• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utanarak yazıyorum

İş yerinde yapmayın da:(Kötü bir anım oldu işyerinde.Ben gördüm yani..
1-Libidosu düşük olabilir;olsun ne olacakki;daha iyi seni cinsel tatmin için kullanmadığını kesin biliyorsun.Bunun tersinden muzzarip(kullanılmış durumuna düşen), öyle çok insan var ki;hani burda da okuyoruz;duyuyoruz;teselli ver kendine...
Benim daha önce bahsettiğim kişi de öyle çok istekli biri değildi.Buna rağmen ilişkimiz bittiğinde kendimi iyi hissetmedim.Bunun ayrılığı da var.İyiki öyleydi.
2-Dini duygulara sahiptir;haram diye yapmak istemiyordur;libidosu yeterli olduğu halde.+Belki ayrılırsak diye çekiniyordur.Biri görecek diye korkuyordur.Bu daha da iyi.En azından prensip sahibi tarz.

evet cnm mantıklı şeyler söylemişsin, sanırım 2. şıkkın biri görecek kısmı uyuyor yani inşallah öyledir.dinle alakası yok.

ilişkinin basından beri mi böleydi sonra mı oldu o kısmı karıstırdım?

eger ilişkinin basından beri böleyse buyuk ihtimal evlilik öncesi yakınlaşmalara pek sıcak bakmıyordur var boyle erkekler yoksa neden istemesin ki?

seni sevmese istemese baska sekillerde de belli ederdi emin ol hersey normal ve sadece opusmek istemiyosa bunun senden cok kendiyle alakalı bi sorun oldugunu dusundum ben

heyecan yaratmayla alakalı sıkıntısı varsa o kotu işte :1:

cok ilginç yani, sen bu adamla evlenirsen durmadan kaçan kovalınır mı oynayacaksın?

en büyük korkum da o zaten.
ilerde bana başım ağrıyor diyen bir koca istemiyorum ben :))

o nasıl laf öyle, insan için sevdiğini öpmek bi tutku bile olabilir gerçekten seviyorsa.he diyeceksin ki gerçekten seven insana yanında olmak da yeter, ama buna ne gerek var :S buna mecbur değiliz ki:S

Canım bilemeyeceğim senin gözünle bakamıyorum , ben takılmazdım. :)
Hatta beni düşünüyor demek derdim.
Yani 1 sene de az buz değil yanındaysa seviyor demek ki.
Belki sen bukadar istekli olduğu için onu uzaklaştırdın.
Kızma bana lütfen.

Canım bilemeyeceğim senin gözünle bakamıyorum , ben takılmazdım. :)
Hatta beni düşünüyor demek derdim.
Yani 1 sene de az buz değil yanındaysa seviyor demek ki.
Belki sen bukadar istekli olduğu için onu uzaklaştırdın.
Kızma bana lütfen.

adamla yatmak istemiyorum heralde, tek istediğim öpüşmek, bunu herkes ister bence...

tüm konuyu okudum :) benim düşüncem de şöyle oldu, dışarda libidosu düşüyor olabilir. yapı olarak o konuda çekingen biridir belki, belki cinsel açıdan kendisine hakim olamayıp dışarıya rezil olmaktan korkuyordur öpüştükten sonra. ya da cinsel istek hissetmiyordur. bence de kızların dediği gibi sen kendini biraz geri çekmeyi dene, bazı erkekleri bu da itebiliyormuş..

tüm konuyu okudum :) benim düşüncem de şöyle oldu, dışarda libidosu düşüyor olabilir. yapı olarak o konuda çekingen biridir belki, belki cinsel açıdan kendisine hakim olamayıp dışarıya rezil olmaktan korkuyordur öpüştükten sonra. ya da cinsel istek hissetmiyordur. bence de kızların dediği gibi sen kendini biraz geri çekmeyi dene, bazı erkekleri bu da itebiliyormuş..

itebiliyormuş derken?

