- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
- Konu Sahibi Beybiumutlari
Düşünmemiş zaten, düşünmeden hemen yapmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşünmemiş zaten, düşünmeden hemen yapmış.
Eşiniz hakikaten sapıkEvet kapalıyım ve asla beni güzelleştiren şeyleri giymeme izin vermiyor
Bi kere böyle karısı önden gratise girdi adam arkadan bana laf attı, arabaya bindim karısı cıkana kadar bekledim cıkınca direk önlerini kesip pzvngne sahip cık bana laf etti dedimKizlar 1 buçuk yıllık evliyim. Evliliğimin 20. Gününde eşimle biraz şehirden uzaklasmaya karar verdik gezdik tozdur. Tam eve döneceğimiz zaman ben esime bir şey göstermek için seslendim yani basimda ama beni duymadı kafami çevirdiğimde yanımızdan geçen iki kiza baktığını gördüm. Ciddiye almadım eğer kızlardan gözünü alabilirsen sana burda bir şey göstermeye çalışıyorum dedim. Kızdı bağırdı çağırdı söylemedik bi şey bırakmadı benim hakkımda nasil böyle konuşursun dedi bende acaba ben mi yanlış gördüm dedim. Hayir Kizlar ben yanlış görmedim o günden beri ne zaman dışarı çıksak açık saçık kadınlardan gözünü alamıyor. Bir keresinde birlikte yürürken kendini bir adım geri atti eğildi bi seye bakti sonra benimle tekrar yürümeye devam etti refleks olarak neye baktığını merak ettim. Eğilip baktığımda kalçasina kadar mini elbise giyen bi kadının bacaklarına bakıyordu. Ben o an yıkıldım bittim. O başkalarına bakarken yanımızdan geçen adamlar bana bakıyor ben onların bakışlarından rahatsız olurken eşimin bundan haberi bile yok. Akil verin bana lütfen sürekli inkar ediyor
Yanlış anlaşılmak istemem ama genelde bu tür evliliklerde bu ve benzeri sorunlar daha fazla yaşanıyor, bu benim kişisel gözlemim. Bu adam sizi yarın bir gün aldatır da, tehlike çanları geliyor. Açıkçası zor bir durum, kişisel bakımınıza biraz daha fazla özen gösterin bence, yatakta onu ve kendinizi daha fazla mutlu edecek şekilde davranın. Bir süre ilişkiye bence çok özen gösterin şayet devam ettirmek istiyorsanız. Yoksa bu olaylat çirkinleşecek öyle görünüyor..Görücü usulü evlendim
İnsan değişmez kardeşim bir söz varya insan değişir mi diye düşünme ben buna katlanabilir miyim diye düşün aslında özetle böyleÇok konuştum. Sen beni nasıl yok sayarsın diyorum ne alakası var ben bakmıyorum ki diyo. Evet bence de sapık sapık oglu sapik
Anne baba ayrı büyümesi böyle bir babayla büyümesinden iyidir emin olun.Bi bebeğim var anne baba ayri büyüyen çocukların hali yaman. Sırf bebeğim için yoksa asla ama asla evli kalmazdim
Ay kahkaha attımSiz herkese bakıyorsunuz herkes size bakıyor orası neresi ya Teksas mı. Ben olsam eşime bir daha kızlara baktığını görürsem ben de bana bakan erkeklere gülümserim der tehdit ederim. Bu büyük bir konu zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmasın
Nasıl sabrettiniz bunları ya ?Kizlar 1 buçuk yıllık evliyim. Evliliğimin 20. Gününde eşimle biraz şehirden uzaklasmaya karar verdik gezdik tozdur. Tam eve döneceğimiz zaman ben esime bir şey göstermek için seslendim yani basimda ama beni duymadı kafami çevirdiğimde yanımızdan geçen iki kiza baktığını gördüm. Ciddiye almadım eğer kızlardan gözünü alabilirsen sana burda bir şey göstermeye çalışıyorum dedim. Kızdı bağırdı çağırdı söylemedik bi şey bırakmadı benim hakkımda nasil böyle konuşursun dedi bende acaba ben mi yanlış gördüm dedim. Hayir Kizlar ben yanlış görmedim o günden beri ne zaman dışarı çıksak açık saçık kadınlardan gözünü alamıyor. Bir keresinde birlikte yürürken kendini bir adım geri atti eğildi bi seye bakti sonra benimle tekrar yürümeye devam etti refleks olarak neye baktığını merak ettim. Eğilip baktığımda kalçasina kadar mini elbise giyen bi kadının bacaklarına bakıyordu. Ben o an yıkıldım bittim. O başkalarına bakarken yanımızdan geçen adamlar bana bakıyor ben onların bakışlarından rahatsız olurken eşimin bundan haberi bile yok. Akil verin bana lütfen sürekli inkar ediyor
