Utanarak yazıyorum hiç bir kadın kendine layık görmez çünkü

Eğilip özellikle bakıyorsa geçmiş olsun, böylesinin laftan anlayacağını sanmam.

Evet kapalıyım ve asla beni güzelleştiren şeyleri giymeme izin vermiyor
Eşiniz hakikaten sapık
Kendi işveli cilveli süslü açık kadınlara baktığı için, kendi karısını kapatıyor/kıyafetine karışıyor ki onun yaptığı bu ahlaksızlığı başka erkekler karısına/onun namusuna yapamasın !!
Çünkü kendi öyle görüyor kadınları..
Herkesi de kendi gibi sanıyor bu yüzden!
Biri çıkıp yüz verse, yatalım dese koşa koşa gider böylesi
Çok itici bir tip eşiniz kusura bakmayın

Kendime bakılmış gibi hissettim
Siz bu adamın yularını iyi çekin, bari biz kadınlar için yapın bunu.
göz zinası denen birşey var
Size de bunu söylemek isterim, nasıl kaldırabiliyorsunuz bu durumu

Gayri ihtiyari guzel bi kiz gorunce bakmasi hadi neyse de egilip bakiyorsa onun adi sapikliktir o adamdan koca olmaz

Kizlar 1 buçuk yıllık evliyim. Evliliğimin 20. Gününde eşimle biraz şehirden uzaklasmaya karar verdik gezdik tozdur. Tam eve döneceğimiz zaman ben esime bir şey göstermek için seslendim yani basimda ama beni duymadı kafami çevirdiğimde yanımızdan geçen iki kiza baktığını gördüm. Ciddiye almadım eğer kızlardan gözünü alabilirsen sana burda bir şey göstermeye çalışıyorum dedim. Kızdı bağırdı çağırdı söylemedik bi şey bırakmadı benim hakkımda nasil böyle konuşursun dedi bende acaba ben mi yanlış gördüm dedim. Hayir Kizlar ben yanlış görmedim o günden beri ne zaman dışarı çıksak açık saçık kadınlardan gözünü alamıyor. Bir keresinde birlikte yürürken kendini bir adım geri atti eğildi bi seye bakti sonra benimle tekrar yürümeye devam etti refleks olarak neye baktığını merak ettim. Eğilip baktığımda kalçasina kadar mini elbise giyen bi kadının bacaklarına bakıyordu. Ben o an yıkıldım bittim. O başkalarına bakarken yanımızdan geçen adamlar bana bakıyor ben onların bakışlarından rahatsız olurken eşimin bundan haberi bile yok. Akil verin bana lütfen sürekli inkar ediyor
Bi kere böyle karısı önden gratise girdi adam arkadan bana laf attı, arabaya bindim karısı cıkana kadar bekledim cıkınca direk önlerini kesip pzvngne sahip cık bana laf etti dedim😬 kadın da yav he he demisti tövbe yarappi🤣 aklıma geldi… ya konu sahibi sizde baska erkeklere bakın oldu bitti. Öyle ahlakla edeple olmuyor

Görücü usulü evlendim
Yanlış anlaşılmak istemem ama genelde bu tür evliliklerde bu ve benzeri sorunlar daha fazla yaşanıyor, bu benim kişisel gözlemim. Bu adam sizi yarın bir gün aldatır da, tehlike çanları geliyor. Açıkçası zor bir durum, kişisel bakımınıza biraz daha fazla özen gösterin bence, yatakta onu ve kendinizi daha fazla mutlu edecek şekilde davranın. Bir süre ilişkiye bence çok özen gösterin şayet devam ettirmek istiyorsanız. Yoksa bu olaylat çirkinleşecek öyle görünüyor..

