• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanarak yazıyorum..

Hermesss

Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
10 Eylül 2019
Mesajlar
200
Emoji Skoru
193
Puanlar
23
Yaş
34
Kızlar cok ama cok utanarak yazıyorum.Bu sperm benim midemi bulandırıyor.bunu kimseye söyleyemezdim.Oralda yapmıyorum.sadece görmek yetiyor inanın.burda kız kızayız diye yazmak istedim.eşimle cinsellik yönünden arzuluyum sıkıntım yok ancak gördügüm an istemsiz öğürüyorum.kusmamak için zor tutuyorum kendimi tuvalete kapatıp biraz daha kusacak gibi oluo kendime gelip cıkıyorum.sizde böyle misiniz yoksa bu bi bende mi var.resmen kusucam ya sırf bu sebepten 5 dk önceki durumun mutlulugunu unutuyorum.herşeyden tiksiniyorum.
 
Son düzenleme:
Tam olarak anlamadım oral seks yapmıyorsanız görmek zorunda değilsiniz ki. Prezervatif kullanınca içinde kalıyor zaten siz de özellikle bakmayın. Yani şimdi düşündüm de ne güzel diyen de pek yoktur zaten sanırım.
 
Nasıl görüyorsunuz o zaman? Kafamda deli sorular 🤔🤔
 
Ne kadarlık evlisiniz? Kondom kullanırsanız daha az muhattap olursunuz. Bir de alışırsınız zamanla 🙈
 
Yalnız değilmişim ben hiç alışamadım
 
Kız kıza değiliz aslında malum herkese açık bir platform, üye olmasalar bile dışarıdan burayı okuyan birçok erkek var, ergenler de var.

Neyse sorunun cevabına gelince, oral yapmıyorsanız prezervatif kullanın o kadar gözünüze batmaz.
 
Back
X