Utangaç Erkekler

beyhan84

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
183
34
298
Almanya
Selam kızlar!

Başlıkta yazıldığı gibi konu utangaç erkekler.
Uzun zamandır tramvayda bir erkekle bakışıyoruz. Ilk başlarda bakışlarımızı hemen farklı yerlere çeviriyorduk, ama şimdi birbirimize "senin farkındayım" dercesine bakıyoruz.
Tramvayda bazen yanıma oturur, ben inerken arkamdan bakar....
Cesaretlendirmek için ona hafiften tebessümde ediyorum, oda bana bir gülücük gönderiyor......gerisi ama yok!
Tipinden utangaç olduğu anlaşılıyor, bendede ilk adımı atma cesareti olmadığı için birbirimize açılamıyoruz!
Hiç aklımdan çıkmıyor, hep onu düşünüyorum!
Sabahları işe gideceğim diye değil onun için hazırlanıyorum!

Of, ne yapacağım ben?

canım erkek istiyorsa yapar. sende ona zaten tavırlarınla olumlu oldugun hissini vermişsin bence bekle ve gör..ha uzun zaman gecti yine tık yoksa boşver o zaman derim ben

bence illa erkek ilk adımı atacak dıye bırşey yoktur.

sen bı adım asan ne bıleyım merhaba felan desen?
eğer varsa bırşeyler devamı gelır zaten :34:

Utangac erkek yoktur, cani adim atmak istemeyen erkek vardir.
Hoslaniyorsa, elbet belli eder.

Yorumlarınız için sağolun!

Kendimi nasıl anlatsam? Biraz deneysizim bu konularda!
28 yaşındayım ve hayatımda ilk kez bir erkeği beğendim diyebilirim!
Bugüne kadar (görücü usülü ile) karşıma çıkan erkeklere karşı hiçbir şey hissetmedim, ama bu adam farklı! Kendimi hemen ona teslim edebilirim! Sanki birbirimiz için yaratılmışız!

Keşke dememek için galiba ilk adımı benim atmam gerek!
Nereye baksam onu görüyüm, hep onu düşünüyom!
Ayakları yere basan birisiyim, kendime güvenim tam (bu konuda azıcık eksik olsada)....özgüvenimi dışa vuran birisiyim. Belkide ondan biraz ürkek davranıyor?

Yorumlarınız için sağolun!

Bugüne kadar (görücü usülü ile) karşıma çıkan erkeklere karşı hiçbir şey hissetmedim, ama bu adam farklı! Kendimi hemen ona teslim edebilirim! Sanki birbirimiz için yaratılmışız!

Keşke dememek için galiba ilk adımı benim atmam gerek!
Nereye baksam onu görüyüm, hep onu düşünüyom!
Ayakları yere basan birisiyim, kendime güvenim tam (bu konuda azıcık eksik olsada)....özgüvenimi dışa vuran birisiyim. Belkide ondan biraz ürkek davranıyor?

Bu ne hiz?
Tamam hoslanmanizi anlayabilirim, ama hic tanimadiginiz bir insana bu güven ne alaka?
Eger bir adim atilmasi gerekiyorsa sizin degil o sahsin atmasi gerekiyor, malum erkekler hayalkirikligi ile daha iyi basediyor.
Üstelik, sesini bile bilmediginiz bir insanin iyi bir insan oldugunu, size uygun oldugunu nasil anlayabilirsiniz ki?
28 yasinda oldugunuzu yazmissiniz, o halde biraz daha temkinli ve sorgulayici olmalisiniz.
Ne malum iyi biri oldugu?
Niye adim atmalisiniz,birinden hoslaniyor olmaniz ona güvenmenizi gerektirmiyor ki.
Dünyanin binbir türlü hali var, bir sey yapmadan evvel on kere düsünmek gerek.

EsinBanu çok haklısınız, dünyanın binbir türlü hali var!
Bugüne kadar bir meselede karar verirken hislerimi arka plana atıp mantıklı karar vermeye çalıştım.
Körü körüne kendimi adamın ellerine atacak değilim zaten.
Benim istediğim bu meselenin netleşmesi.

Ya çıktığı varsa, belkide evlidir. seni beğenip de bakıyordur. Çoook dikkatli olmak lazım erkek değerlendirmesi yaparken. Eğer ciddi düşünen biri olsaydı senide beğendiyse başkası kapmadan ben kapayım diye gelirdi bence. Kendini çek, sorunsuz biri ise gelir, ama yinede pür dikkatli ol.

