• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utanarak yazıyorum

biz o konuda önlem alıyoz naneli sakız yoksa öpüşmek de yok :)
ama bilmiyorum dediğin gibi olabilir, belki fayda etmiyordur :/

walla aklima bu geldi :44:
sakiz felan cok fayda edecegini sanmiyorum ama bilemiyorum:26::44:

beni kızdırmak için söylemişti bikeresinde.
bunda anormal bişey görmüyorum erkek sonuçta yapar.
biz bunları konuşuyoduk şakayla karışık.
bu konuda lütfen eleştiri yapmayın şuan konu çok başka :25:

yok canım abes değil her erkek tabiki yapar da sevdiğim insanın benden başka bir insanı düşünerek haz aldığını açık açık söylemesi cinayete kadar gider:1:

Bu arada sen de kendini çek bakalım ne zamana kadar böyle gidecek,açık mekanda utanıyor ya da biri görür korkusu olabilir,gerçekten utangaç bir yapıda durabilir ama o bu kadar kendini çekerken seni üzerine gidip onun gözünde sapık pozisyonuna düşmen pek hoş değil.Azcık nazlan akışına bırak...

Anladım canım. O zaman en iyi ihtimalle libido fakiri :))) Olabilir tabi herkes düz duvara tırmanacak diye bişey yok.
Ama bu çocuk daha sevgiliyken böyle soğuk takılıyorsa, bunu bi de 10 senelik evlilikten sonra görmek lazım :)))))

seni anlıyorum canım.o geri çekildikçe sen kendini sapık gibi hissediyorsun bir yerde sen erkek oluyorsun o da kız,roller değişiyor bu da kadınları rahatsız eder tabiki.
biz peşimizden koşulsun isteriz çünkü.
peki şu olabilir mi belki de o böyle seviyordur.senin onu arzulaman,ikna etmen,ilk senin öpmen hoşuna gidiyordur.belki de cinselliğe düşkün birisi değildir.
bence bir süre onunlar el ele tutuşmaktan ileiye gitme.kampüsteki yerinize de gitmeyin.o gitmek isterse sen bahane uydur ama "öpüşmek istemiyorum" deme.bakalım nereye kadar dayanacak?

seni anlıyorum canım.o geri çekildikçe sen kendini sapık gibi hissediyorsun bir yerde sen erkek oluyorsun o da kız,roller değişiyor bu da kadınları rahatsız eder tabiki.
biz peşimizden koşulsun isteriz çünkü.
peki şu olabilir mi belki de o böyle seviyordur.senin onu arzulaman,ikna etmen,ilk senin öpmen hoşuna gidiyordur.belki de cinselliğe düşkün birisi değildir.
bence bir süre onunlar el ele tutuşmaktan ileiye gitme.kampüsteki yerinize de gitmeyin.o gitmek isterse sen bahane uydur ama "öpüşmek istemiyorum" deme.bakalım nereye kadar dayanacak?

tam düşüncelerimi ve duygularımı yazmışsın :)
denicem cnm.neyi bahane ediyim mesela?

tam düşüncelerimi ve duygularımı yazmışsın :)
denicem cnm.neyi bahane ediyim mesela?

mesela ya gel şu kafe yeni açılmış gel bir çay içelim de,bugün kütüphaneye gidelim de.mesela git kütüphaneye çok ciddi takıl sadece derslerden bahset ya da günlük olaylardan "azgınlığın gitmiş" falan derse "hiç farkında değilim derslere yoğunlaştım ondan olacak"dersin.ha bunu yap ki gerçekten cinselliğe ilgisi mi yok yoksa nasılsa senden adım geliyor ne kendimi yoracağım diye mi düşünüyor anlayalım.hatta ilgisizleşince benden soğuyor mu korkusuna da kapılacaktır ki tadından yenmez.:52:

ama bir de şu durum eğer bekarete önem veren biri isen böyle bir sevgilinin olması çok iyi.yani kalmış mı böyleleri.:1:en azından kafan rahat olur.sevgilin var mı var.seni zorlamıyor da ooooh kafan rahat.habire senden o işi bekleyen bir erkek arkadaşın olsa daha beter yani.

mesela ya gel şu kafe yeni açılmış gel bir çay içelim de,bugün kütüphaneye gidelim de.mesela git kütüphaneye çok ciddi takıl sadece derslerden bahset ya da günlük olaylardan "azgınlığın gitmiş" falan derse "hiç farkında değilim derslere yoğunlaştım ondan olacak"dersin.ha bunu yap ki gerçekten cinselliğe ilgisi mi yok yoksa nasılsa senden adım geliyor ne kendimi yoracağım diye mi düşünüyor anlayalım.hatta ilgisizleşince benden soğuyor mu korkusuna da kapılacaktır ki tadından yenmez.:52:

ama bir de şu durum eğer bekarete önem veren biri isen böyle bir sevgilinin olması çok iyi.yani kalmış mı böyleleri.:1:en azından kafan rahat olur.sevgilin var mı var.seni zorlamıyor da ooooh kafan rahat.habire senden o işi bekleyen bir erkek arkadaşın olsa daha beter yani.

