ve 10 dakika sonra oturup kalkınca yere iki damla kan damladı ve biraz gelmeye devam etti bazen adet ortası kanamalarım olurdu ama akıntı ile birlikte. acaba bu omuydu yoksa giden başka bir şeymiydi. hiç hissetmedim bile cunku öyle bir şey yapmamıştı..10 dakika sonra kan gelirmi yani bu nasıl mümkün![]()
Supersin ya katiliyorum sana sonuna kadarHayır kan gelse nolcak kızlık zarın gitse nolcak.
Biz kadınlar bunu aşamadıktan sonra erkeklerin hala zarda zar die tutturması normal.
Neyse,sürtünme yolu ile hamile kalırsan valla rekorlar kitabına girersin..
Kızlık zarı olsa illaki farkederdin çünkü ufak bir sancı oluyor ama kan gelmesine de anlam veremedim açıkçasıgerçekten yardımınıza ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Öncelikle sorum şu? Sürtünme ile ilişki yaşadıktan sonra ayaga kalktım ve 10 dakika sonra oturup kalkınca yere iki damla kan damladı ve biraz gelmeye devam etti bazen adet ortası kanamalarım olurdu ama akıntı ile birlikte. acaba bu omuydu yoksa giden başka bir şeymiydi. hiç hissetmedim bile cunku öyle bir şey yapmamıştı..10 dakika sonra kan gelirmi yani bu nasıl mümkün![]()
Bencede erkek.. birde sevgilim benle evlenir mi diye sormusHiç huyum değildir ama ilk defa erkek üye olduğunu düşündüm. Forumlarda erkekler birbirlerine hocam diyorlar genelde.
Öyle olmadığını var sayarsak da sanmıyorum öyle yere damlayacak şekilde kan gelsin. Zaten tam birleşme olsa hissetmemen de mümkün değil. Adet gününden kaç gün sonra oldu bu?