Benim bir akrabam hapse girdi çıktı.Esini mesaj yolu ile aldatmış galiba ve diyorlar ki sürekli yapıyor.Ee dedim kadın memur gibi çalışıyor.Kocaya muhtaç değil ayrilsinlar dedim linç yedim.Cocuklar ne olacakmış.Kizlar 1 buçuk yıllık evliyim. Evliliğimin 20. Gününde eşimle biraz şehirden uzaklasmaya karar verdik gezdik tozdur. Tam eve döneceğimiz zaman ben esime bir şey göstermek için seslendim yani basimda ama beni duymadı kafami çevirdiğimde yanımızdan geçen iki kiza baktığını gördüm. Ciddiye almadım eğer kızlardan gözünü alabilirsen sana burda bir şey göstermeye çalışıyorum dedim. Kızdı bağırdı çağırdı söylemedik bi şey bırakmadı benim hakkımda nasil böyle konuşursun dedi bende acaba ben mi yanlış gördüm dedim. Hayir Kizlar ben yanlış görmedim o günden beri ne zaman dışarı çıksak açık saçık kadınlardan gözünü alamıyor. Bir keresinde birlikte yürürken kendini bir adım geri atti eğildi bi seye bakti sonra benimle tekrar yürümeye devam etti refleks olarak neye baktığını merak ettim. Eğilip baktığımda kalçasina kadar mini elbise giyen bi kadının bacaklarına bakıyordu. Ben o an yıkıldım bittim. O başkalarına bakarken yanımızdan geçen adamlar bana bakıyor ben onların bakışlarından rahatsız olurken eşimin bundan haberi bile yok. Akil verin bana lütfen sürekli inkar ediyor
Gözünün onunde bakan herturlu aldatır.Konu sahibi arkadaşım bu adam değişmez yola da getiremezsin bunun bir yolu yok. Hatta aldatmaya da başlar. Bunu yaşamadan bence ayrıl. Boşanmak kolay değil diyorsunu ama içini kurutur bu adam öfke doldurur sevgin de saygın da biter. Mesleğin varmış ne kadar güzel çekme bu adamı ya. Sinir hastası mı olmak istiyorsun bak nefes alamıyorum kötüyüm diyorsun. Değişmez bu adam. Değmez bunun için sağlığından olmaya.
Yalnız Bi kadın bana bu şekilde söylese ben de sinir olurdum. Pezevengine sahip çık ne alaka. Sanki kadının suçuymuş gibi. Sen orda adama değil kadına tepkili davranmışsın.Bi kere böyle karısı önden gratise girdi adam arkadan bana laf attı, arabaya bindim karısı cıkana kadar bekledim cıkınca direk önlerini kesip pzvngne sahip cık bana laf etti dedimkadın da yav he he demisti tövbe yarappi
aklıma geldi… ya konu sahibi sizde baska erkeklere bakın oldu bitti. Öyle ahlakla edeple olmuyor
Resti cek,fazla simarmis.bir daha bakarsa kus burnundan getir hemen affetme.hem bakiyor hem bagiriyor.Kizlar 1 buçuk yıllık evliyim. Evliliğimin 20. Gününde eşimle biraz şehirden uzaklasmaya karar verdik gezdik tozdur. Tam eve döneceğimiz zaman ben esime bir şey göstermek için seslendim yani basimda ama beni duymadı kafami çevirdiğimde yanımızdan geçen iki kiza baktığını gördüm. Ciddiye almadım eğer kızlardan gözünü alabilirsen sana burda bir şey göstermeye çalışıyorum dedim. Kızdı bağırdı çağırdı söylemedik bi şey bırakmadı benim hakkımda nasil böyle konuşursun dedi bende acaba ben mi yanlış gördüm dedim. Hayir Kizlar ben yanlış görmedim o günden beri ne zaman dışarı çıksak açık saçık kadınlardan gözünü alamıyor. Bir keresinde birlikte yürürken kendini bir adım geri atti eğildi bi seye bakti sonra benimle tekrar yürümeye devam etti refleks olarak neye baktığını merak ettim. Eğilip baktığımda kalçasina kadar mini elbise giyen bi kadının bacaklarına bakıyordu. Ben o an yıkıldım bittim. O başkalarına bakarken yanımızdan geçen adamlar bana bakıyor ben onların bakışlarından rahatsız olurken eşimin bundan haberi bile yok. Akil verin bana lütfen sürekli inkar ediyor
aynen öyle.Gözünün onunde bakan herturlu aldatır.