canım bence kendini geri çekmelisin bu konuda bir erkek ne kadar istekli ve tutkuluda olsa bir kızdan her zaman bu konularda naz yapmasını bekler

canım erkek arkadaşımla 4 yıldır beraberim ve son 3 aydır görmemiştim geldiğinde elini tutamadım öpemedim utancımdan utanıyorum çünkü biri görcek kaygısıda var bir istekte yok o öperse öperim karşımdaki soğurmu bilmem ama ondada az biraz etraf ne der kaygısı var biz üniversiteyi beraber okuduk ve ben onların evine giderken bile erkek arkadaşım en orta yere ders çalışıcağım masayı kuruyordu kendimizibiliyoruz kimse sana yanlış birşey diyemez diye temkinli davranıyordu, erkek arkadaşım sen kendini tutan hatta birden soğuk yapan birisin çok başarılı çenenle itiyorsun öpmek istemediğinde savunma mekanizman bana karşı bile gelişmiş der

sana gelince dini duygudandır yada biri yanlış bir söz söyler eder kaygısı olabilir üniversite okuyorsanız sana öyle birinin yanlış laf demesinide istemeyebilir bence şükretmelisin canım helal olsun iyi düşüncelere sahipse zor bulunur ilerde evlenince ne olur diyen arkadaşlarada erkek sever ve isterse 10 yıl sonrada ister değişmez durum çocuk demekki uygun zamanı bulamıyor ve kıızıda fazla düşünüyor bence bunun altında başka birşey arama hayatın olağan geçtiği sürece öpüşmede sarılmada olucaktır sınırını bilin yeter

Son düzenleme:
Ahlaki, dini duruşu buna müsaade etmiyor olabilir.
(Nerde bu devirde böyle adam gibi adam diyesim geliyor ya neyse)
Gelgitler yaşıyor olabilir.

öncelikle tüm yorumları okumadan yazıyorum, söylenmiş veya açıklık getirilmiş bişey varsa şimdiden affınıza sığınıyorum :34:
bence iki sebebi olabilir bu durumun;
1.si inançları gereği vicdanen rahatsızlık duyuyodur.. hani erkek sonuçta sevdiği kıza dokunmak ister, öpmek ister ama bi taraftanda eğer dini açıdan hassas biriyse, kendi kendine hesaplaşmalar yaşayıp, bunu yapmaktan uzak durmaya çalışıyo olabilir ve bunu size söylemek istemiyo olabilir..
2.si, siz ona böyle bişeyi dayanamayıp teklif ettiğinizde, malum erkek milleti bi havalara gimiş olupta, kaçan kovalanır misali, bunu bi oyun haline getirmek istiyo olabilir.. nasıl olsa o istiyo ben biraz çekeyim kendimi gibisinden..
benim aklıma bunlar geldi..
bide erkekler gerçekten sevdikleri kızlara evlenmeden el sürmek istemezler ki kızın adı çıkmasın yada olurda ayrılırsak vs kötü durumda kalmasın diye fln derler, ne derece doğru bilemem ama belkide bu gibi bişeydir..
bilemedimki :26:

banada çok istekli biri denk geldi ileri gitmedende olsa bişeyler yaşamak istedi bende istemedim hoşlansamda. çocuksun deyip ayrıldı anlamak çok zor bu erkekleri..

banada çok istekli biri denk geldi ileri gitmedende olsa bişeyler yaşamak istedi bende istemedim hoşlansamda. çocuksun deyip ayrıldı anlamak çok zor bu erkekleri..

canım seninkini anlamak çok kolay çoğu erkek öyle.benim kaynım üniversitede şu an. bir kızla çıkıyordu ayrılmış.
neden;beraber olmak istemiş kız istememiş. o da bunu yapacak kızlar etrafta doluyken niye bunla vakit kaybedeyim ki diye düşünmüş.
bana da bunu eşim söyledi,şok oldum.erkekler böyle işte berabar olsa bir süre kullanıp sıkılınca ayrılacaktı.nitekim bir sürü kıza öyle yaptı.:(

canım seninkini anlamak çok kolay çoğu erkek öyle.benim kaynım üniversitede şu an. bir kızla çıkıyordu ayrılmış.
neden;beraber olmak istemiş kız istememiş. o da bunu yapacak kızlar etrafta doluyken niye bunla vakit kaybedeyim ki diye düşünmüş.
bana da bunu eşim söyledi,şok oldum.erkekler böyle işte berabar olsa bir süre kullanıp sıkılınca ayrılacaktı.nitekim bir sürü kıza öyle yaptı.:(

benım kuzende ole beraber olmayanla hemen ayrılıyo olanıda bıkınca atıyo kenera

Back
X