Utandığım derdim

Acaba öz anne babanızmi?
Başka kardeşiniz varmı?
Varsa o ne durumda bu konu ile ilgili

Benim oğullarım beni çıldırıcam şekilde yatana kadar defalarca derin derin koklar vede eşim annesini ki 75 yaşında koklar durur gorumcemin çocukları koklar durur

Hee ben dokunsal değilim asla annemi babami koklayamam ama kokularını bilir severim bazen annenin başörtüsünü elbisesini koladigimda ne güzel kokuyor derim

Bilemedim asla eleştirmiyorum psikolojik değildir ama bir sebebi vardır mutlaka

Ikisi de ayniysa yediklerinden kaynaklaniyo olabilir mi ? Pastırma sarımsak cemen gibi kokulu yiyecekler mi yiyolar

konu sahibi.

bence normal olabilir aynı evde aynı şeyleri yiyorlar, kıyafetleri birlikte yıkanıyor birlikte uyuyorlar, kokuları benzerdir. eğer sarmısaklı baharatlı şeyler yiyorlarsa kötü kokar insan cildi gerçekten. ben bazen bunları yediğimde kendi kokumdan bile rahatsız oluyorum yeni duş almış olsam bile. yaşlandıkça burun koku az aldığından az duş alıyorlarsa da bir de insan cildindeki flora değişiyor vs vs biraz koku olabilir. çok takma.

yani kendine fazla yüklenme. her insan farklıdır illa yapış yapış munis biri olmak zorunda değilsin anne babana karşı.

Yaşları kaç bende yaş almış insanlarda ve evlerinde bir koku duyardım tiksinirdim araştırdım yaş alınca hücreler ölüyormuş o nedenle değişik kokuları oluyor.Hatta yaşlı kokusu tabirim bile var.Annem kayınvalidem 60 yaşındalar her ikisindede o koku var.Anneme söyledim alındı kadıncağız takıntı yaptı evin camını yaz kış açık tutar sürekli oda parfümü vardır günde iki kez duş alır.

Lafindan alindi diye günde 2 keremi dus aliyor benmi yanlis anladim ?:olamaz:

Ya arkadaslar duygusalliga dem vurmayin yeter okurken sinir oldum!!
Kiz zaten vicdan azabi cekiyor bu düsüncesi yüzünden neden böyleyim vs diye soruyor!
Annesini babasini disarimi atmis kovmus mu zulümmü yapiyor ki böyle laflar ediyorsunuz !!
Ne bu "sükret"; "özlersin" laflari arkadas kimse annesi babasi olmadan yapamaz onlara birsey olmasin ister tabiki.
Utandigi dertten dahada bir utandirtmis oldunuz tesekkürler cok yarariniz dokundu!!!

Herkese iyi ramazanlar. Şu yaşıma kadar kimseye söyleyemediğim, utandığım bir derdim var, büyük ihtimal psikolojik ve yine bunları yazdığım için değer bilmemekle suçlanıcam ama sadece içini dökmek istedim. Benim derdim annem ve babamla ilgili. Onları sarılıp öpemiyorum, sanki bende onları iten bir güç var. İkisini de çok seviyorum ama onlara sarılmayı beceremiyorum. Hani insanın kendine has ten kokuları olur ya, onlarınki beni istemsiz olarak rahatsız ediyor. Böyle düşündüğüm için kendimi çok suçluyorum ama engel de olamıyorum.
Bir köpeğim var bazen o benim yatağımda uyuyunca ben de annemin yatağına yatmaya gidiyorum ama yok olmuyor o koku beni çok rahatsız ediyor kalkmak zorunda kalıyorum. Aynı şekilde babam da kanepede uyur geceleri, o kanepeye hayatta uzanamam kokusu sinmiş üzerine çünkü. Önceden ergenlikten diye düşünürdüm geldim 24 yaşıma mezun oldum hala böyleyim. Onlara belli etmiyorum tabi bu durumu ama içim içimi yiyiyor resmen. Ben sadece derdimi yazmak istedim buraya. Herhangi bir fikri veya çözüm önerisi olan varsa tavsiyelerinize açığım:KK43:
Aa bende anneme hiç sarılamamış biriyim. Sebebi koku değil gerçi de .
Ve bi gün çok pişman olacağıma Eminim :(

Kızım 10 yaşında :) Bebeklikten çıktıktan sonra gelişti bu durum zaten..Genetik olarak elleri terliyor genellikle ıslak oluyor belki öyle bir zamanda aniden başlamıştır hiç bilmiyorum...

çok üzüldm kızınız adına. terlesede koksada kendinizi zorlayın. hissetmesin yavru bu durumu

ben durumunuzu garip bulmadım. bende çocuğum hariç koklamayı sarılmayı öpmeyi vs. sevmem. yapım bu. çocukluğumdan beri böyle. kokudan rahatsızlık değil de uzaktan seviyorum galiba.

çok takılmayın.sevginizi saygınızı gösterin bi şekilde belli edin yeter bence

acaba kişisel hijyenlerine önem vermiyorlar mı?

yani sorun sizden kaynaklanmıyor olabilir
İlk aklıma gelen bu oldu bi teyzem var çok sewerim ama sık yıkanmaz 3 4 günde bi ve çok terler ona yaklaşmak istemem çünkü ter kokusu çok ağır eşim diş an insanlara yaklaşmaz ağızları çok kötü kokuyo gibi geliyo rahatsız oluyorum die

Sabunla değil duş jeli kullanıyoruz ama bu banyo kokusu ya da ter kokusu değşl ya başka bir kokudan bahsediyorum ben.
Duş jeli başta güzel kokuyor ama ter kokusunu inanılmaz değiştiriyor. Ben kullanmıyorum artık. Sabun daha temizleyici ve güzel kokulu geliyor bana...

