Utanarak yazıyorum hiç bir kadın kendine layık görmez çünkü

Beybiumutlari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
1.120
515
43
Kizlar 1 buçuk yıllık evliyim. Evliliğimin 20. Gününde eşimle biraz şehirden uzaklasmaya karar verdik gezdik tozdur. Tam eve döneceğimiz zaman ben esime bir şey göstermek için seslendim yani basimda ama beni duymadı kafami çevirdiğimde yanımızdan geçen iki kiza baktığını gördüm. Ciddiye almadım eğer kızlardan gözünü alabilirsen sana burda bir şey göstermeye çalışıyorum dedim. Kızdı bağırdı çağırdı söylemedik bi şey bırakmadı benim hakkımda nasil böyle konuşursun dedi bende acaba ben mi yanlış gördüm dedim. Hayir Kizlar ben yanlış görmedim o günden beri ne zaman dışarı çıksak açık saçık kadınlardan gözünü alamıyor. Bir keresinde birlikte yürürken kendini bir adım geri atti eğildi bi seye bakti sonra benimle tekrar yürümeye devam etti refleks olarak neye baktığını merak ettim. Eğilip baktığımda kalçasina kadar mini elbise giyen bi kadının bacaklarına bakıyordu. Ben o an yıkıldım bittim. O başkalarına bakarken yanımızdan geçen adamlar bana bakıyor ben onların bakışlarından rahatsız olurken eşimin bundan haberi bile yok. Akil verin bana lütfen sürekli inkar ediyor

Kizlar 1 buçuk yıllık evliyim. Evliliğimin 20. Gününde eşimle biraz şehirden uzaklasmaya karar verdik gezdik tozdur. Tam eve döneceğimiz zaman ben esime bir şey göstermek için seslendim yani basimda ama beni duymadı kafami çevirdiğimde yanımızdan geçen iki kiza baktığını gördüm. Ciddiye almadım eğer kızlardan gözünü alabilirsen sana burda bir şey göstermeye çalışıyorum dedim. Kızdı bağırdı çağırdı söylemedik bi şey bırakmadı benim hakkımda nasil böyle konuşursun dedi bende acaba ben mi yanlış gördüm dedim. Hayir Kizlar ben yanlış görmedim o günden beri ne zaman dışarı çıksak açık saçık kadınlardan gözünü alamıyor. Bir keresinde birlikte yürürken kendini bir adım geri atti eğildi bi seye bakti sonra benimle tekrar yürümeye devam etti refleks olarak neye baktığını merak ettim. Eğilip baktığımda kalçasina kadar mini elbise giyen bi kadının bacaklarına bakıyordu. Ben o an yıkıldım bittim. O başkalarına bakarken yanımızdan geçen adamlar bana bakıyor ben onların bakışlarından rahatsız olurken eşimin bundan haberi bile yok. Akil verin bana lütfen sürekli inkar ediyor
Evlenmeden önce böyle bir durum yok muydu? Daha en başında böyle yapması hoş değil

Yani ben Türkiye'de sokakta onlarca açık/kapalı giyinen kadın varken hala görmemiş gibi bakan erkekleri anlamıyorum. Ciddi sapık olması dışında başka bir sebep de bulamıyorum. Bu sevgiliyken böyle değil miydi? Sizin giyiminize karışır mı? ''Sen diğer kadınlara bakarak beni üzmekle kalmıyorsun, beni küçük düşürüyorsun ve buna izin veremem'' minvalinde konuşun belki belki bir ihtimal anlar.

Siz herkese bakıyorsunuz herkes size bakıyor orası neresi ya Teksas mı. Ben olsam eşime bir daha kızlara baktığını görürsem ben de bana bakan erkeklere gülümserim der tehdit ederim. Bu büyük bir konu zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmasın
Tehdit işe yarar mı sence onun umrunda olur mu

Yani ben Türkiye'de sokakta onlarca açık/kapalı giyinen kadın varken hala görmemiş gibi bakan erkekleri anlamıyorum. Ciddi sapık olması dışında başka bir sebep de bulamıyorum. Bu sevgiliyken böyle değil miydi? Sizin giyiminize karışır mı? ''Sen diğer kadınlara bakarak beni üzmekle kalmıyorsun, beni küçük düşürüyorsun ve buna izin veremem'' minvalinde konuşun belki belki bir ihtimal anlar.
Çok konuştum. Sen beni nasıl yok sayarsın diyorum ne alakası var ben bakmıyorum ki diyo. Evet bence de sapık sapık oglu sapik

Hiç birlikte bi yere kahve içmeye çıkmadınız evlenmeden önce hiç mi zaman geçirmediniz?
Valla o bakıyorsa sen de bak. Abaza mı bu milletin bacagına bakıyor herkes istediğini giyer demek ki eşiniz hiç bacak popo falan görmemiş
Görgüsüz zihniyetsiz cahilin tekiymiş. Birlikte çok dışarı çıktık asla böyle bi şeyini görmedim

Tehdit işe yarar mı sence onun umrunda olur mu
Adam bakamdığını senin abarttığını söyleyip sen ben de bakıcam dediğinde ahlaksızlıkla suçlayabilir çünkü bunlar böyle. Güzelce konuş farkında değilsin belki ama böyle yapıyorsun üzülüyorum de he anlamıyorsa sen de bak başkasına

Üzücü. Hiç mi kadın görmemiş hayatında. Bakmak genel olarak ayıp bir kere çok ayıp. Ne desem bilemedim konu sahibi. Üzüldüm senin adına. Bunu onunla açıkça konuş yani. Yaptığın şey ayıp bana yapılsa ne hissedersin de.. ne bileyim böyle insanlarda da pek empati olmaz gerçi
Aynen öyle o kadar doğru söylediniz ki empati kuramaz bu beni asla anlamaz.

Görücü usulü evlendim
Artik gorucu usulleri de degisti ki gorus tanisip bir sure flort edip taniyip evleniyorlar. Siz eski usul direk evlendiniz mi anlamadim? Konuya gelecek olursak o bagirdiginda sen daha cok bagir birde inkar ediyorsun belki utansan seni affederdim ama bundan sonra ya bende erkeklere bakarim ya da bosaniriz de. Gerci gorucu usulu evlenen biri bosanmaya nasil bakar bilemedim ama.

Adam bakamdığını senin abarttığını söyleyip sen ben de bakıcam dediğinde ahlaksızlıkla suçlayabilir çünkü bunlar böyle. Güzelce konuş farkında değilsin belki ama böyle yapıyorsun üzülüyorum de he anlamıyorsa sen de bak başkasına
Ya ben başkasına bakmayi kendime yakıştıramıyorum. Ama böyle görgüsüz abaza gibi davranan bi adamla nasil bas edebilirim bilmiyorum

Bir sapıkla evlenmişsin maalesef.
Kısasa kısas yap diyenlere asla katılmıyorum o aşağılıksa ben niye onun seviyesine ineyim.
Hayatımdan atarım öyle bir insanı defolur gider.
Ben niye o seviyeye ineyim ne münasebet.
Böyle saçma sapan bir evlilik olmaz .

Göz ucu ile bakilir egilip bakmasi size saygisizlik

Back
X