Utandığım derdim

bunu burda çekinerek yazıyorum ama...
bana da hep yaşlılar kokuyormuş gibi gelir, özellikle ağızları :olamaz:
özellikle yaklaşamam konuşurken yaşlı teyzelere.
sanırım çocukluğumdan kalma bir şey, komşu kızıyla samimiydik, annesi annanesine bakardı, kadın yatalaktı altına yapardı ve çok pis kokardı, odada durulmazdı kokudan, o zamanlar tanıdığım en yaşlı kadın oydu, öyle kodlanmış kafamda :bicak:
siz de çocukken onları birlikte olurken falan görüp kafanızda pis olarak kodlamış olabilir misiniz? belki hatırlamıyorsunuzdur bile, ama olası geldi bana.

Bi ben varım herhalde annesine aşık. Annemi coooooookkkk seviyorum sarılıp opmeden duramam, evlendim 2 sene oldu hafta 3 4 gün giderim. Gitmedim hergun saatlerce telefonda konuşuruz günde en az 5 kez konuşuruz. Annem de bana çok düşkün belki ben oyuzden bu kadar düşkünum anneme asla tiksinmem igrenmem bal annem yaa. Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın.

bunu burda çekinerek yazıyorum ama...
bana da hep yaşlılar kokuyormuş gibi gelir, özellikle ağızları :olamaz:
özellikle yaklaşamam konuşurken yaşlı teyzelere.
sanırım çocukluğumdan kalma bir şey, komşu kızıyla samimiydik, annesi annanesine bakardı, kadın yatalaktı altına yapardı ve çok pis kokardı, odada durulmazdı kokudan, o zamanlar tanıdığım en yaşlı kadın oydu, öyle kodlanmış kafamda :bicak:
siz de çocukken onları birlikte olurken falan görüp kafanızda pis olarak kodlamış olabilir misiniz? belki hatırlamıyorsunuzdur bile, ama olası geldi bana.
7 yaşındayken görmüştüm onları birlikte olurken ama genel olarak cinsellikten iğrenme gibi bir durumum yok ki. Anne baba olduğu için onlara karşı bir iğrenme mi acaba bilmiyorum hiç bu açıdan düşünmemiştim:olamaz:

sarılma öpme sen bilirsin ama bunu onlara belli etmemen doğru bir davranış bizden çıktı bizi begenmiyo demesinler hem saygılı olmak lazım neticede

Bir ihtimal otizm veya asperger spektrumunda olabilirsin. Bir diger ihtimal de bebekken ailenle yeterince bag kuramamis olabilirsin. Nasildi ilgileri sana karsi cocukken? Beraber vakit gecirir miydiniz? Kardesinle iletisimleri nasil?

Bir ihtimal otizm veya asperger spektrumunda olabilirsin. Bir diger ihtimal de bebekken ailenle yeterince bag kuramamis olabilirsin. Nasildi ilgileri sana karsi cocukken? Beraber vakit gecirir miydiniz? Kardesinle iletisimleri nasil?
Şimdiye kadar hiç aklıma gelmemişti böyle bir şey. Babam çok ilgili değildi evde durmazdı zaten çoğunlukla. Annem de ben 40 günlükken çalışmaya başlamış babaannemle kalmıştım uzun bir süre

İlginç...
Köpeğini bile koklayarak öpen biri anne babasından tiksiniyor..
Garip geldi bana.

Aslında;
İnsanız, vucüdumuzdan çıkan salgılar, ter vs koku olabilir.
Normaldir.
Hijyenik değillerse hele, hiç çekilmez.
Benim annemde de tiroid rahatsızlığı var ve ağzında hoş olmayan bir koku olabiliyor bazen.

Sizi hem anladım, hem size hak verdim hem de tuhaf buldum.
Vicdan yaptım..
Böyle...

İlginç...
Köpeğini bile koklayarak öpen biri anne babasından tiksiniyor..
Garip geldi bana.

Aslında;
İnsanız, vucüdumuzdan çıkan salgılar, ter vs koku olabilir.
Normaldir.
Hijyenik değillerse hele, hiç çekilmez.
Benim annemde de tiroid rahatsızlığı var ve ağzında hoş olmayan bir koku olabiliyor bazen.

Sizi hem anladım, hem size hak verdim hem de tuhaf buldum.
Vicdan yaptım..
Böyle...
Ah ben de o vicdanı nasıl yapıyorum bir bilseniz :( hijyen değil bu kesinlikle bambaşka bir şey

7 yaşındayken görmüştüm onları birlikte olurken ama genel olarak cinsellikten iğrenme gibi bir durumum yok ki. Anne baba olduğu için onlara karşı bir iğrenme mi acaba bilmiyorum hiç bu açıdan düşünmemiştim:olamaz:

bence sebebi bu olabilir,
bilinçaltın o anda onların yaptığı şeyi, pis ve yanlış bir şey olarak kodladıysa, bunun uzantısı olarak pis koktuklarını hissediyor olabilirsim.
zaten ebeveynlerinin cnsel ilişkilerine şahit olan çocuklarda cinsellikten soğuma davranışından çok ebeveylerden soğuma, korkma, tiksinme vs davranışlar görülür.

İyi de olabilir ki normal bi durum bence
Bende öpmeyi sarılmayı sevmem, koku ya dikkat etmedim ama sadece kendi çocuklarımı öpmeyi seviyorum

O zaman iki ihtimal de mumkun. Endiselenmeni gerektirecek veya utanmana sebep olacak bir durum yok ama. Onlara soylemezsin olur biter.
Şimdiye kadar hiç aklıma gelmemişti böyle bir şey. Babam çok ilgili değildi evde durmazdı zaten çoğunlukla. Annem de ben 40 günlükken çalışmaya başlamış babaannemle kalmıştım uzun bir süre

Back
X