tamam dediklerini yapayım ama benden daha fazla soğur diye korkmuyo değilim :)) veya bilerek yaptığımı anlar sinirlenir diye.
evet o bakımdan çok iyi, cinselliğe düşkünlüğü yok, ihtiyaç duymuyor adam duysa da kendi hallediyor :1::1::1::1:

tamam dediklerini yapayım ama benden daha fazla soğur diye korkmuyo değilim :)) veya bilerek yaptığımı anlar sinirlenir diye.
evet o bakımdan çok iyi, cinselliğe düşkünlüğü yok, ihtiyaç duymuyor adam duysa da kendi hallediyor :1::1::1::1:

bir de "kendini niye bu hale düşürüyorsun" gibisinden bir laf etmiş ya anlaşılan baya tutucu biri.ha islami hayat yaşamıyrdur belki ama bu konu da tutucu/geleneksel biri gibi geldi bana.
ama senin durumunda zor habire atlayan biri olmak zor yani kendimden biliyorum dermişim.:9:
yalnız senden iyice soğur diye korkma,öyle olacağını sanmıyorum.

Canım senin bu çocukla çok başına ağrır yaa..
Önemli konular bunlar. Yarın öbür gün olur da evlenirseniz, ilişkide taraflar birbirini kanıksayınca bu meseleler daha da seyrekleşir falan derken sıfıra düşer.
Birçok evliliğin bitiş sebebi bu.
İyi düşünmek lazım. Arada bir uyuşmazlık söz konusu çünkü.
Baksana ne hallere gelmişsin, yok benden soğur mu, yok hormonları mı bozuk, yok napsam da değiştirsem..
Senin bunları düşünmüyor olman gerekirdi şu anda..
Sizin midenizde kelebekler uçuşmalı, başbaşa kalacak yerleri mumla aramanız gerekir, eğlenmeniz, mutlu olmanız, heyecan duymanız gerekir.
Bu problem orta yaşlı bir kadının, orta yaştaki kocasıyla yaşadığı türden bir problem, anlatabiliyor muyum?
Üniversiteli gençliğin problemi, olsa olsa mekansızlık olmalı :))))))
Senin bu yaşta bunları düşünmüyor olman gerekirdi.
Bunda hepimiz hem fikiriz. Normal olan sensin, niye çabalıyorsun??
Akışına bırak bakalım inceldiği yerden kopsun..

bir de "kendini niye bu hale düşürüyorsun" gibisinden bir laf etmiş ya anlaşılan baya tutucu biri.ha islami hayat yaşamıyrdur belki ama bu konu da tutucu/geleneksel biri gibi geldi bana.
ama senin durumunda zor habire atlayan biri olmak zor yani kendimden biliyorum dermişim.:9:
yalnız senden iyice soğur diye korkma,öyle olacağını sanmıyorum.

onu beklememi istiyor bazen böyle adımlar için :)

Önemli konular bunlar. Yarın öbür gün olur da evlenirseniz, ilişkide taraflar birbirini kanıksayınca bu meseleler daha da seyrekleşir falan derken sıfıra düşer.
Baksana ne hallere gelmişsin, yok benden soğur mu, yok hormonları mı bozuk, yok napsam da değiştirsem..
Sizin midenizde kelebekler uçuşmalı, başbaşa kalacak yerleri mumla aramanız gerekir, eğlenmeniz, mutlu olmanız, heyecan duymanız gerekir.
Bu problem orta yaşlı bir kadının, orta yaştaki kocasıyla yaşadığı türden bir problem, anlatabiliyor muyum?

beğen butonu kalkmış. alkışlıyorum bu 10 numara cevabı :46: :46: :46:

çok haklısın cnm.
bazen diyorum acaba ben mi yanlış anlıyorum...
çünkü kampüste gittiğimiz yerden uzakta da olsa insanlar geçiyor ve kafalarını çevirirlerse görme ihtimalleri var.o da çekiniyor.
acaba mekansızlık yüzünden mi böyle oluyor diye düşünüyorum.
sonuçta yeni nesil gibi değiliz öyle heryerde yapmıyoz yani.

çok haklısın cnm.
bazen diyorum acaba ben mi yanlış anlıyorum...
çünkü kampüste gittiğimiz yerden uzakta da olsa insanlar geçiyor ve kafalarını çevirirlerse görme ihtimalleri var.o da çekiniyor.
acaba mekansızlık yüzünden mi böyle oluyor diye düşünüyorum.
sonuçta yeni nesil gibi değiliz öyle heryerde yapmıyoz yani.

yok mu bir arkadaş evi,battaniye altı :9:

yok mu bir arkadaş evi,battaniye altı :9:

yokkkk :(( kendi evlerinin en üst katı boş, hep bana takılır seni oraya atcam diye :D
işte yer olmadığı için tatile gitmek istiyo, bi otelde falan kalabilmek için.
böyle bir insanın kötü niyeti olamaz.
ama işte oteli bekleyebilcek kadar sabırlı olması saçma geliyo.
alttarafı öpüşmek ya, insan olmayan yerde öp işte :D

bana hiç normal gelmedi durum
ilk aklıma gelen cinsel tercihi oldu
böyle durumlarda evlendikten yıllar sonra öğrenen kadınlar var.

Back
X