- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Ceylin, o arkadaşına söyle bu çocuktan ayrılsın. Sevmiyor bu çocuk bu kızı.Aynen canim.
Diyorum ya ilginç bi durum.
Markete gidip 3 tane çikolata almia bir kere 3 unudr bu yemiş sonuncunun yarisini gösterip yer misin demis ..
Yuhhhh bildigin öküz bu
Ceylin, o arkadaşına söyle bu çocuktan ayrılsın. Sevmiyor bu çocuk bu kızı.
Biz eşimle aşıkkeneçikolatalarımızı bölüşürdük. Çikolata bölüşülmezse aşkın ne anlamı var ki
Aynen canim.
Markete gidip 3 tane çikolata almia bir kere 3 unudr bu yemiş sonuncunun yarisini gösterip yer misin demis ..
bence cimri veya öküz değil
hakikaten "kıt akıllı" galiba
bu kadar da olur mu???
Başlık çok manidar olmuş hala utanacağı ihtimalini düşünüyor yani Elif
bence o kumbarayı da boşuna almamış gizli bi mesaj var orda adam bildigin cimriUtandır'malı' :)
Utanmaz galiba ya hakikaten.
Kumbara almis bir insan sevgilisine...
bence o kumbarayı da boşuna almamış gizli bi mesaj var orda adam bildigin cimri
tam odun. saf odun.
Sesli güldüm ya
Bu ahmetin burcu ney acaba merak ettim biliyor musun :)
Kac yasinda bu cocuk ya harbi cocuk amaAynen canim.
Evet yaa mesela gecenlerde sevgilimle pizza yiyoduk uc dilim ona uc dilim bana ilk ben bitirdim sonra baktim kendi son diliminin yarisini bana bolmus canim yaa ask budur iste o cocuk ne anlar asktan kiz o cocukla nasil o kadar zaman gecirebilmis tamam hersey para degildir de cimri olmak da cok iyici yaaCeylin, o arkadaşına söyle bu çocuktan ayrılsın. Sevmiyor bu çocuk bu kızı.
Biz eşimle aşıkkeneçikolatalarımızı bölüşürdük. Çikolata bölüşülmezse aşkın ne anlamı var ki
Yanlış anlamayın da boş vaktiniz falan mı çok? Şaka mı bu? Gerçek olamayacak kadar tuhaf geldi bana. Boşverin, ne uğraşacaksınız? Bununla efor sarfetmeyin bence, huylu huyundan vazgeçmez. Ne para kaybına değer ne zaman kaybına, en önemlisi de sinir olmaya hiç değmez bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?