Benim de var o tarz bir takıntım. Yanımdan geçen insanın yaptığı hava akımı sırasında nefesimi tutarım.
Neden böyle bir huyum var bilmiyorum ama genel olarak koku takıntısı olan insanlarda var sanırım. Sürekli evde tazı gibi koku peşindeyimdir. Perdem bile kokmamalı toz toz. Anne baba çocuk toplu taşıma sokak hepsi bir. Takıntı işte. Sevmeyle alakası yok. Ter kokan hiçbir erkekten hoşlanmadım bugüne dek. Allah bana acımış, hiç ter kokmayan bir eşe sahibim ilginçtir. Bebekken tuzlamışlar güya ondanmış kaynanamın söylediğine göre. Koksaydı asla evlenmezdim. Ama yine de eşim bile geçse yanımdan nefesimi tutuyorum :KK53:

Benim de var o tarz bir takıntım. Yanımdan geçen insanın yaptığı hava akımı sırasında nefesimi tutarım.
Neden böyle bir huyum var bilmiyorum ama genel olarak koku takıntısı olan insanlarda var sanırım. Sürekli evde tazı gibi koku peşindeyimdir. Perdem bile kokmamalı toz toz. Anne baba çocuk toplu taşıma sokak hepsi bir. Takıntı işte. Sevmeyle alakası yok. Ter kokan hiçbir erkekten hoşlanmadım bugüne dek. Allah bana acımış, hiç ter kokmayan bir eşe sahibim ilginçtir. Bebekken tuzlamışlar güya ondanmış kaynanamın söylediğine göre. Koksaydı asla evlenmezdim. Ama yine de eşim bile geçse yanımdan nefesimi tutuyorum :KK53:
ay çok hoş anlatmışsınız ilahi:rolleyes:

Eşiniz yanından geçtiğinde nefesinizi tuttugunuzu biliyor mu:KK53:

Herkese iyi ramazanlar. Şu yaşıma kadar kimseye söyleyemediğim, utandığım bir derdim var, büyük ihtimal psikolojik ve yine bunları yazdığım için değer bilmemekle suçlanıcam ama sadece içini dökmek istedim. Benim derdim annem ve babamla ilgili. Onları sarılıp öpemiyorum, sanki bende onları iten bir güç var. İkisini de çok seviyorum ama onlara sarılmayı beceremiyorum. Hani insanın kendine has ten kokuları olur ya, onlarınki beni istemsiz olarak rahatsız ediyor. Böyle düşündüğüm için kendimi çok suçluyorum ama engel de olamıyorum.
Bir köpeğim var bazen o benim yatağımda uyuyunca ben de annemin yatağına yatmaya gidiyorum ama yok olmuyor o koku beni çok rahatsız ediyor kalkmak zorunda kalıyorum. Aynı şekilde babam da kanepede uyur geceleri, o kanepeye hayatta uzanamam kokusu sinmiş üzerine çünkü. Önceden ergenlikten diye düşünürdüm geldim 24 yaşıma mezun oldum hala böyleyim. Onlara belli etmiyorum tabi bu durumu ama içim içimi yiyiyor resmen. Ben sadece derdimi yazmak istedim buraya. Herhangi bir fikri veya çözüm önerisi olan varsa tavsiyelerinize açığım:KK43:
psikoloğa gitmeyi düșündün mü birde tek cocuk musun kardeslerin varsa onlaeda boyle bir sorun varmi merak ettim

Lafindan alindi diye günde 2 keremi dus aliyor benmi yanlis anladim ?:olamaz:
Evet takıntı yaptı kokmasın diye evden çıkmasada sabah akşam duş alıyor :) Zaten normaldede takıntılıdır kalabalık ortamdan eve gelir gelmez duş alır kapalı ortamda tanımadığı biri hapşırsun yada öksürsün ona bağırır ve ordan çıkar eve gelir arınır:)

Evet takıntı yaptı kokmasın diye evden çıkmasada sabah akşam duş alıyor :) Zaten normaldede takıntılıdır kalabalık ortamdan eve gelir gelmez duş alır kapalı ortamda tanımadığı biri hapşırsun yada öksürsün ona bağırır ve ordan çıkar eve gelir arınır:)

Yazikya öyle cildi kurur bende huylanirim biri üstüme dogru hapsursa yada öksürse fln elimi yikamadan edemem ama sürekli dus alirsa cildi kurur cildi tahris olur erken yaslanir eger nemlendirmezse ..

utanılacak bişey yok. kafaya takılacak bişey de yok. ben de anne babama sarılıp öpmem. kokularına hiç dikkat etmedim gerçi. ama mesela babamın nefes alıp verişi bile rahatsız ediyor. ramazan sebebiyle 1 ay aynı sofrada nasıl sabredicem onu düşünüyorum. insan o kadar derinden ve sesli nefes alır mı yha :/ neyse. yani senin durumun da çok anormal değil. anne babamız diye kokularına aşık olacak halimiz yok ya. çözüm aranacak bi mesele göremiyorum ben.

Benimle aynı düşünüyormuşsunuz. Sevindim benzer bir düşünce duymaya. Ben de ramazanda anne babayla iftar yapmaya sabrediyorum resmen. Babam şapır şupur sesler eşliğinde yemek yiyor. Saçma sapan konular hakkında konuşuyor. Çocukça aptalca şeyler konuşuyor. Ha ha deyip duruyorum. Ben de öyle uzun yolculuktan gelmedikleri sürece anneme babama sarılmam hiç.

Canm benım kayınbabam la kaynanam da rutubet kokuyor evleri sonuncu kat ve pistlerde cok kotu kokuyorlar hele yemekte kayınbabam bır yemek yer bır ses cıkarır kusasım gelir

Back
X