Utandırmalı mı ?

Utandırmış utandıracağı kadar baksana hep arkadaşınız almış hediyeleri....
Almasın!!!

2 yıl boyunca park köşesine falan mı gidiyorlar valla bu cimriliktir, sevdiğini önemsememektir. Elif'in yerinde olsam sevgililer gününde kendime hediye alırdım Ahmet'in de gözüne sokardım

Bu arada aklıma nedense Deniz Seki'nin Ahmet şarkısı geldi Bak sana bu defa kesin söylüyorum kuş uçtu uçacak Ahmeeet

böyle bi ilişkiye nasıl katlanıyo arkadaşın bilmiyorum maddiyat değil kastettiğim ama yani 2 yıldır da parkta gezilir mi arkadaş hiç mi bi aktivite olmaz canlı müzik konser sinema vs insanın ruhu daralır be

elif madem hediyeler alıp vermeyi seven bi insansa neden parasını herşeyden değerli vaktini o çocukla harcıyor ? ya kabullensin devam etsin ya da bıraksın 23 yaşında olduğuna eminmisin ?

Bendede var o koç tan :)))
uzun bir dönemimiz parklarda geçti ( bende severim açık alanı o yüzden hiç şikayet etmedim)
Hediye alma , süpriz yapma huyu da yoktur.
her zaman -- nereye gitmek istiyosan söyle götüreyim der. bir kere de kalk şuraya gidelim demez.
Seri imalatmıdır bunlar nedir
Ama benimki yemez yedirir. Son rondo herzaman benimdir :) tek farkı bu sanırım

Elif özel günlere önem veriyor anladığım kadarıyla. ve bu konuda Ahmet onu çok üzer.
boşuna utanır mı ? demesin. öyle bir ihtimal yok.. tecrübeye sabit

utanmayan utanmaz, bir arkadaşım sevgililer gününde hediyesini verdi, erkek arkadaşı da 'aa ben hediyeyi evde unuttum, veririm sonra' dedi. bu dediğim 10 yıl önceydi, hala hatırlayıp vermedi hediyeyi

ben olsam hediye almam. düşüncesiz adamı utandıramaz.
aklıma bir hikaye geldi.
adam çok zengin, 2 de sevgilisi var, biri A kafa kopartan cinsten, estetik ameliyatlar, seyehatler, mücevherler sürekli masraf yaptıran tür. diğeri B genç sade masrafsız sevgisinden başka bir şey istemeyen bir kadın.
adam 2 sevgilisini de alıp tekneyle denize açılıyorlar. derken fırtına çıkıyor ve kızlar denize düşüyor. tek bir can simidi var. kaptan adama hangisini kurtarayım diye bakıyor. adam hiç düşünmeden A yı tercih ediyor. kaptan neden diyor. A bana çok pahalıya mal oldu, çok yatırım yaptım. B bedavaydı.
hoş bir hikaye değil ama düşündürücü.

Bencede hediye gereksiz.erkek düşünmedikten sonra
arkadaşınız hiç düşünmesin bence.

Katiliyorum.
Bizim gibi düşünmüyor bu erkekler...

çok merak ediyorum bu şahıs hiç bi cafe bi bilmem ne biyerde oturuyomu yiyip içiyomu. bence bi takip edin. 2 kişiyi idare etmesin bu. arkadaşını parka ötekini oray aburaya götürmesin. olurmu olur yani erkek milleti neticede. en güzel yıllarını böyle bi çocugun yanında ziyan etmesin yazık yaa

değmez bence almasın birde bu adama emek mi veriyor ama cimri para harcamıyor kızcağız alıp alıp veriyor bence çok üstüne düşmesin hatta surat yapsın ağzı ile istesin bazıları hödük oluyor anlamıyor

Koç erkeklerinin tipik özellikleri bunlar sanirim

garaj mı

Sevgi illa hediye alarak belli edilmez bazen bir güzel söz dünyalara bedel,madem simdiye kadar elif hediye aldi ve bu cocuk özel günleri unutuyor bence elif de almasin gerek yok böyle biseye sonucta o bi erkek ve onlar icin hergünün özel olmasi dilegiyle:)))

Duygu yok,romantzmin yanından geçmiyor, aşkın sevginin de ne olduğundan habersiz sanırım... Böyle bir insana harcanan paraya ve zamana yazık bence. Ayrıca utanacağını da hiç zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…