UTANÇ

haklısın bende öyle yapıyorum ya Bi gün yemeğe gittik ailece karısı bise istedi yapmadı sonra elim bana işaret etti sen iste diye ben istedim hemen oldu yazık elim de abin sana kıyamaz her istediği yapar dedi şimdi taşlar oturuyor yerine biz çok yakındı abi kardeş gibi hiç aklıma gelmezdi boyle
Elti ne yemiş içmiş neyin kafasında ??? Seni sever sana kıyamaz sen iste , ben istedim olmadı neyin kafası gerçekten ???

Kimseye söyleme sakın. Tüm bağını kes.
Elinde birşey varsa sakla.

Sana örnek vereyim: üniversitede 4lü kız grubuyduk. Sevgilerimizi bilirdik aynı şehirde olduğumuzda hepbirlikte gezerdik. Birgün bu gruptan kız arkadaşımın sevgilisi internet üzerinden bana açıldı. Ben şok oldum hemen engelledim ve tüm ilişkimi kestim. Yazışmaları da diğer iki kız arkadaşımıza gönderdim. Onlar da şok oldu ve konuyu kapattık. Aradan iki yıl geçti ve kız nişanlandı. Nişandan sonra kız messanger yazışmalarından nişanlısının iki çocuklu bir avukatla birlikte yaşadığını öğrendi ve ayrılacağını aynı zamanda bilgisayarındaki eski yazışmaları getirmek istediğini söyledi. Ben de diğer iki kıza danışarak ve ayrılacağına güvenerek iki yıl önce bana da uygunsuz şeyler yazdığını söyledim.
Zamanında konuşmaların ekran görüntülerini attığım iki arkadaşım dahi biz öncesini bilmiyoruz emin değiliz diyerek geri çekildi. Ve suçlu ben oldum kız da nişanlısı ile barışarak evlendi.

Buna da :oha:

Güvenilir bir avukat bulmaya çalışın.Özellikle bayan avukatlar bu tür (taciz) konulara daha hassas oluyorlar.Adam sizi ciddi ciddi taciz ediyor.Hukuksal destek çok önemli ancak dediğim gibi sizi çıkmaza sokmayacak bir avukatın desteği şart

BEnce tehdit edip engelleyin her yerden
Gerekirse eski kayınvalideniz ile konuşun adamın karısı ile hiç muhattap olmayın belki de sizin ayarttığınızı düşünecektir muhtemelen eşi hissetmiştir bu durumu
Şuan ortalığı bulandırmayın çocukları da kaynınız almasın bundan sonra veya kapıdan verip kapınızı örtün

O aileden kocanin şerefsiz (karısını döven adam) çıkabilecegine inanıyorsun da abisinin de başka başka şerefsizliklere imza atacağına neden inanmıyorsun? Ben esin /eltin/KV yokken "Abi....abi"....birbirinizin etrafında dolanmanizi normal bulmadim.Yiyeceginiz yemekten takacaginiz bes taş yüzüğe maşallah kayniniz pek bir düşünmüş sizi.Tum aile ile iletişimi kesersiniz artık .

kendinize güvenin tavrınızı duruşunuzu bozmayın istedigini elde edemeyince avcunu yalayacaktır.
artık görmek istediginde babası ile görüştükleri zaman gidip görecegini söylersiniz

Ne öküz bir adam ya. Şerefsiz...
Memleket nereye gidiyor...
Uzak durun tabikide ama mesajları kesinlikle bir köşede tutmaya çalışın.

Bir daha kesinlikle görüşmeyin evliykende fazla muhattap olmussunuz. Esim yuzuk almiyorken kaynım kim oluyor da alıyor ona ne Fazla samimiyet size bu şekilde geri dönmüş çocukları eşi ile görmeye gelmeyen insanı evime sokmam.

Yarın öbür gün iftira bile atabilir size anlatırsaniz olanı biteni aileye yüz vermedim der. İftira atıyor der şimdi sana çok sevdiğini söyler ama istemediğin zaman karısının dibinden ayrılmaz. İykkk midem bulandı nasıl insanlar var.

Oldukça zor bir durum..Asla bir daha eve almayın.mesajlarina,tlflarina cvp vermeyin.bu mesajlarida delil diye saklayın.bir tek mesajına cvp yazin
.sen benim.abimsin.abim dışında bir şeyim olamazsın.bir daha hiç bir şekilde görüşmek istemiyorum diyin.gerekirse tlf no değiştirin.ama mutlaka mesajları saklayın.vr dediğim şekilde de sadece bu şekil mesaj atın.buda kanitiniz olur.reddettiginize dair.serefsizin önde gideniymis.

Bence artık kesinlikle görüşmeyin , yüz yüze bile gelmeyin.Çocukları da getirip götürme işini başkası yapsın.Neresinden bakarsan bak iğrenç bir durum.Adam evli , evli olmasa da eski eşinin abisi , çocuklarının amcası.Ne günlere kaldık !!!

Sen adama resmen sinyal vermişsin ya, ne demek kocamın abisi bana 5 taş alacak?? Bende alıp onu takıcam. 5 taş yüzük alyans biliyorsun bunu değil mi?? Normal bir yüzük değil yani.

Adam resmen her hareketiyle kendini belli etmiş sende ona meyil vermişsin. Şimdi herşey açık açık ortaya çıkınca yok efendim şerefsiz yok efendim nasıl olur.

Ee sen adama o kapıyı açarsan o da o kapıdan girmeye çekinmez.Her zaman mesafe iyidir tabi koruyabilene. neticede senin canın kanın değil bu insanlar herşey olabilir önemli olan senin duruşun ama bunu başaramamışsın.

Back
X