Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuhaf olan şey nedir? Onu soylerseniz belki daha da netlesir durum.Bilmem ki muhabbetim çok iyi olmasa da sevilirim çevremde. Aslında tuhaf olan bir şey var ama burada yazabileceğim bir şey değil gerçi![]()
Kızlar neden konuya ah ben şöyle koklarım böyle koklarım kurban ol falan yazıyosunuz?Konu sahibi zaten bu duruma üzülmüş ailesini sevmediği falan da yok bana göre.Ayrıca terli atlet tülbent koklamaktan daha normal rahatsız olması .Sevgi kıstaslarınız ne tuhaf ayol![]()
Bence yaptığın yorum çok saçma ve acımasızca bilinçaltımız çok garip ve esrarengiz bunlardan kaynaklanan bi durum olabilir ya da bazı insanların koku duyularıda çok gelişmiş olabilir belki bu yüzden alıyodur bu kokuları farkında olmasakta her insanın bi ten kokusu var aslında yazan arkadaşın zaten ailesine karşı bi kini ya da sevgisizliği yok zaten kaldı ki oda bu durumdan rahatsız.Bu düşünsene ölmüşler??? Konularına kurban olayım dersin !! Bu nasıl bir simariklik !! Bi zahmet vicdan azabi çek, için icini yesin !!
Sen bu kafayla oruc falan tutma bence.Kusura bakmayın konuyla hiç alakası yok ama solemeden edemicem benim babamda çok sesli nefes alırdı astımı vardı ama artık nefes almio anlatabildimmi şimdi o sesli nefes alışını duymak için nelerimi vermezdim tekrardan kusura bakmayın elimde değil yorumuzunu okuyunca içim sizladi
84 yasimda babam var. Icimden geldiginde sap sap operim.Herkese iyi ramazanlar. Şu yaşıma kadar kimseye söyleyemediğim, utandığım bir derdim var, büyük ihtimal psikolojik ve yine bunları yazdığım için değer bilmemekle suçlanıcam ama sadece içini dökmek istedim. Benim derdim annem ve babamla ilgili. Onları sarılıp öpemiyorum, sanki bende onları iten bir güç var. İkisini de çok seviyorum ama onlara sarılmayı beceremiyorum. Hani insanın kendine has ten kokuları olur ya, onlarınki beni istemsiz olarak rahatsız ediyor. Böyle düşündüğüm için kendimi çok suçluyorum ama engel de olamıyorum.
Bir köpeğim var bazen o benim yatağımda uyuyunca ben de annemin yatağına yatmaya gidiyorum ama yok olmuyor o koku beni çok rahatsız ediyor kalkmak zorunda kalıyorum. Aynı şekilde babam da kanepede uyur geceleri, o kanepeye hayatta uzanamam kokusu sinmiş üzerine çünkü. Önceden ergenlikten diye düşünürdüm geldim 24 yaşıma mezun oldum hala böyleyim. Onlara belli etmiyorum tabi bu durumu ama içim içimi yiyiyor resmen. Ben sadece derdimi yazmak istedim buraya. Herhangi bir fikri veya çözüm önerisi olan varsa tavsiyelerinize açığım![]()
Bunda utanacagin bi durum yok. Ailene karsi nefret duygusu beslemiyorsun sonucta. Mesela benim babam mis kokar, her gun sabunla banyo yapar, kokusunu o kadar severim ki, biraz ter biraz sabun . baba kokusu iste, ama ayni orantida ablam ve annemin kokusu da itici gelir. Cunku kendilerine babam kadar bakmaz ter kokusundan ziyade itici kokarlar. Ama bu onlari sevmedigim anlamina gekmez asla. Kardeslerimde mis kokar mesela. Ve bendede soyle bir huy var. Kimsenin yataginda yatamam eşim disinda, kimsenin kiyafetini giyemem , kendi kiyafetimide giydiremem.. Olabilir yani. Ben eminim ki sendede boyle bi durum soz konusu..Herkese iyi ramazanlar. Şu yaşıma kadar kimseye söyleyemediğim, utandığım bir derdim var, büyük ihtimal psikolojik ve yine bunları yazdığım için değer bilmemekle suçlanıcam ama sadece içini dökmek istedim. Benim derdim annem ve babamla ilgili. Onları sarılıp öpemiyorum, sanki bende onları iten bir güç var. İkisini de çok seviyorum ama onlara sarılmayı beceremiyorum. Hani insanın kendine has ten kokuları olur ya, onlarınki beni istemsiz olarak rahatsız ediyor. Böyle düşündüğüm için kendimi çok suçluyorum ama engel de olamıyorum.
Bir köpeğim var bazen o benim yatağımda uyuyunca ben de annemin yatağına yatmaya gidiyorum ama yok olmuyor o koku beni çok rahatsız ediyor kalkmak zorunda kalıyorum. Aynı şekilde babam da kanepede uyur geceleri, o kanepeye hayatta uzanamam kokusu sinmiş üzerine çünkü. Önceden ergenlikten diye düşünürdüm geldim 24 yaşıma mezun oldum hala böyleyim. Onlara belli etmiyorum tabi bu durumu ama içim içimi yiyiyor resmen. Ben sadece derdimi yazmak istedim buraya. Herhangi bir fikri veya çözüm önerisi olan varsa tavsiyelerinize açığım![]()
Kızmayın yargılamayın.elinde değil ki konu sahibinin.üzülüyor bu duruma zaten.Bu düşünsene ölmüşler??? Konularına kurban olayım dersin !! Bu nasıl bir simariklik !! Bi zahmet vicdan azabi çek, için icini yesin !!
Hatta o olaydan birkaç ay sonra kardeşim olacağını öğrenmiştim üzerine de bütün seneyi hasta geçirmiş ne hamile anneme yaklaşabilmiştim ne de adam gibi okula gidememiştim o sene. Alakası var mıdır bilemem tabi
10 yaşında da olsa o sizin bebeğiniz.lutfen sıkıca sarılin ve ellerini rahatsız olsanız dahi tutun,sevin koklayin yavrunuzu..Bu rahatsız olma duygusunu aşmaya çalışın.kiyamam ben ona.Kızım 10 yaşında :) Bebeklikten çıktıktan sonra gelişti bu durum zaten..Genetik olarak elleri terliyor genellikle ıslak oluyor belki öyle bir zamanda aniden başlamıştır hiç bilmiyorum...
Psikoloğa gitsen canım. Belki ortada bir koku bile yok, sana öyle geliyor olabilir.Sabunla değil duş jeli kullanıyoruz ama bu banyo kokusu ya da ter kokusu değşl ya başka bir kokudan bahsediyorum ben.
Okb yi duymustum bende. Belirtileri nelerdir ? Nasil anladin obsesif oldugunu? Bazen bende oyle oldugumu dusunuyorum. Olup olmadigimi nasil anlarim?Okb hastasıyım.takıntılarımdan biri de insan kokusudur.hele ki sebum kokusu yani cilt yağı kokusu üffff yastığa siner,sarılınca kokar üfffff.yok değil mi böyle bir rahatsızlığın ?