UTANÇ

İğrenç insan .
Sen onun yeğenlerinin annesisin kardeşi sayılırsın .
Yaptığı berbat ötesi .
Mesajları silme sana iftira atamasınlar .
Bilmiyorum söylersen eski eşin elini kana bulamasın ?

Hah işte eleştiri gelince hemen karşı tarafı karamalar başlar ne talkımı verip salkım yutacakmışımız acaba

çok şükür kaynımla mesafeli bir ilişkim var eşim yokken yanda kimse yokken eve giremez hesap ortak bahanesiyle hem de eltimle beraber de değil ertesi günü gizli saklı hadi gel kuyumcuya sana 5 taş alayım diyemez bana eltim eşim yokken yanımda kaynımla tek başıma kuyumcuya gidip çok normalmiş gibi yüzük alamam.

Çocuğu kaynıma değil eşime teslim ederim hep tek gelen kaynımı bir sorgularım hele ki eşinin değil benim istediğim şeyleri.yaptığının farkındaysam uzaklaşırım bir de kimsenin bilmediği evini bile biliyormuşsun anlatıyorsunuz tüm bunlar zamanında mesafe koymanız için yeter de artar bile
Doğru bu dedikleri varsa meyilini anlamalıydın konu sahibi .
Ve sende uzak durmalıydın .

Kaynınıza ayrı, size ayrı şaşırdım. Bu kadar şey olurken cidden anlamadınız mı niyeti ? Kim kaynından 5 taş yüzük alıyor yahu. Hangi düşünceyle normalleştirdiniz ki bu olayı da anlamamayı başardınız. Enteresan. :skandal:

Hah işte eleştiri gelince hemen karşı tarafı karamalar başlar ne talkımı verip salkım yutacakmışımız acaba

çok şükür kaynımla mesafeli bir ilişkim var eşim yokken yanda kimse yokken eve giremez hesap ortak bahanesiyle hem de eltimle beraber de değil ertesi günü gizli saklı hadi gel kuyumcuya sana 5 taş alayım diyemez bana eltim eşim yokken yanımda kaynımla tek başıma kuyumcuya gidip çok normalmiş gibi yüzük alamam.

Çocuğu kaynıma değil eşime teslim ederim hep tek gelen kaynımı bir sorgularım hele ki eşinin değil benim istediğim şeyleri.yaptığının farkındaysam uzaklaşırım bir de kimsenin bilmediği evini bile biliyormuşsun anlatıyorsunuz tüm bunlar zamanında mesafe koymanız için yeter de artar bile
oio sen anlamıyorsun herhalde ben gizli saklı gitmedim eşim yanımdaydı aradığında zaten eşimin kendisini aradı elimde vardı yanımızda nerenden okuyorsun Allah aşkına Bi git ne istersen yaz cvp vermicem

Back
X