utanarak yazıyorum

bızım dusuncemız ıste o utangaclığın altından baska bırsey cıkmaması ama hep kadın utangac olacak değilya bazen erkekte ole olabılıyo benım kardeşim de ole kız gıbı mubarek bı kızla konusacak dıye aklı cıkıyo universıte bıle acamadı cocuğu kızın elını tutacağım dıye aylarca dusunen tıpten olabılıyo bazen boyle seyler sanslıısn aslında cok cıkmaz olesı butun erkekler ne yapsam da yatağa atsam derdındeyken senın sevgılın sana zarar gelmesın dıye yapıyo bunları değerını bıl askını sevgını koru

teşekkür ederim yawuz :) adın neydi?

pozitif_bak_hayata, muhakkak bildiricem :))) iyi geceler...

yok cnm :)
cinselliği yaşamadık ama konuşacak kadar samimiyiz.
açıkçası kaç günde bir kimi izleyerek mast. yaptığını bile biliyorum öyle birşey söz knousu deil
ama acaba isteksizlik bakımından bir rahatsızlığı olabilirmi bilmiyorum.
çünkü öpüşmek her ne kadar masum olsa da bazen, cinselliğin ilk adımıdır.

belkide sorun budur, ms... yaptigi icin isteksizdir sana karsi.. Kendi isini kendi hallediyor yani, sana ihtiyaci kalmiyor:))))

hahaha çok güldürdün beni yaa :))) izmirdeyiz.
valla sorayım bari, herkes nerde yapıyor bu öpüşmeyi?

Hahahayt İzmir demisin? :D Tamam oldu o işte.. 9 ay 10 gün sonra doğurtmalı garantisiyle dersler,eğitimler veriyoruz. HoCa da benim eski sevgilim :D:D Gönder benim eski aşkıma onu sen:D Şahsen benimki her bulduğu yerde kıstıran cins... En son bi kere , onu geri çevirdiğimde "sen beni istemiyorsun." diye beni terk etmişti! Hayır diyemedim ki, "ANACIM İSTİYORUMDA KARŞILIK VERİRSEM SONUÇ FARKLI YERLERE GİDECEK" diye. Ben ondan kurtuldum ya sağ salim :D Herkesten kurtulurum valla...

Sevgilim beni öpmek istemese ilk aklma gelen şey
Ağzım mı kokuyor
Güzel mi öpüşemiyorum
Çekici mi bulmuyor beni
Sevmiyormu beni
Cinsel tercihimi farklı
Stresli sorunlu bir zamandamı
diye bunları düşünürüm
Ki mutlaka sebep bunlardan biridir...

ama tüm erkekler böyle değil mi zaten :)

:)) juliet konunun tamamını tüm sayfayı okudum ve çok güldüm :52: Ben konunu okuyunca aklıma gelen tek şey şu oldu sen istekli olduğun için sevgilin umursamazları oynuyor :52: 23 yaşımdayım üniden mezun oldum :52: şu yaşıma kadar hiç bir erkek arkadaşımla öpüşmedim :52: Niye bilmiyorum ama hep reddettim :36: Hepside ısrarla öpüşmek istediler ama dediğim gibi reddettim Son erkek arkadaşım bu konuda çok ısrarcıydıı ama biz son sene sevgili olduğumuz için hatta yaz tatiline yakın bir zamanda çok fazla yalnız kalamadık hep arkadaşlarla buluştuk e adamda ulaşamadığı için bu konuda hep iknaya çalışıyordu sonuç öpemeden memleketine gitti :43: yazık taa oralardan telde öpmek için ikna etmeye çalışıyordu bak izin vericeksn dimi oraya geldiğimde ben hep bilmiyorum bakarız falan diyordum :52: vs.vs. bu konu yüzünden değil ama başka sebeplerden ayrıldık. Yani diyeceğim şu ; Sadece senin istekli olduğunu bildiği için bu durum erkek arkadaşında heycan yaratmıyor , sen istemesen emin ol o bu sefer isteyecek ve bütün gündem bu olucak :52: bariz bi şekilde kendini geri çekme anlamasın yani özellikle yaptığını ama sen öpüşmek istediğini dile getirme :23: bırak bakalım o ne zaman isteyecek veya istediğinde de bişey uydur ama mantıklı olsun ya şunu yapıcktım işim vardı yarın artık cnm kusura bakma falan de :51:

Son düzenleme:
Sayfaları gülerekten okudum çok zevkli bir sohbet olmuş gerçekten :27:
Şimdi arkadaşım konu bana saçma geldi.
Dur yanlış anlama :D
Nedenini açıklayayım.
Şuan konuşmuyor olsakta benim erkek arkadaşımın 3 ay beni dudağımdan bir kez bile öpmediğini bilirim.
Ama ben hiç beni istemediğini düşünmedim çünkü o bu konularda çok çok çok hassas.
Öyle ki dışarda bana kolay kolay sarılmaz bile biri hakkında yanlış düşünmesin der.
Mesela onuda eski kız arkadaşı ev boşken eve çağırmıyor diye terketmiş :51: O kadar namuslu düşün bana hep derdi bişey yapmadım diye terkedildim hep :53:
Ben hayatımda ondan önce bir kişiyi dudağından öptüm çekildim 1 saniyelik olaydı. Yanağından öper gibi . Yani ilkim erkek arkadaşımdı diyebilirim. Onunda öyleydi. Onu ilk öptüğüm günü hatırlıyorum kalbimiz yerinden çıkacaktı o gün çok özeldi. Ama biz onunla beraberde kaldık , yanımda sadece sarılıp uyuduğunu bilirim. Onu öptüğüm tek yer dört duvar arası. O kendine o kadar hakim ki ben ona hiç dur deme gereği duymazdım mesela. Ama ben lan biz yalnızken bile bu neden böyle , beni istemiyor mu demedim çünkü onu biliyorum bana gerçekten değer veriyordu. Heeee şu var beni deli gibi arzuladığından şüphem yok , istekli fakat arzularına gem vurmayı başaran bir erkek. Konuşurken söylerdi evlenince haftada 3 gün falan diye . :9: Bide şu var başbaşa olsak bile ben hiç isterik olmadım ben her seferinden ondan beni öpmesini bekleseydim onu bu yüzden kaybederdim. Çünkü cinsellik onun için çok geri planda. En azından sevgilisiyken . Nacizane kendimi yırtsamda bu değişmeyecek :37: Şunuda söylemeden geçemiyeceğim biz telefon da mesajlaşırken cinsellik namına tek şey konuşmamışızdır , utanırız bundan.
Bu kadar üstüne gidersen neden istemiyorsun dersen hakkında çok yanlış düşünecek demedi deme.
Ben olsam kesinlikle neden beni istemiyorsun diyemezdim , sende yapma , başbaşa 4 duvar arasında kaldığında ucu kaçar yoksa.
Hakkında yanlış düşündürürsen emin ol ileri gider.
Sonra sen istemiştin olur.
Sen hiç daha lafını bile açma .
Bence öpüşmenin bile konuşulmaması gerekir .
Bana kalırsa erkek arkadaşın sadece seni düşünüyor , bu konularda kesin kararlı laf olsun istemiyordur.
Üzerine gitme , senide bu yüzden bırakabilir tatlım :26:

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
bu kendini çekme olayını deneyeceğim, inşallah işe yarar.bahane düşünüyorum sadece :)

ilişkinin basından beri mi böleydi sonra mı oldu o kısmı karıstırdım?

eger ilişkinin basından beri böleyse buyuk ihtimal evlilik öncesi yakınlaşmalara pek sıcak bakmıyordur var boyle erkekler yoksa neden istemesin ki?

seni sevmese istemese baska sekillerde de belli ederdi emin ol hersey normal ve sadece opusmek istemiyosa bunun senden cok kendiyle alakalı bi sorun oldugunu dusundum ben

heyecan yaratmayla alakalı sıkıntısı varsa o kotu işte :1:

cok ilginç yani, sen bu adamla evlenirsen durmadan kaçan kovalınır mı oynayacaksın?

İş yerinde yapmayın da:(Kötü bir anım oldu işyerinde.Ben gördüm yani..
1-Libidosu düşük olabilir;olsun ne olacakki;daha iyi seni cinsel tatmin için kullanmadığını kesin biliyorsun.Bunun tersinden muzzarip(kullanılmış durumuna düşen), öyle çok insan var ki;hani burda da okuyoruz;duyuyoruz;teselli ver kendine...
Benim daha önce bahsettiğim kişi de öyle çok istekli biri değildi.Buna rağmen ilişkimiz bittiğinde kendimi iyi hissetmedim.Bunun ayrılığı da var.İyiki öyleydi.
2-Dini duygulara sahiptir;haram diye yapmak istiyordur;libidosu yeterli olduğu halde.Biri görecek diye korkuyordur;bu daha da iyi.

Son düzenleme:
İş yerinde yapmayın da:(Kötü bir anım oldu işyerinde.Ben gördüm yani..
1-Libidosu düşük olabilir;olsun ne olacakki;daha iyi seni cinsel tatmin için kullanmadığını kesin biliyorsun.Bunun tersinden muzzarip(kullanılmış durumuna düşen), öyle çok insan var ki;hani burda da okuyoruz;duyuyoruz;teselli ver kendine...
Benim daha önce bahsettiğim kişi de öyle çok istekli biri değildi.Buna rağmen ilişkimiz bittiğinde kendimi iyi hissetmedim.Bunun ayrılığı da var.İyiki öyleydi.
2-Dini duygulara sahiptir;haram diye yapmak istemiyordur;libidosu yeterli olduğu halde.+Belki ayrılırsak diye çekiniyordur.Biri görecek diye korkuyordur.Bu daha da iyi.En azından prensip sahibi tarz.

Son düzenleme:
Canım bahaneye gerek yok ki (: Sen neden öpüşmeyi bu kadar düşünüyorsun ki

o nasıl laf öyle, insan için sevdiğini öpmek bi tutku bile olabilir gerçekten seviyorsa.he diyeceksin ki gerçekten seven insana yanında olmak da yeter, ama buna ne gerek var :S buna mecbur değiliz ki:S

Back
X