- 2 Temmuz 2022
- 1.120
- 515
- 43
- Konu Sahibi Beybiumutlari
Kizlar 1 buçuk yıllık evliyim. Evliliğimin 20. Gününde eşimle biraz şehirden uzaklasmaya karar verdik gezdik tozdur. Tam eve döneceğimiz zaman ben esime bir şey göstermek için seslendim yani basimda ama beni duymadı kafami çevirdiğimde yanımızdan geçen iki kiza baktığını gördüm. Ciddiye almadım eğer kızlardan gözünü alabilirsen sana burda bir şey göstermeye çalışıyorum dedim. Kızdı bağırdı çağırdı söylemedik bi şey bırakmadı benim hakkımda nasil böyle konuşursun dedi bende acaba ben mi yanlış gördüm dedim. Hayir Kizlar ben yanlış görmedim o günden beri ne zaman dışarı çıksak açık saçık kadınlardan gözünü alamıyor. Bir keresinde birlikte yürürken kendini bir adım geri atti eğildi bi seye bakti sonra benimle tekrar yürümeye devam etti refleks olarak neye baktığını merak ettim. Eğilip baktığımda kalçasina kadar mini elbise giyen bi kadının bacaklarına bakıyordu. Ben o an yıkıldım bittim. O başkalarına bakarken yanımızdan geçen adamlar bana bakıyor ben onların bakışlarından rahatsız olurken eşimin bundan haberi bile yok. Akil verin bana lütfen sürekli inkar ediyor