utanarak yazıyorum

_Joey_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.592
721
323
kızlar, dertler bitmez.
aslında bu derdimi yazarken utanıyorum ama tüm samimiyetimle anlatmak istedim.
lütfen eleştirecek olanlar yorum yapmasın.
etrafımdaki kişilere bakıyorum, erkek arkadaşları hep cinselliğe öpüşmeye falan çok istekli.
ama benim erkek arkadaşım benimle çoğu zaman öpüşmek dahi istemiyor.
1 senedir çıkıyoruz, cinsel bakımdan gayet sağlıklı biri.
hani bi erkek bunu neden istemez anlamıyorum?
parasal sorunları var, bu konuda çok mutsuz.beni bu aralar iyi yerlere götüremediği için kendini yetersiz hissediyor.bununla alakası olabilir mi bilmiyorum.
bizim öpüşmek için kampüste gittiğimiz biyer var.
ona öyle aşığım ki, bazen dayanamayıp gidelim mi diye ben teklif ediyorum.
ama o beni reddediyor, kızdığımda da "kendini bu pozisyona düşüren sensin" diyor.
gittiğimiz zaman ise çok kısa sürüyor zaten hemen kalkıp gitmek istiyor.
yani bunları sapıklık olarak algılamayın, insan sevdiğini öpmek istemez mi? şahsen ben doyamıyorum onu öpmeye...
beni reddedince çok gururum incindi, daha şimdiden böyle olan adam ilerde evlenince de bana bunu yapar diye korkuyorum...
ne yapmamı önerirsiniz?

senin davet etmen belki onu rahatsız etmiş olabilir hakkında yanlış düşünmüş olabilir ? belki vicdanene rahatsızlık duyuyodur? hassasiyetleri olabilir sen daha iyi tanırsın ? dediğin gibi parasal problemler yüzünde sıkıntısı oldugundan istekte olmayabilir

aslında 1 senelik ilişkimizde hep böyleydi.
daha önceki kız arkadaşınla 3 ay çıkmışlar, kızı hiç öpmemiş kız bunu öpmüş sonunda sonra da ayrılmış.
ama ben sabrettim bekledim beni kendi isteğiyle öptü.
ama hani böyle deli olmuyo yani benimle fiziksel bişiler yaşamak için
farketmez modunda takılıyo.
aslında bu iyi bişey belki ama ben bu ilişkide kendimi sapık gibi hissediyorum ((

sana varya inanamıyorum ne bu kadar dert ediyorsun benimki de aynı sen. ne zaman yalnız kalsak bi bütün oluyoruz sayesinde ama ben istemiyorum bazen hiç hani biz öyle her zaman beraber olan birileri de değiliz öyle bir kaç ayda bir geliyor bu şans ama ne yapayım fazlası zarar ben sıkılıyorum öpme istemiyorum diyorum durmuyor hınzır hiç dert etme canım sıkılıyoruz anam bazen bunaltı geliyor ne yapayım dudaklarım ferahlasın istiyorum

işte senin gibi kızlara öyle imreniyorum ki.
çünkü kadının doğasında naz vardır, erkek ister genelde.
ben hiç bu duruma düşmedim.
aslında çok özel olacak ama öpüşürken nefes alışı bile değişiyo, yani o da mutlu oluyo, ama nedense isteksiz çok garip yahu

cinsel tercihleri farkli olabilirmi?

yok cnm :)
cinselliği yaşamadık ama konuşacak kadar samimiyiz.
açıkçası kaç günde bir kimi izleyerek mast. yaptığını bile biliyorum öyle birşey söz knousu deil
ama acaba isteksizlik bakımından bir rahatsızlığı olabilirmi bilmiyorum.
çünkü öpüşmek her ne kadar masum olsa da bazen, cinselliğin ilk adımıdır.

o da öpüşmenin 'masum' bi eylem oldugunu düşünüyor mu?:)

sanmam :) öpüşürken uslu durmuyor ama ben izin vermiyorum tabiki.
aslında bu konuyu ben cinsellik kategorisine açacaktım ama oraya yazma iznim yokmuş.
ayrıca çok da gururum kırık olduğu için beni sevmediğini düşündürdüğü için buraya yazmam da uygun diye düşündüm
ya mesela insan kolunu sevgilisinin omzuna atmaz mı neymiş kolu ağrıyormuş, bu güçlü bi istektir ya
varsa yoksa elimi tutsun

seni arzulamıyor olabilir mi?

bazen sevmek yalnızca tutkuya neden olmuyor canım...

bence sen üzerine gitme, unutma ki kaçan kovalanır, erkekler ise av değil avcı olmak ister. doğanın kanunu

cinsel tercihleri farkli olabilirmi?

Ben de öyle gibi hissettim şimdi okuyunca. İki sevgilinin başbaşa kalmak için tüm şartları zorlaması gereken yerde, erkeğin pürüz çıkarması çok enteresan. Bunu sen yapsan anlaşılabilir birşey ama onun yapıyor olmasında kesinlikle bi gariplik var. Bir erkeğin böyle bir durumdan kaçınması görülmüş şey değil. Ama üstüne gidilmez tabi ki sorulmaz böyle şey.
Valla olur mu olur, bin bir türlü insan var şu hayatta, olmaz olmaz dememek lazım. Neler duyuyoruz...
Bu arada "kendini bu duruma düşüren sensin" cümlesi çok sert bi ifade. Ben çok takılırdım bana sevgilim böyle bişey dese.
Bu durumun anormal olduğunu kabul etmediği gibi, bi de seni aşağılar tarzda konuşmuş.
Ne yani onunla birşey yaşamak istiyor olman küçük düşürücü birşey mi ki???!!
Bu çocuk çok garip. Tek kelimeyle, garip.

valla canım ne deyim şimdi atla üstüne desem adam kaçacak atlama desem sen bunalıma giriyorsun bulun orta yol artık

seni arzulamıyor olabilir mi?

bazen sevmek yalnızca tutkuya neden olmuyor canım...

bence sen üzerine gitme, unutma ki kaçan kovalanır, erkekler ise av değil avcı olmak ister. doğanın kanunu

ben kendimi naza çeksem işe yararmı onda istek yaratmak için sadece bu geliyor aklıma

cinsel tercihlerinde sorun yok da, istek durumunda bir sorun var yani hormonları mı az geliyordur nedir
valla gülüyorum ama çok sinirim bozuk.
aslında başbaşa kalmak için ortam yaratmak istiyor, bana tatile çıkmayı teklif etti bir gece birlikte geçiririz diye.
ama kusura bakmasın öpüşmek için tatile çıkmayı beklemek saçma geliyo bana.
kendine bi ödev gibi görüyo öpüşmeyi.

valla canım ne deyim şimdi atla üstüne desem adam kaçacak atlama desem sen bunalıma giriyorsun bulun orta yol artık

üstüne atlamış kadar oldum zaten :)))
bikeresinde öpüşmüştük ben dur daha gitmeyelim deyince doyumsuz dedi bana çok kötü kavga etmiştik.
çok kırıcı çokkkk
kendimden şüphe duyuyorum ben mi fazla istekliyim diye.
ama seviorum ne yapabilirim ki isteğimi bastırmak için :S

nasıl yaniiiii

ya yanlis anlamassan agzin kokuyor olabilirmi :26:
belki bu yuzden rahatsiz oluyordur ama soyliyemiyordur:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…