Utandığım derdim

:KK57: ovvv hiç bunu beklemiyordum
Benimde bi arkadaşım görmüş annesiyle babasını o durumda ama annesinden hiç tiksinmedi..
Hata yan komşusunuda görmüş kocasıyla..
Belki sende farklı bi duygu oluşmuş oyüzdendir...
Hatta o olaydan birkaç ay sonra kardeşim olacağını öğrenmiştim üzerine de bütün seneyi hasta geçirmiş ne hamile anneme yaklaşabilmiştim ne de adam gibi okula gidememiştim o sene. Alakası var mıdır bilemem tabi

utanılacak bişey yok. kafaya takılacak bişey de yok. ben de anne babama sarılıp öpmem. kokularına hiç dikkat etmedim gerçi. ama mesela babamın nefes alıp verişi bile rahatsız ediyor. ramazan sebebiyle 1 ay aynı sofrada nasıl sabredicem onu düşünüyorum. insan o kadar derinden ve sesli nefes alır mı yha :/ neyse. yani senin durumun da çok anormal değil. anne babamız diye kokularına aşık olacak halimiz yok ya. çözüm aranacak bi mesele göremiyorum ben.
Kusura bakmayın konuyla hiç alakası yok ama solemeden edemicem benim babamda çok sesli nefes alırdı astımı vardı ama artık nefes almio anlatabildimmi şimdi o sesli nefes alışını duymak için nelerimi vermezdim tekrardan kusura bakmayın elimde değil yorumuzunu okuyunca içim sizladi

Kusura bakmayın konuyla hiç alakası yok ama solemeden edemicem benim babamda çok sesli nefes alırdı astımı vardı ama artık nefes almio anlatabildimmi şimdi o sesli nefes alışını duymak için nelerimi vermezdim tekrardan kusura bakmayın elimde değil yorumuzunu okuyunca içim sizladi

bizimkinde astım yok 35 sene sigara içtiğinden bence.

Kızınız kaç yaşında ? Büyük bir kizmi şuan onu merak ettim.kucukse eğer elini fazla tutamamak filan çok değişik geldi

Kızım 10 yaşında :) Bebeklikten çıktıktan sonra gelişti bu durum zaten..Genetik olarak elleri terliyor genellikle ıslak oluyor belki öyle bir zamanda aniden başlamıştır hiç bilmiyorum...

Kızım 10 yaşında :) Bebeklikten çıktıktan sonra gelişti bu durum zaten..Genetik olarak elleri terliyor genellikle ıslak oluyor belki öyle bir zamanda aniden başlamıştır hiç bilmiyorum...
Ellerine bakim yapıp öpüp koklasanız... hissederse çok üzülür o da buyuyunce ayni hisleri size besler siz de üzülürsünüz.

Yuh ya! Konuyu nerelere getirmiş bazıları?! Yok anormallik, yok freudluk konu.
Konu sahibi, GAYET normal bir durum. Olayı maneviyata yoranlara da ayrı hastayım :D İnsan bu, 7/24 mis gibi kokmuyoruz. Anneden ya da babadan gelmesi bu kokuyu daha az iğrenç yapmıyor. Allah eksikliklerini göstermesin tabii, ama konu sahibinin kafasını çoğunuz daha da karıştırdı bence olayı maneviyata yorarak.

Burada asıl sorulması gereken soru onların varlığından rahatsız olup olmadığınız. Aynı ortamda (koku dışı nedenlerden) bulunmaktan çekiniyorsanız iletişiminiz ve aranızdaki bağ çok kuvvetli değil belki. Bu nedenle de kokuları hoşunuza gitmeyebilir.

Bende babamın terinin kokusuna aşıktım o aletini falan çıkarına alır koklardım herkese aynı olmuyor demek ki

:KK57: ovvv hiç bunu beklemiyordum
Benimde bi arkadaşım görmüş annesiyle babasını o durumda ama annesinden hiç tiksinmedi..
Hata yan komşusunuda görmüş kocasıyla..
Belki sende farklı bi duygu oluşmuş oyüzdendir...
Hadi anneyi babayı evde görmüş olabilirde yan komşusunu nasıl görmüş ki:KK57:

Hatta o olaydan birkaç ay sonra kardeşim olacağını öğrenmiştim üzerine de bütün seneyi hasta geçirmiş ne hamile anneme yaklaşabilmiştim ne de adam gibi okula gidememiştim o sene. Alakası var mıdır bilemem tabi
Bebekle sonuçlanan ilişkiye denk gelmeniz de ayrı tuhaf olmuş

Herkese iyi ramazanlar. Şu yaşıma kadar kimseye söyleyemediğim, utandığım bir derdim var, büyük ihtimal psikolojik ve yine bunları yazdığım için değer bilmemekle suçlanıcam ama sadece içini dökmek istedim. Benim derdim annem ve babamla ilgili. Onları sarılıp öpemiyorum, sanki bende onları iten bir güç var. İkisini de çok seviyorum ama onlara sarılmayı beceremiyorum. Hani insanın kendine has ten kokuları olur ya, onlarınki beni istemsiz olarak rahatsız ediyor. Böyle düşündüğüm için kendimi çok suçluyorum ama engel de olamıyorum.
Bir köpeğim var bazen o benim yatağımda uyuyunca ben de annemin yatağına yatmaya gidiyorum ama yok olmuyor o koku beni çok rahatsız ediyor kalkmak zorunda kalıyorum. Aynı şekilde babam da kanepede uyur geceleri, o kanepeye hayatta uzanamam kokusu sinmiş üzerine çünkü. Önceden ergenlikten diye düşünürdüm geldim 24 yaşıma mezun oldum hala böyleyim. Onlara belli etmiyorum tabi bu durumu ama içim içimi yiyiyor resmen. Ben sadece derdimi yazmak istedim buraya. Herhangi bir fikri veya çözüm önerisi olan varsa tavsiyelerinize açığım:KK43:
Gün gelir özlersin kokularini...

Yedikleri yemeklerden dolayi kokuyor olabılirler mi? Mesela ben hintlilerin komusuna tahammul edemiyorum ama yemrk aliskanliklari yuzunden oldugunu biliyorum
Annr babaniz da asiri baharatli yiyorlarsa belki rahatsizlik duyuyorsunuzdur
Bilemedim enteresan bir konu ama utanacak birsey yok bence

Siz de öyle kokuyorsunuzdur belki. Benim 2 tane yakin arkadasim var tam dedigin gibi. Yaklasamiyorum burnumu tıkıyorum hep alismak mumkun degil. Cok seviyorum onlari ama cok uzak duruyorum cunku berbat kokuyorlar her gun duş alan insanlar ama ten kokuları öyle demek ki

Back
X