Yorumlarınız için sağolun!
Bugüne kadar (görücü usülü ile) karşıma çıkan erkeklere karşı hiçbir şey hissetmedim, ama bu adam farklı! Kendimi hemen ona teslim edebilirim! Sanki birbirimiz için yaratılmışız!
Keşke dememek için galiba ilk adımı benim atmam gerek!
Nereye baksam onu görüyüm, hep onu düşünüyom!
Ayakları yere basan birisiyim, kendime güvenim tam (bu konuda azıcık eksik olsada)....özgüvenimi dışa vuran birisiyim. Belkide ondan biraz ürkek davranıyor?
cesaretlendir sen laf at bir şekilde .ne var bunda yani anlamadım .evli vs se zaten kesersin hemen .yani denemeden nerden bilceksin ki .bence özgüvenli ol ,adımı at korkma sonra çekersin kendini zaten .
her size bakan erkeğe böylemi yaklaşırsın sen ne ayıp.
herkese değil beğendiğime yaklaşırım ..
herkes istedği kişiyle çıkar sn niye geriliyorsun ki
birşey yazıyım diyorum uyarı alıyoyorum alıntı yapma rica edersem buna .istmeiyorum diyoloğa girmek .
her beğendiğine bakamazsın canım.Ne biliyorsun bekarmı evlımı.siz günümüz gençliğide uçtu zaten.Banada hayran hayran bakan gözlerini kaçırmayan çok bellı eden bırı vardı gelir dairesi müdürlüğünde.Pas vermedim bende.Sonra araştırdım ona çaktırmadan öğrendimki evlenme arifesinde olan biriymiş.Şaşırdımki hiç sorma.İnsan akıllı olacak her zaman.Ben pas verseydim eğer ben üzülecektim.Gerilirim tabiki aklıma getiriyorsunuz bazı şeyleri.Herkes istediği kişiylede çıkamaz sayın arkadaşım.Günümüzde herşey laçka olmuş.Kim kiminle belli değil.Evli olsa dahi kızlar asılıyor yazık ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?