- 7 Nisan 2016
- 15
- 5
- 16
- 29
Ya onun yaptigi cok duzgunmus gibi benim yaptigim mi hata saka mi yapiyorsunuz yaK
Bulmaya çalıştığınız çözümler mantıksız ailesiniz tabi ki! Kızgınlık ve öfkenizi sezinlememek mümkün değil bu şekilde yazdım yanlış bir şey yapmamanız için bundan dolayı yazdım burada ablanız haklı yada siz haksızsınız diye bir şey söylemem mümkün değil. Hangi dilde ve dinde olsa bile bu yapılan şey büyük yanlış sizde bu üzgün halinizle yanlışa yönelmeyin diye bir önceki yorumumu yazdım fakat özel hayatlara müdahale olunca böyle çıkmazlara düşmek çok mümkün. yazdığınız konunun sonlarında aradığınız ve uygulamak istediğiniz çözümler zaten afişe eder ablanızı benim anlamadığım şu ne hakla ablanızın özeli olan sosyal medya hesabına girip ablanızdan habersiz mesajlarını okursunuz ablanız evli ve belki de eşiyle uygunsuz mesajlarında resimlerde yazışmalarda ola bilirdi aile olmak özele hayata müdahale etme hakkını kimseye vermiyor. Peki siz hayatınız boyunca hep dürüst oldunuz mu yada ailenizden ablanızdan hiç sakladığınız bir şey olmadı mı bazen insanların özel hayatlarına balıklama dalınırsa işte böyle çıkmaza düşüle bilir.
Admain biriyle mesajlarigini gordum kalpli malpli girip baktm gunahini mi aliyorum diye ama keske ben haksiz olsaydim
Korkmayin kocasinin umrunda degil hic oyle mesajlari olmaz ona eminim sosyal medayalarda ekli bile degiller
Yanihersey insan icin bana uzak demeyin yok ne hakla telefonunu karistiriyosun yok saname onun hayati. Dalga mi geciyorsunuz allah askina evet sakladim ama sigara ictifimi sakladim kotu derslerimi saklaidm gidio evli bir adamla yatip kalkip da bunu saklamadim
Ben smdi burda evli biriyle birlikteyim pismanim desem:)) etraf yerle bir niye cinku cogu evli burda basa gelince nasil oldugunu daha iyi kestirebiliyorlar.
Ben bisey demiyorum aralarda gercekten smaimi bi sekilde yardimci olanlar oldu onlara tesekkur ediyorum sadece.
Sacma sapan oyunlara da gerek yok adam gibi konusucam iste yedigi halti bildigimi bilsin