senin davet etmen belki onu rahatsız etmiş olabilir hakkında yanlış düşünmüş olabilir ? belki vicdanene rahatsızlık duyuyodur? hassasiyetleri olabilir sen daha iyi tanırsın ? dediğin gibi parasal problemler yüzünde sıkıntısı oldugundan istekte olmayabilir
sana varya inanamıyorum ne bu kadar dert ediyorsun benimki de aynı sen. ne zaman yalnız kalsak bi bütün oluyoruz sayesindeama ben istemiyorum bazen hiç hani biz öyle her zaman beraber olan birileri de değiliz öyle bir kaç ayda bir geliyor bu şans ama ne yapayım fazlası zarar ben sıkılıyorum öpme istemiyorum diyorum durmuyor hınzır hiç dert etme canım sıkılıyoruz anam bazen bunaltı geliyor ne yapayım dudaklarım ferahlasın istiyorum
cinsel tercihleri farkli olabilirmi?
o da öpüşmenin 'masum' bi eylem oldugunu düşünüyor mu?:)
o da öpüşmenin 'masum' bi eylem oldugunu düşünüyor mu?:)
cinsel tercihleri farkli olabilirmi?
işte senin gibi kızlara öyle imreniyorum ki.
çünkü kadının doğasında naz vardır, erkek ister genelde.
ben hiç bu duruma düşmedim.
aslında çok özel olacak ama öpüşürken nefes alışı bile değişiyo, yani o da mutlu oluyo, ama nedense isteksiz çok garip yahu
seni arzulamıyor olabilir mi?
bazen sevmek yalnızca tutkuya neden olmuyor canım...
bence sen üzerine gitme, unutma ki kaçan kovalanır, erkekler ise av değil avcı olmak ister. doğanın kanunu
Ben de öyle gibi hissettim şimdi okuyunca. İki sevgilinin başbaşa kalmak için tüm şartları zorlaması gereken yerde, erkeğin pürüz çıkarması çok enteresan. Bunu sen yapsan anlaşılabilir birşey ama onun yapıyor olmasında kesinlikle bi gariplik var. Bir erkeğin böyle bir durumdan kaçınması görülmüş şey değil. Ama üstüne gidilmez tabi ki sorulmaz böyle şey.
Valla olur mu olur, bin bir türlü insan var şu hayatta, olmaz olmaz dememek lazım. Neler duyuyoruz...
Bu arada "kendini bu duruma düşüren sensin" cümlesi çok sert bi ifade. Ben çok takılırdım bana sevgilim böyle bişey dese.
Bu durumun anormal olduğunu kabul etmediği gibi, bi de seni aşağılar tarzda konuşmuş.
Ne yani onunla birşey yaşamak istiyor olman küçük düşürücü birşey mi ki???!!
Bu çocuk çok garip. Tek kelimeyle, garip.
valla canım ne deyim şimdi atla üstüne desem adam kaçacak atlama desem sen bunalıma giriyorsun bulun orta yol artık
yok cnm :)
cinselliği yaşamadık ama konuşacak kadar samimiyiz.
açıkçası kaç günde bir kimi izleyerek mast. yaptığını bile biliyorum öyle birşey söz knousu deil
ama acaba isteksizlik bakımından bir rahatsızlığı olabilirmi bilmiyorum.
çünkü öpüşmek her ne kadar masum olsa da bazen, cinselliğin ilk adımıdır.
nasıl yaniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?