• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utandığım derdim

Yok yok özler o konuda şüphem yok
Biyolojik olarak öz anne babanız olabilir ama ruhsal anlamda olmayabilir. Daha fantastik şeyler var da hiç girmiycem o konulara. :D
Ben anne babamın kokusuna aşık değilim bazen kokarlar mesela rahatsız olduğum da olmuştur ama genellikle bazı olağan dışı durumlar haricinde temiz kokalar ve özlediğim zaman hakikaten annemin kokusuna sarılıp yatasım geliyor çok özlüyorum. :(

Mesela annemi banyoda liflemek istememe nedenimi düşünmüşümdür ama çok takılmamışımdır yani rahatsız etmedi beni fazla...
Banyoda lifleme olayını ben de istemezdim sanırım. Koskoca kadınız ikimiz de ne biliyim allah korusun hastalık gibi bir durum yoksa hoş değil bence. Ama bu sürekli olduğu için rahatsız ediyor beni. Hani her akşam lif yapmanızı istemez anneniz ama her akşam sizi öpmek isteyebilir sonuçta:bicak:

Ah ben de o vicdanı nasıl yapıyorum bir bilseniz :KK43: hijyen değil bu kesinlikle bambaşka bir şey
Muhtemelen çocukluğunuzda yaşadığınız bir olayın tepkisi.
Onları birlikte olurken görmek olabilir..
Bu çok ağır birşey bana göre.
Ben 29 yaşındayım,evliyim.
Hâlâ anne babamın da birlikte olduğunu düşününce tuhaf oluyorum mesela.iğrençmiş gibi geliyor.

O zaman iki ihtimal de mumkun. Endiselenmeni gerektirecek veya utanmana sebep olacak bir durum yok ama. Onlara soylemezsin olur biter.
Otizm olayını nasıl öğrenebilirim peki? Üniversitede psikoloji hocam vardı ona mı danışsam acaba yardımcı olur umarım

Muhtemelen çocukluğunuzda yaşadığınız bir olayın tepkisi.
Onları birlikte olurken görmek olabilir..
Bu çok ağır birşey bana göre.
Ben 29 yaşındayım,evliyim.
Hâlâ anne babamın da birlikte olduğunu düşününce tuhaf oluyorum mesela.iğrençmiş gibi geliyor.
Evet 7 yaşındayken görmüştüm malesef

Biyolojik olarak öz anne babanız olabilir ama ruhsal anlamda olmayabilir. Daha fantastik şeyler var da hiç girmiycem o konulara. :KK70:
Ben anne babamın kokusuna aşık değilim bazen kokarlar mesela rahatsız olduğum da olmuştur ama genellikle bazı olağan dışı durumlar haricinde temiz kokalar ve özlediğim zaman hakikaten annemin kokusuna sarılıp yatasım geliyor çok özlüyorum. :KK43:
Nasıl fantastik şeyler? Google'da aratsam öğrenebilir miyim ki? Biraz daha detay verseniz.
Sarılıp yatmak bana çok ütopik geliyor annemle, yatamam herhalde.

Bence sizde sorun yok. Mesela bizimde isyerinde teni kokan:kusmuk:kadin ve erkek var. Anne ve babalar. Evlatlari olsam heralde men ederdim :skandal:
Agir oldu ama biraz öyle.

Genel olarak insanlarla sosyal etkilesimin nasil? Asperger de olabilir otizm de. Otizm spektrumu cok genis aslinda dusundugumuz gibi agir seyretmiyor herkeste ve bazi kokulara, nesnelere dokunma noktasinda hassasiyet olabiliyor. Seninkisi bebeklik ve cocukluk caglarinda ailenle olan iletisiminden kaynakli bir problem de olabilir sadece. Bir uzmandan fikir alabilirsin.

Sizi çok iyi anlıyorum, ben de kızımı koklayarak sevemiyorum ellerimiz temas ettiğinde rahatsız oluyorum çok düşündüm nedenini, çünkü diğer çocuğumla ilgili böyle birşey yok ..Sevmekle ilgili kesinlikle değil bu ama belki de ilk çocuğumun beklenmeyen bir gebelik olması,yaşımın küçük olması , yeni evlilik+gebelik sürecinin çok zorlayıcı olması falan belki bilinç altımda böyle bir etki yarattı bilemiyorum ...Elimde değil çok yakın olamıyorum değişik bir durum..

Genel olarak insanlarla sosyal etkilesimin nasil? Asperger de olabilir otizm de. Otizm spektrumu cok genis aslinda dusundugumuz gibi agir seyretmiyor herkeste ve bazi kokulara, nesnelere dokunma noktasinda hassasiyet olabiliyor. Seninkisi bebeklik ve cocukluk caglarinda ailenle olan iletisiminden kaynakli bir problem de olabilir sadece. Bir uzmandan fikir alabilirsin.
Bilmem ki muhabbetim çok iyi olmasa da sevilirim çevremde. Aslında tuhaf olan bir şey var ama burada yazabileceğim bir şey değil gerçi:olamaz:

Bi ben varım herhalde annesine aşık. Annemi coooooookkkk seviyorum sarılıp opmeden duramam, evlendim 2 sene oldu hafta 3 4 gün giderim. Gitmedim hergun saatlerce telefonda konuşuruz günde en az 5 kez konuşuruz. Annem de bana çok düşkün belki ben oyuzden bu kadar düşkünum anneme asla tiksinmem igrenmem bal annem yaa. Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın.
Ayy sonunda benim gibi birriii :KK5:
Bende evliyim canım sürekli ya ben giderim yada onlar gelir benim yanıma...
Şapur şupur öperim bile yani.. biz onların vesilesi ile dünyaya geldik.
Allah onlardan razı olsun..

Sizi çok iyi anlıyorum, ben de kızımı koklayarak sevemiyorum ellerimiz temas ettiğinde rahatsız oluyorum çok düşündüm nedenini, çünkü diğer çocuğumla ilgili böyle birşey yok ..Sevmekle ilgili kesinlikle değil bu ama belki de ilk çocuğumun beklenmeyen bir gebelik olması,yaşımın küçük olması , yeni evlilik+gebelik sürecinin çok zorlayıcı olması falan belki bilinç altımda böyle bir etki yarattı bilemiyorum ...Elimde değil çok yakın olamıyorum değişik bir durum..
Kızınız kaç yaşında ? Büyük bir kizmi şuan onu merak ettim.kucukse eğer elini fazla tutamamak filan çok değişik geldi

Konu sahibi arkadasim siz anne babanizla aynı ortamda bulunmaktan da mı rahatsız oluyorsunuz benmi yanlış anladım.sanki onlarla aynı havayı solumak elinizde olmadan sizi kotumu etkiliyor?

Konu sahibi arkadasim siz anne babanizla aynı ortamda bulunmaktan da mı rahatsız oluyorsunuz benmi yanlış anladım.sanki onlarla aynı havayı solumak elinizde olmadan sizi kotumu etkiliyor?
Yok o kadar da değil. Sadece sarılmak öpmek vs ya da onların eşyalarını kullanmak yatağına yatmak gibi.

Yok o kadar da değil. Sadece sarılmak öpmek vs ya da onların eşyalarını kullanmak yatağına yatmak gibi.
Anladım..Ozman çok bu durumun üzerinde dusunmeyiniz.onlari en yüksek seviyede sevmeye gayret edin.Dokunsal sevemiyorsaniz da onları incitmeyin,kurmayın takdir cümleleri kurun of bile demeyin yeterli.Anne babanıza bu hissinizi belli etmeyin olurmu onlar çok kiymetliler

Back
X