Uzun zamandır bakıştığınızı söylemişsiniz, o kadar süre geçtiyse bir adım atması gerekirdi.
Biraz ilginizi kesmeyi deneyin isterseniz bakalım ne olacak..
Belki konuşabilir o zaman.

yahu her bakıştığınız erkekle sevgili olacaksınız dıye kuralmı var.Anneleriniz sizlere hiçmi akıl vermıyor .Anlamadım gıttı bu nasıl iştir.Belki evlidr, belki adım atmak istemiyordur.Yapmayın yahu ...

cesaretlendir sen laf at bir şekilde .ne var bunda yani anlamadım .evli vs se zaten kesersin hemen .yani denemeden nerden bilceksin ki .bence özgüvenli ol ,adımı at korkma sonra çekersin kendini zaten .

cesaretlendir sen laf at bir şekilde .ne var bunda yani anlamadım .evli vs se zaten kesersin hemen .yani denemeden nerden bilceksin ki .bence özgüvenli ol ,adımı at korkma sonra çekersin kendini zaten .

her size bakan erkeğe böylemi yaklaşırsın sen ne ayıp.

her size bakan erkeğe böylemi yaklaşırsın sen ne ayıp.

herkese değil beğendiğime yaklaşırım ..
herkes istedği kişiyle çıkar sn niye geriliyorsun ki
birşey yazıyım diyorum uyarı alıyoyorum alıntı yapma rica edersem buna .istmeiyorum diyoloğa girmek .

herkese değil beğendiğime yaklaşırım ..
herkes istedği kişiyle çıkar sn niye geriliyorsun ki
birşey yazıyım diyorum uyarı alıyoyorum alıntı yapma rica edersem buna .istmeiyorum diyoloğa girmek .

her beğendiğine bakamazsın canım.Ne biliyorsun bekarmı evlımı.siz günümüz gençliğide uçtu zaten.Banada hayran hayran bakan gözlerini kaçırmayan çok bellı eden bırı vardı gelir dairesi müdürlüğünde.Pas vermedim bende.Sonra araştırdım ona çaktırmadan öğrendimki evlenme arifesinde olan biriymiş.Şaşırdımki hiç sorma.İnsan akıllı olacak her zaman.Ben pas verseydim eğer ben üzülecektim.Gerilirim tabiki aklıma getiriyorsunuz bazı şeyleri.Herkes istediği kişiylede çıkamaz sayın arkadaşım.Günümüzde herşey laçka olmuş.Kim kiminle belli değil.Evli olsa dahi kızlar asılıyor yazık ya.

Son düzenleme:
her beğendiğine bakamazsın canım.Ne biliyorsun bekarmı evlımı.siz günümüz gençliğide uçtu zaten.Banada hayran hayran bakan gözlerini kaçırmayan çok bellı eden bırı vardı gelir dairesi müdürlüğünde.Pas vermedim bende.Sonra araştırdım ona çaktırmadan öğrendimki evlenme arifesinde olan biriymiş.Şaşırdımki hiç sorma.İnsan akıllı olacak her zaman.Ben pas verseydim eğer ben üzülecektim.Gerilirim tabiki aklıma getiriyorsunuz bazı şeyleri.Herkes istediği kişiylede çıkamaz sayın arkadaşım.Günümüzde herşey laçka olmuş.Kim kiminle belli değil.Evli olsa dahi kızlar asılıyor yazık ya.

ak canım cevap vermeyeyim diyorum yani insanı öyle bir yere koyuyorsunuz ki .
ben her erkeğe yüz veren biri değilim .çünkü zaten çevremdkilerin hepsi bana bakar .ilgi çekici bir tipim .bunlar benim söylemlerim değil foto gönderirim istersen .
ben hayatım boyunca evli veya nişanlı birine bakmadım bakmamda. ben kendini bilen biriyim .ki zaten sevdiğim bir erkek arkadaşım var .
olayları çarpıtma .herkese bakar mısın ne ayıp diyorsun her bakana baksam işim var zaten .bir ordu sevgilim olurdu o zaman .
hayatım boyunca iki kişiyle çıktım .zaten öle kabarık bir sevgili listem yok .burda uzun uzun kendimi anlatmak istemiyorum ama resmen hakkıma giriyorsun .
arkadaş birşey yakaladım .28 yaşındayım hiç bu kadar birini beğenmedim demiş bende ilk adımı atabilirsin dedim .baktın gerçekten birşeyler başlıyor devam edersin denemeden bilemezsin dedim .kimin kimle çıkacağını sen belirleyemezsin .senin değerlerin seni ilgilendirir .sana göre bir kadının ilk adımı atması ayıptır .başkasına gör kendine güvenini gösterir .kendi fikirlerini empoze etmeye çalışma .çünkü bu herkesin kendi hayatı .herşeyide bu kadar kınama hayatın ne getireceği belli olmaz .lütfen cevap yazma bana yada benim yazdıklarıma rica ediyorum .gerek yok kalp kırmaya .ortada birşey yokken .

Back
X