Utanarak ve sıkılarak bakirelik ve hamilelik ile ilgili bir soru sormak istiyorum?

Ara kanamalarınızı kontrol edin, her ay iki adet arası oluyosa yumurtlama kanamasıdır. Bazı kadınlarda olabilir. Herhangi bi zamanda ayda birden fazla kez oluyosa bi rahatsızlık olduğu kesin. İlle kist olacak diye bişey yok.
Diğer konuda bişey diyemiycem

gerçekten yardımınıza ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Öncelikle sorum şu? Sürtünme ile ilişki yaşadıktan sonra ayaga kalktım ve 10 dakika sonra oturup kalkınca yere iki damla kan damladı ve biraz gelmeye devam etti bazen adet ortası kanamalarım olurdu ama akıntı ile birlikte. acaba bu omuydu yoksa giden başka bir şeymiydi. hiç hissetmedim bile cunku öyle bir şey yapmamıştı..10 dakika sonra kan gelirmi yani bu nasıl mümkün :KK43:
Acikcasi zar çok girişte ise elbette böyle bir iki damla kan gelir ara kanama için oyke damlama uygun değil bence akıntı ike Beraber bulasik olur nihayetinde. ..bana zar zarar görmüş gibi geldi ...benim de böyle olmuştu ☺

Teşekkür ederim aslında gerçekten hak veriyorum . Bu çocuk biraz beyyefendi olduğu için bu kadar sürdü ilişkimiz son 3 aydır ben sinirlenme anında kötü sözler ediyorum . Oda ben böyleyimdiye yapıyor ama o hiç benim gibi değil sakin. Bilmiyorum ne yapacağım
İlla bi yerde ipler kopar

gerçekten yardımınıza ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Öncelikle sorum şu? Sürtünme ile ilişki yaşadıktan sonra ayaga kalktım ve 10 dakika sonra oturup kalkınca yere iki damla kan damladı ve biraz gelmeye devam etti bazen adet ortası kanamalarım olurdu ama akıntı ile birlikte. acaba bu omuydu yoksa giden başka bir şeymiydi. hiç hissetmedim bile cunku öyle bir şey yapmamıştı..10 dakika sonra kan gelirmi yani bu nasıl mümkün :KK43:

Damlayacak kadar kan ne kızlık zarında ne de adet kanında olur. Sürtüne sürtüne aşınmış olmasın yüzey?
benim reglim öyle geliyor ya bıraksan damlar yere .( ama ilk gün değil işte 2. gün veya ilk günü akşamı hadi...hemen öyle adet oldum çat yere damladı olmuyor asla (detay verdim ama kimseyi tiksindrimem inşallah özür dilerim şimdiden)

Sanmiyorum kizlik zarina birsy oldugunu. Cunku oyle kolay degil onun yirtilmasi. Bildigim bir suru evli kisi gerdege 3 gunde anca girebilmis dusun yani😃 ayrica ayna alip da karsisina gecip kizlik zari kontrolu filan yapmaya kalkma cunku onu anlamaknicin profesyonel bir muayene gerekli yani dr kontrolu. Sakin ol zarar geldigini sanmiyorum 😊

Hayır kan gelse nolcak kızlık zarın gitse nolcak.
Biz kadınlar bunu aşamadıktan sonra erkeklerin hala zarda zar die tutturması normal.
Neyse,sürtünme yolu ile hamile kalırsan valla rekorlar kitabına girersin..
Supersin ya katiliyorum sana sonuna kadar👌

Kızlık zarı olsa illaki farkederdin çünkü ufak bir sancı oluyor ama kan gelmesine de anlam veremedim açıkçası

Bir şeyler yaşadıktan sonra ne önemi var ki? Bakire değilim dersiniz olur biter. Öbür türlü bakire olmamanizin yanında bir de yalancı oluyorsunuz. Ne gerek var yahu doğruyu söyleyin kimse salak değil.

Kızlar çoğunuz sürtünmeyle hamile kalırsan şaşar kalırım falan demişsiniz ama bu benim bir tanıdığımın başına gelmişti zamanında. Hatta sevgilisi de inanmamıştı ona ve beraber doktora gitmek zorunda kalmışlardı. Doktor açıklamıştı böyle bir şeyin olabileceğini de öyle inanmıştı. Sonra kürtaj yaptırmak zorunda kaldı ve bekareti de bu şekilde bozuldu.

Hiç huyum değildir ama ilk defa erkek üye olduğunu düşündüm. Forumlarda erkekler birbirlerine hocam diyorlar genelde.

Öyle olmadığını var sayarsak da sanmıyorum öyle yere damlayacak şekilde kan gelsin. Zaten tam birleşme olsa hissetmemen de mümkün değil. Adet gününden kaç gün sonra oldu bu?
Bencede erkek.. birde sevgilim benle evlenir mi diye sormus😏

Bu arada sürtünme ya da başka şekillerde beraber olmak nedir yahu? Bir şeyi ya yaşarsın ya yaşamazsın. Yaşar gibi yapmak nedir? Toplum baskısının kadınları soktuğu bu ikiyüzlü halden nefret ediyorum.

Back
X