utanarak yazıyorum

tüm mesajları okumadım ama bir yerde okumuştum bakir yada kendini yetersiz gören kişiler daha çekingen olabiliyorlarmış

canım seninkini anlamak çok kolay çoğu erkek öyle.benim kaynım üniversitede şu an. bir kızla çıkıyordu ayrılmış.
neden;beraber olmak istemiş kız istememiş. o da bunu yapacak kızlar etrafta doluyken niye bunla vakit kaybedeyim ki diye düşünmüş.
bana da bunu eşim söyledi,şok oldum.erkekler böyle işte berabar olsa bir süre kullanıp sıkılınca ayrılacaktı.nitekim bir sürü kıza öyle yaptı.:(

gitmesine göz yumdum bnde bunun için isitiyorsa beni hiç olmaması daha iyi değilmi yanlışmı düşünüyorum acaba ya çoğu böyle gerçkten ama niyet bu kdr belli edilmemeli bnce

gitmesine göz yumdum bnde bunun için isitiyorsa beni hiç olmaması daha iyi değilmi yanlışmı düşünüyorum acaba ya çoğu böyle gerçkten ama niyet bu kdr belli edilmemeli bnce

çok doğru yapmıssın. bazıları seviyorum beni bırakmasın diye kabul ediyor. halbuki sevse karşısındakinin düşüncesine saygı duyar ve zorlamaz.

bir de "kendini niye bu hale düşürüyorsun" gibisinden bir laf etmiş ya anlaşılan baya tutucu biri.ha islami hayat yaşamıyrdur belki ama bu konu da tutucu/geleneksel biri gibi geldi bana.
ama senin durumunda zor habire atlayan biri olmak zor yani kendimden biliyorum dermişim.:9:
yalnız senden iyice soğur diye korkma,öyle olacağını sanmıyorum.

benim bi tanıdık var daha 21 yaşında milli olmamış şaka gibi ya:D abi erkeksin sen benimle olacak adam erkek olmalı tecrübeli olacak kızlardan tadını almş gelecek bana yoksa sadece gözü bende açılırsa eğer işte aldatma riski çook yüksek olur.etrafımda görüyorum :) Adam dediğin öpüşmekte ister sevişmekte abi! diğeri anormaldir ama bunu sevgiliyken (tabi ciddi bir ilişkiyse) dozunu bilecek ben mesela görüşüm aslında evlenmeden ilişki çok normal bana göre fakat dinimizde yasak o yüzden ben uymayı tercih ediyorum ve evlilikten sonra cinsel ilişki düşünüyorum.Ama öpüşme,sarılma falan bunlar sevgiliyken de olması gerekendir.Cinsel arzu ve isteklerinizi çok iyi tanımazsanız eğer evlilikte aaa nasıl benden bunu ister ben hoşlanmıyorum ama ya da sizin istemediğinz birşey olabilir bu tarz pürüzler ortaya çıkar evlilik çok önemli evlenmiş olmak için de evlenmeyin kızlar.

Back
X