Utangaclik...

Krmnis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
27
3
1
34
Merhaba arkadaşlar
Benim internet ile filan aram pek iyi değildir.BDV arkadaşım önerdi bende izin alarak onun sayfasından sizlere danışmak istiyorum.

Bir yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım memleketimizde değil farklı bir şehirde çalışıyor. Ayda bir geliyo bi kac gün görüşüyoruz hmn dönüyor.

Gelelim meseleye; erkek arkadaşımı çok seviyorum yanıma geldiğinde sarılıp öpmek istiyorum ama bişey engelliyo beni tutulup kalıyorum.

Bu hafta burdaydi sinemaya gittik sarılıp yanaktan öptü.Bu kesinlikle beni rahatsız etmedi fakat o yüzümü eksittigimi söyledi. Dün ve Bugün görüştüğümüzde ise mesafeliydi.Calistigi sehire gidecekti onu yolcularken bile mesafeli davrandı iki arkadasmisiz gibi vedalastik.

Ben bu akşam dayanamayıp aşkım neden bana sarılmadın neden sevgili gibi degilde arkadasmisz gibi ayrıldık diye sordum.
Verdigin tepkilerden dolayı Sanki sana cinsel tacizde bulunuyomusum gibi hissettim dedi.

Cok üzüldüm bu dediğine.Onu çok seviyorum.Bana sarılıp yanaktan öpücük kondurmasi beni kesinlikle rahatsız etmiyor fakat yanında rahat edemiyorum. Karşılık veremiyorum. Kasiliyorum.Bunu aşmak istiyorum artık çünkü bende ona sarılmayı öpmeyi onun yanında rahat olmayı istiyorum.

Bu cekingenligi nasıl asarim hanımlar lütfen bana tavsiyede bulur musunuz ?

Back