Siz herkese bakıyorsunuz herkes size bakıyor orası neresi ya Teksas mı. Ben olsam eşime bir daha kızlara baktığını görürsem ben de bana bakan erkeklere gülümserim der tehdit ederim. Bu büyük bir konu zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmasın
Ay kahkaha attım 🤣

Kizlar 1 buçuk yıllık evliyim. Evliliğimin 20. Gününde eşimle biraz şehirden uzaklasmaya karar verdik gezdik tozdur. Tam eve döneceğimiz zaman ben esime bir şey göstermek için seslendim yani basimda ama beni duymadı kafami çevirdiğimde yanımızdan geçen iki kiza baktığını gördüm. Ciddiye almadım eğer kızlardan gözünü alabilirsen sana burda bir şey göstermeye çalışıyorum dedim. Kızdı bağırdı çağırdı söylemedik bi şey bırakmadı benim hakkımda nasil böyle konuşursun dedi bende acaba ben mi yanlış gördüm dedim. Hayir Kizlar ben yanlış görmedim o günden beri ne zaman dışarı çıksak açık saçık kadınlardan gözünü alamıyor. Bir keresinde birlikte yürürken kendini bir adım geri atti eğildi bi seye bakti sonra benimle tekrar yürümeye devam etti refleks olarak neye baktığını merak ettim. Eğilip baktığımda kalçasina kadar mini elbise giyen bi kadının bacaklarına bakıyordu. Ben o an yıkıldım bittim. O başkalarına bakarken yanımızdan geçen adamlar bana bakıyor ben onların bakışlarından rahatsız olurken eşimin bundan haberi bile yok. Akil verin bana lütfen sürekli inkar ediyor
Nasıl sabrettiniz bunları ya ?

Konu sahibi arkadaşım bu adam değişmez yola da getiremezsin bunun bir yolu yok. Hatta aldatmaya da başlar. Bunu yaşamadan bence ayrıl. Boşanmak kolay değil diyorsunu ama içini kurutur bu adam öfke doldurur sevgin de saygın da biter. Mesleğin varmış ne kadar güzel çekme bu adamı ya. Sinir hastası mı olmak istiyorsun bak nefes alamıyorum kötüyüm diyorsun. Değişmez bu adam. Değmez bunun için sağlığından olmaya.

Herhalde bu sapık arkadaş ile kimse evlenmediği için görücü usulünü uygun bulmuşlar. Yılın talihsizi de sen olmuşsun. Çocuk bahane değil, bu gün bakanın yarın aldattığını yakalarsın zaten. Şimdiden plan programını buna göre yap.

Benim bir akrabam hapse girdi çıktı.Esini mesaj yolu ile aldatmış galiba ve diyorlar ki sürekli yapıyor.Ee dedim kadın memur gibi çalışıyor.Kocaya muhtaç değil ayrilsinlar dedim linç yedim.Cocuklar ne olacakmış.

Konu sahibi arkadaşım bu adam değişmez yola da getiremezsin bunun bir yolu yok. Hatta aldatmaya da başlar. Bunu yaşamadan bence ayrıl. Boşanmak kolay değil diyorsunu ama içini kurutur bu adam öfke doldurur sevgin de saygın da biter. Mesleğin varmış ne kadar güzel çekme bu adamı ya. Sinir hastası mı olmak istiyorsun bak nefes alamıyorum kötüyüm diyorsun. Değişmez bu adam. Değmez bunun için sağlığından olmaya.
Gözünün onunde bakan herturlu aldatır.

Bi kere böyle karısı önden gratise girdi adam arkadan bana laf attı, arabaya bindim karısı cıkana kadar bekledim cıkınca direk önlerini kesip pzvngne sahip cık bana laf etti dedim😬 kadın da yav he he demisti tövbe yarappi🤣 aklıma geldi… ya konu sahibi sizde baska erkeklere bakın oldu bitti. Öyle ahlakla edeple olmuyor
Yalnız Bi kadın bana bu şekilde söylese ben de sinir olurdum. Pezevengine sahip çık ne alaka. Sanki kadının suçuymuş gibi. Sen orda adama değil kadına tepkili davranmışsın.

Resti cek,fazla simarmis.bir daha bakarsa kus burnundan getir hemen affetme.hem bakiyor hem bagiriyor.

Görücü uslü ile evlendim demişsiniz iyi hoş güzel de ..
1 bu adamla hiç baş başa dışarı çıkmadın mı ?
2 eh ev eşşası ne almayadamı gitmedin ?
3 evlenince düzelir diye mi bekledin ?
4 görmemezlikten mi geldin ?

Back
X